- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 26
Thread: μισες...οψεις
-
05-10-2007, 10:19 AM #11
Re: μισες...οψεις
Ναι θα μπορούσε να είναι έτσι φαντάζομαι, αλλά αναφέρει επίσης σε ενα παράδειγμα:
Ο 'Αρης του είναι στους Ιχθείς !! (πιο παθητικό ζώδιο δεν υπάρχει) και κάνει τετράγωνο με τον Δία στους Διδύμους.επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
05-10-2007, 10:35 AM #12
Ναι, ακριβώς αυτό συμβαίνει. Γι'αυτό ανέφερα και το παράδειγμα του Χέλμουτ Κολ και του Βίλι Μπραντ, ο πρώτος έχει 'Αρη στους Ιχθείς και ο δεύτερος στον Καρκίνο, αλλά στον πρώτο ο 'Αρης κάνει τετράγωνο με Δία και στον δεύτερο ο 'Αρης παρά το ότι ήταν σε πτώση, έκανε αντίθεση με τον Δία, και τους δυο οι όψεις αυτές τους έκαναν υπερδραστήριους και θετικούς απέναντι στη ζωή παρά την ενδεχόμενη εσωτερική ένταση που προκαλούν τα τετράγωνα και οι αντιθέσεις, τους οδήσησαν στην επιτυχία. Απάντηση στην roadruner για το τετράγωνο Σελήνης/Πλούτωνα. Πιστεύω ότι εδώ θα υπάρχει πάλι εσωτερική ένταση, αλλά δεν αποκλείει το πάθος αν ο υπόλοιπος χάρτης είναι καλός, να οδηγεί σε επιτυχίες.
Το κριτήριο ποιές σκληρές όψεις είναι θετικές και ποιές όχι, είναι μεταξύ ποιών πλανητών γίνονται, και η ερμηνεία είναι σχετικά εύκολη : Το αν είναι τρίγωνο, τετράγωνο ή αντίθεση, αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο εκφράζονται τα χαρακτηριστικά, όχι όμως τα ίδια τα χαρακτηριστικά. Πχ ένα τετράγωνο Σελήνης Δία δεν θα πάψει να δίνει αισιοδοξία εξίσου με ένα τρίγωνο Σελήνης-Δία, αλλά στο τετράγωνο η αισιοδοξία θα είναι ακόμα πιο έντονη (αυτή είναι η λέξη κλειδί για τα τετράγωνα) κι έτσι ίσως το άτομο να παρακινείται πολύ πιο εύκολα σε δράση απ'αυτόν που έχει τρίγωνο Σελήνης-Δία που θα του έρχονται πιο εύκολα τα πράγματα λόγω τύχης.
Τυπικές θετικές όψεις θεωρώ τα τετράγωνα 'Αρη-Δία, Σελήνης-Δία, Δία-Μεσουρανήματος, 'Ηλιου-Δία κλπ. Αντίθετα δεν έχω πειστεί ότι ένα τρίγωνο Σελήνης-Κρόνου είναι τόσο θετικό όσο νομίζουμε. 'Οσο για τα τρίγωνα Ποσειδώνα καλύτερα να μην πω την αποψή μου, που είναι ότι αποτελούν μεγάλο κίνδυνο σε πολλές περιπτώσεις. Πχ τρίγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα μεταξύ ζωδίων του νερού καμμιά εγγύηση ότι το άτομο δεν θα βυθιστεί στην νιρβάνα και στην αρνητική φυγή κάποια στιγμή στη ζωή του. Γενικά δεν δέχομαι εύκολα τις παραδοσιακές αξίες, όπως εξάρσεις, κατοικίες και πτώσεις, αλλά δίνω μεγαλύτερη σημασία στις όψεις σε συνδυασμό με τα ζώδια. 'Ενας 'Αρης σε πτώση στον Καρκίνο αν κάνει σύνοδο ή τετράγωνο με Δία είναι θετικότατος.
-
05-10-2007, 10:39 AM #13
Ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις.:bigsmile:
επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
05-10-2007, 12:10 PM #14
Πόση σημασία εχει σε μια τέτοια περίπτωση αν εμπλέκεται εξοκρόνιος ή όχι πλανήτης; Επηρεάζεται με ποιον τρόπο τότε η επίδραση του;
Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: Πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
Ταδε έφη Ζαρατούστρα
-
07-10-2007, 12:05 PM #15
-
07-10-2007, 12:17 PM #16
Αυτό από μόνο του είναι ικανό για "επιτυχία". Το αν έχει ή όχι να κάνει με τον Δία είναι σχεδόν αδιάφορο. Η φαινομενική παθητικότητα σε συνδυασμό με το "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" αποτελούν τους κυριότερους συντελεστές επιτυχίας επί του προκειμένου.
Σχετικά με τις όψεις Δία - Πλούτωνα, προσωπικά δεν τις δίνω σημασία σε ένα προσωπικό ωροσκόπιο. Πρόκειται για πλανήτες με πολύ αργή κίνηση και, ως γνωστόν, αφορούν ολόκληρες γενιές.
Όσον αφορά τον Ποσειδώνα, λέγεται πως θέλει κάποια προσοχή, και πάνω σ'αυτό θα συμφωνήσω. Ωστόσο με προβληματίζουν προσεγγίσεις του τύπου "όποιος έχει γωνίες του Ποσειδώνα στον χάρτη του δεν τη γλυτώνει την αυταπάτη", είτε αυτές είναι "θετικές" είτε "αρνητικές".
-
07-10-2007, 12:26 PM #17
Καλώς την. Τί κάνετε ; Χαίρομαι που είστε και πάλι εδώ, απολαμβάνω τις συζητήσεις μαζί σας. Ο '¶ρης στους Ιχθείς...ναι..ξέρω, αυτή η αντιπάθειά σας για τους Ιχθείς και για όποιον πλανήτη όμως βρίσκεται στους Ιχθείς πιθανόν. Που να διαβάζατε και τους ύμνους μου στους Ιχθείς στο topic ''Ας μιλήσουμε για Ιχθείς''. :bigsmile:
'Οταν συνδέονται με πολύ προσωπικά σημεία λειτουργούν. Επιπλέον ο Δίας μένει πολύ λίγο καιρό στην ίδια μοίρα, και όχι για ολόκληρη γενιά
Και σας συμπαθώ ακόμα περισσότερο όταν εκφράζετε τέτοιες θέσεις. Συμφωνώ. Μπορεί καν να μην αυταπατάται άτομο με όψεις Ποσειδώνα, αν υποστηρίζεται το Ωροσκόπιο από άλλες όψεις.
-
07-10-2007, 12:36 PM #18
'Οταν συνδέονται με πολύ προσωπικά σημεία λειτουργούν. Επιπλέον ο Δίας μένει πολύ λίγο καιρό στην ίδια μοίρα, και όχι για ολόκληρη γενιά
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Εύχομαι κι εσείς να είστε καλά.
Για το θέμα με τους Ιχθείς, έχω βάλει στο δυνατό μάτι να φουσκώνει το δηλητήριο μου, μόλις βράσει γερά θα το σερβίρω.:bigsmile:
Και όντως, η πολεμική μου αφορά όλους τους προσωπικούς πλανητές στους Ιχθείς, ιδιαίτερα τον ¶ρη.
Σχετικά με τις όψεις των εξωκρόνιων πλανητών, όντως, έχει σημασία η μελέτη του όλου ωροσκοπίου. Στην ίδια μοίρα μεν μπορεί να μένουν λίγο καιρό και να μην αφορούν γενιές, αλλά τάξεις συμμαθητών και κάτι παραπάνω, τους αφορούν συλλογικά.
Είστε σίγουρος πως με συμπαθείτε γι' αυτά που λέω ως προς τον Ποσειδώνα; Γιατί άλλη εντύπωση μου είχατε δώσει...:unsure:
-
07-10-2007, 12:41 PM #19
-
07-10-2007, 12:43 PM #20
Σας συμπαθώ όπως και κάθε Αιγόκερω τελευταία. Αυτοί προσφέρουν το βάθος και το βάρος και οι Ιχθείς το όνειρο και το λάθος, απαραίτητο για τη γνώση. Απλά μερικές φορές αναρωτιέμαι ποιός είναι ο χάρτης ενός σοφού ανθρώπου, αυτός που έχει κάνει και τα περισσότερα λάθη (Ποσειδών) ώστε να μάθει απ'αυτά και να γίνει σοφός ή αυτός που ζει σε ένα μουσείο κλεισμένος και προφυλαγμένος, άρα μειώνει τις πιθανότητες να τριφτεί μέσα από τραγικά λάθη και αυταπάτες και όταν μια μέρα ''ξυπνήσει'' να ναι πολύ πιο σοφός από οποιονδήποτε άλλον που δεν τον κυβερνά ο Ποσειδώνας ; Και αναρωτιέμαι τελικά μήπως γι'αυτο το λόγο είστε τόσο επιφυλακτική και συντηρητική με τους Ιχθείς, μήπως από παλιές εμπειρίες εξαπάτησης ; Ίσως οι Ιχθείς στο χάρτη σας λειτουργούν σε ένα ανώτερο επίπεδο. 'Ισως κάποτε γνωρίσατε το ψέμμα όπως κι εγώ και τώρα λειτουργείτε τυπικά Κρόνεια.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.