- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 50 of 152
Thread: Ας μιλήσουμε για Ιχθύς
-
07-10-2007, 01:54 PM #41
Re: Ας μιλήσουμε για Ιχθύς
Οι πλέον δόλιοι, πανούργοι, χαμερπείς, υποκριτές, ιντριγκαδόροι, ελεεινοί και τρισάθλιοι, με έμβλημά τους το "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα". Μια αλήθεια δεν βγαίνει από το στόμα τους, αντίθετα είναι ικανοί να αναπτύξουν ένα σωρό σοφιστείες στην επιχειρηματολογία τους, προκειμένου να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. :bigsmile:
Τόσο επιτήδειοι, που κατάφεραν να πείσουν την πλειοψηφία του κόσμου (και κυρίως τους Παρθένους) πως όνειρο και απάτη είναι έννοιες συνώνυμες (οποία πλάνη!). Φανταστείτε λοιπόν, για τι πράγμα μιλάμε. :bigsmile:
Προσωπικά, από στατιστικές που έχω κρατήσει όσον αφορά περιπτώσεις εξαπάτησης φίλων από τρίτους, η πλειοψηφία των θυτών ήταν - ω του θαύματος! - τα καθόλα αγαθά και βουβά λεπιοφόρα.
Στους ιχθυόπληκτους Παρθένους αφιερώνω το "Πόσο γλυκά με σκοτώνεις", για τη στιγμή που συνειδητοποιούν με ποιους έχουν να κάνουν πραγματικά. :bigsmile:
Αυτά. Θα ήθελα να γράψω περισσότερα, αλλά ήδη νιώθω μια ναυτία.
Υ.Γ. Αυτό ειδικά με τον αλτρουισμό που διάβασα, πολύ μου άρεσε. Ιδιαίτερως το σχόλιο για τον αντιγραφούλη του Καραθεοδωρή, μπορεί και να είναι ικανό να μου φτιάξει τη μέρα. :bigsmile:
-
07-10-2007, 02:00 PM #42
Είναι ωραίο να χεις τόσα ταλέντα κι ας ξερνάτε ολημερίς.... :toung:
-
07-10-2007, 02:03 PM #43
:bigsmile::bigsmile::bigsmile: Τέλεια ! Απλά είστε τέλεια ! Αγγλικό χιούμορ, αλλά σας διαβεβαιώνω ότι πλέον δεν κινδυνεύω από κανένα να με πείσει, παίρνω όση δόση ονείρου μου χρειάζεται για να επιβιώνω σ'αυτό τον σκληρό κόσμο και μετά αποχωρώ εγκαίρως. Παλιότερα την πάταγα ομολογουμένως. Τα καημένα τα ψαράκια δεν ήξερα ότι ήταν το ζώδιο που είχε χειρότερη φήμη ακόμα κι από μένα.
-
07-10-2007, 02:14 PM #44
Ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Ελπίζω να μην είναι υπό το πλαίσιο συνηθειών που έχετε κολλήσει από τη συναναστροφή με Ιχθείς... :bigsmile:
Αυτό με το μονοπώλιο του ονείρου και της διάθεσής του στους κοινούς θνητούς αδυνατώ να το κατανοήσω. Δεν γράφει πουθενά "όνειρον μόνον εκ των Ιχθύων εκπορευόμενον". Φευ!
Επιφυλάσσομαι να απαντήσω, αλλά ψάχνω το κατάλληλο θέμα... Πρέπει να συνδυάζονται οι κινήσεις, διότι, εκτός από τους μονοπωλείς του ονείρου, έχουμε και αυτούς του συναισθήματος και της φαντασίας (όχι οι ιχθείς, άλλοι υδάτινοι).
Νομίζω πως εν τέλει τα ζώδια του νερού έχουν μία τάση στο να διεκδικούν μονοπώλια συναισθηματικών ιδιοτήτων... Και νομίζω πως θα καταγγείλω επισήμως γκεμπελσική προπαγάνδα επί του θέματος.:bigsmile:
-
07-10-2007, 02:17 PM #45
-
07-10-2007, 02:20 PM #46
Ε ναι, συμφωνώ για τα μονοπώλια. Το ίδιο μήπως δεν συμβαίνει και με την φωτιά και τον αέρα ; Ρατσισμοί, γνωστά μονοπάτια. Με τους Ιχθείς είχα επαφές στο παρελθόν, σήμερα δεν έχει τύχει, απλά νοιώθω ότι κάπως με νοιώθουν, κι ότι ακόμα κι όταν διαφώνησαν μαζί μου, δεν με στραπατσάρισαν ύπουλα όπως το έκαναν πολλοί πύρινοι με διαβολές και ψέμματα. Τους έχω για ψυχοπονιάρηδες και λιγότερο εγωιστές όπως είμαστε εμείς τα γήινα που οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι ο εγωισμός ξεχειλίζει όπως και στα πύρινα ζώδια.
-
07-10-2007, 02:23 PM #47
-
07-10-2007, 02:23 PM #48
Εμείς και οι πύρινοι απλώς το παραδεχόμαστε. Αυτή είναι η διαφορά.
Ο Ιθχύς; Να παραδεχτεί εγωισμό;; Ποιο εγωισμό;;; Όχι, κάτσε, να το συζητήσουμε... Πες τη γνώμη σου... Μα, καλά, πιστεύεις εσύ ότι αυτό είναι εγωισμός;;;... Με πληγώνεις τώρα... Τελικά είσαι πολύ εγωιστής, δεν αλλάζεις γνώμη με τίποτε! ¶κου λίγο και τον άλλον... Ηρέμησε... ¶κουσέ με... άκουσέ με... Ε, δεν έχω δίκιο;...
:bigsmile::bigsmile:
-
07-10-2007, 02:26 PM #49
Ωραία, να πιάσουμε τους ωροσκόπους, ευκαιρία έψαχνα να αναπτύξω για νιοστή φορά τη θέση μου πως ο ωροσκόπος δεν έχει καμία σχέση με το χαρακτήρα, αλλά μόνο με το φαίνεσθαι υπό την έννοια του φυσικού σώματος.
Δεν είπαμε τι ωροσκόπο έχω, αλλά το εννοήσαμε καταφανώς. Ιχθύ. :bigsmile:
-
07-10-2007, 02:47 PM #50
'Εχω εξήγηση για ποιό λόγο δεν αποδέχεσθε τους Ιχθείς μέσα σας, κομμάτι πολύ σημαντικό σε σας, αλλά τα εν οίκω μη εν δήμω. Πιστεύω κι εσείς έχετε βρει την εξήγηση γιατί δεν μοιάζετε με Ιχθείς. Και φυσικά θα διαφωνήσω με την θέση ότι ο Ωροσκόπος είναι μόνο δείκτης φυσικής εμφάνισης και δεν προσπαθήσω καν να το αποδείξω γιατί θα χρειαστώ 10 ώρες με παρθενίσια ντοκουμέντα που θα τα δημοσιεύω στο pc. Η προσωπικότητα έχει πάρει την οριστική της μορφή γύρω στα 30 σύμφωνα με την Ψυχολογία, κάτι πρέπει να λέει αυτό, και μην μου πείτε ότι αφορά την επιστροφή του Κρόνου στη γενέθλια θέση του. Η προσωπικότητα είναι το σύνολο των αντιδράσεών μας προς τα έξω, των συμπεριφορών μας απέναντι στο περιβάλλον και άλλα πολλά σημαντικά που δείχνει ο Ωροσκόπος. Συμφωνώ ότι ο Ωροσκόπος δεν είναι το ΕΙΝΑΙ μας, αλλά είναι η προσωπικότητά μας. Ελέγξτε να δείτε τις όψεις που κάνει ο Ωροσκόπος σας , και κυρίως με τον Πλούτωνα και ίσως τότε με μεγάλη δυσκολία και κόπο πάλι, παραδεχθείτε την αιώνια θέση μου ότι οι όψεις είναι που αποφασίζουν κι όχι τα σημεία ή οι πλανήτες μεμονωμένα. Αλλά νομίζω ότι ακόμα και την 150αρα την θεωρείτε ελλάσονος σημασίας ; 'Η όχι ; Αν δεν την θεωρείτε παρακαλώ κοιτάξτε την σχέση του Ωροσκόπου σας με τον Πλούτωνα και τη Σελήνη. Ευχαριστώ.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.