s
Πλανήτες και οίκοι
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 6 of 6
    Όνομα:
    κατερινα

Πλανήτες και οίκοι

Προσπαθώντας να μελετήσω το χάρτη μου, προκύπτει η εξής απορία. Οταν ένας πλανήτης ,παραδείγματος χάριν η αφρόδίτη, βρίσκεται στο λέοντα στον έβδομο οίκό ο οποίος έχει ακμή στις 13.22 μοίρες καρκίνου και ο οποίος φτάνει μέχρι τις 29.48 του λέοντα, παίρνει χαρακτηριστικά από το ζυγό επίσης που¨"ανήκει " στον έβδομο; ή δανείζεται και χαρακτηριστικά από το λέοντα και τον καρκίνο, που βρίσκεται στο συγκεκριμένο χάρτη ο έβδομος; εύχομαι να είμαι κατανοητή στην ερώτησή μου γιατί εγώ είμαι μπερδεμένη!:blink::blink::blink:

Όνομα:
    Λίλιαν

Re: Πλανήτες και οίκοι

Αγαπητή chandramani

Είναι λίγο περίπλοκη η απορία σας, αλλά νομίζω πως κατάλαβα τι ψάχνετε. Η Αφροδίτη στο παράδειγμά σας, έχει καθαρά τα χαρακτηριστικά του Λέοντα και είναι καλά τοποθετημένη ως προς τον οίκο, καθώς ο 7ος οίκος είναι του Ζυγού, ως αντιστοιχία.
    Για τον Καρκίνο στην ακμή του 7ου σας, το μόνο που ενδιαφέρει είναι η προδιάθεση που προσφέρει στον οίκο των σχέσεων και επιπλέον, ο κυβερνήτης του που είναι η Σελήνη, την οποία πρέπει να εξετάσετε σαν επιπρόσθετη πληροφόρηση.

Ελπίζω να είναι αυτή η απορία σας και να λύθηκε.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Όνομα:
    κατερινα

Θέλετε να πείτε πως ο 7ος ,παραδοσιακά οίκος του ζυγού, εμένα είναι στον καρκίνο και στο λέοντα και είναι καλά εκεί διότι ο ζυγός είναι αρμονικά διακείμενος απέναντι στο λέοντα; Ή δεν κατάλαβα καλά; Μάλλον κάνω ένα σφάλμα, διότι διαβάζω πολλές πληροφορίες και χάνω τον προσανατολισμό. :blink:Χρειάζεται πιο μεθοδική μελέτη. Ευχαριστώ Κα Σίμου!:bigsmile:

Όνομα:
    κατερινα

Ιφιγένεια εκτός από σοβαρή έλλειψη γνώσεων στην αστρολογία πάσχω και από ασχετοσύνη στα θέματα τεχνολογίας (άραγε υπάρχει αστρολογική ένδειξη για αυτό χι χι) οπότε δεν ξέρω πως να σου απαντήσω μέσω προσωπικού μηνύματος μου. Κατανόησα πολύ καλά αυτό που μ ου εξήγησες.Ευχαριστώ:bigsmile::bigs mile::bigsmile:

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητή φίλη

Λίγο τα μπερδεύετε. Μην βάζετε τόσες έννοιες παράλληλα. Εννοώ την Αφροδίτη σας πως είναι στον σωστό οίκο, τον 7ο. Από εκεί και πέρα, έχει χαρακτηριστικά του Λέοντα φυσικά. Ο 7ος οίκος, λόγω ακμής έχει κυρίως στοιχεία του Καρκίνου και δευτερευνόντως του Λέοντα που εμπεριέχεται.

Ίσως τώρα σας εξήγησα καλύτερα

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Όνομα:
    κατερινα

:idea:νομίζω πως είναι καλύτερα. Ευχαριστώ

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)