s
μισες...οψεις - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 21 to 26 of 26

Re: μισες...οψεις

Quote Originally Posted by DrMaroulita View Post
    ¶ρα, σε μία τέτοια περίπτωση παίζει ρόλο το πώς μπορεί το άτομο να διαχειριστεί μία πιθανότητα αυταπάτης. Όχι ότι δεν υπάρχει πιθανότητα αυταπάτης.
    Νομίζω πως αναξέρτητα από την αστρολογία, πάντα υπάρχει πιθανότητα αυταπάτης.

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by Κασσιόπη View Post
    Νομίζω πως αναξέρτητα από την αστρολογία, πάντα υπάρχει πιθανότητα αυταπάτης.
    Ναι, αυτή η πιθανότητα πάντα είναι στο τραπέζι, το θέμα είναι αν μπορούμε να την αντιληφθούμε και να τη διαχειριστούμε. Και ίσως οι όψεις του Ποσειδώνα έχουν να κάνουν ακριβώς μ' αυτήν την επίγνωση.

Quote Originally Posted by Αργοναύτης View Post
    Σας συμπαθώ όπως και κάθε Αιγόκερω τελευταία. Αυτοί προσφέρουν το βάθος και το βάρος και οι Ιχθείς το όνειρο και το λάθος, απαραίτητο για τη γνώση. Απλά μερικές φορές αναρωτιέμαι ποιός είναι ο χάρτης ενός σοφού ανθρώπου, αυτός που έχει κάνει και τα περισσότερα λάθη (Ποσειδών) ώστε να μάθει απ'αυτά και να γίνει σοφός ή αυτός που ζει σε ένα μουσείο κλεισμένος και προφυλαγμένος, άρα μειώνει τις πιθανότητες να τριφτεί μέσα από τραγικά λάθη και αυταπάτες και όταν μια μέρα ''ξυπνήσει'' να ναι πολύ πιο σοφός από οποιονδήποτε άλλον που δεν τον κυβερνά ο Ποσειδώνας ; Και αναρωτιέμαι τελικά μήπως γι'αυτο το λόγο είστε τόσο επιφυλακτική και συντηρητική με τους Ιχθείς, μήπως από παλιές εμπειρίες εξαπάτησης ; Ίσως οι Ιχθείς στο χάρτη σας λειτουργούν σε ένα ανώτερο επίπεδο. 'Ισως κάποτε γνωρίσατε το ψέμμα όπως κι εγώ και τώρα λειτουργείτε τυπικά Κρόνεια.
    Ομολογώ πως δεν γνωρίζω πως μπορεί να είναι ο χάρτης ενός σοφού ανθρώπου. Ενδεχομένως γιατί κατά βάθος δεν πιστεύω πως η σοφία που μπορεί να αποκομίσει ένας ανθρωπος τελικά κατά τη διάρκεια της ζωής του, είναι κάτι που φαίνεται από τον χάρτη του.

Προσωπικά δεν ανέχομαι τους Ιχθείς πολύ απλά γιατί το σύστημα αξιών τους δεν είναι συμβατό με το δικό μου. Εάν έχουν και τέτοιο, εδώ που τα λέμε.

Για τη σχέση μεταξύ ονείρου, βάρους, λάθους, βάθους , συναισθήματος και όλων των παραμφερών εννοών, όντως, ίσως χρειάζεται να γίνει κάποιο ξεκαθάρισμα του τι συνεπάγεται το καθένα, γιατί έχω την εντύπωση πως έχει συντελεστεί μεγάλη και χρόνια παραπληροφόρηση...:bigsmile:

Quote Originally Posted by Κασσιόπη View Post

Για τη σχέση μεταξύ ονείρου, βάρους, λάθους, βάθους , συναισθήματος και όλων των παραμφερών εννοών, όντως, ίσως χρειάζεται να γίνει κάποιο ξεκαθάρισμα του τι συνεπάγεται το καθένα, γιατί έχω την εντύπωση πως έχει συντελεστεί μεγάλη και χρόνια παραπληροφόρηση...:bigsmile:
    Τα ξένα κέντρα ξέρω.

Quote Originally Posted by Αργοναύτης View Post
    Τα ξένα κέντρα ξέρω.
    Για ξένα δεν ξέρω, πάντως είναι και μερικά ενδο-ιστοσελιδικά που προωθούν κάτι τέτοιες αντιλήψεις. Θα το ξανασυζητήσουμε, όταν ο κύριος εκπροσωπός τους θα είναι παρών.

δηλ. οι οψεις εναμιση τετραγωνου και μισου οταν ερμηνευονται , ερμηνευονται οπως οι οψεις τετραγωνου ?πιο ισχυρη ποια θεωρειται ?

Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)