s
Πως θα μάθετε τον Ωροσκόπο σας - Page 34
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 34 of 52 FirstFirst ... 24 30 31 32 33 34 35 36 37 38 44 ... LastLast
Results 331 to 340 of 518

Wink Re: Πως θα μάθετε τον Ωροσκόπο σας

θα ήθελα να μάθω τον ωροσκόπο μου.Γεννήθηκα στις 25/04/79, στις 2.30 μ.μ
    στην Αθηνα.
    Παρακαλώ πλύ θα ήθελα να γνωρίζω τον αληθινό ωροσκόπο.
    Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!!!!!

Όνομα:
    Λίλιαν

Re: Πως θα μάθετε τον Ωροσκόπο σας

Αγαπητό μέλος anak

Ο Ωροσκόπος σας είναι στις 26 μοίρες του Λέοντα 54' και η Σελήνη σας είναι στις 20 μοίρες 37' του Κριού

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Quote Originally Posted by magikadespell
    Καλημέρα σε όλους! Εγώ ξέρω τον ωροσκόπο μου (νομίζω σωστά) αλλά από τις απαντήσεις των αστρολόγων είδα ότι στην κινέζικη αστρολογία δεν έχει μόνο σημασία το ζώδιο που είσαι αλλά και ένα δευτερεύων αν κατάλαβα καλά. Επειδή είμαι σίγουρη ότι δεν κατάλαβα καθόλου καλά τι σημαίνει αυτό, εκτός από το να μου επιβεβαιώσετε τον ωροσκόπο μου μήπως θα μπορούσατε να πείτε και σε μένα για το κινέζικο και αν δεν σας κουράζω να μου εξηγήσετε με δυο γραμμές τι σημαίνει αυτό το δεύτερο ζώδιο.
    Γεννήθηκα 24/5/1971
    Ωρα 19.45
    Αθήνα

Ευχαριστώ

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ενώ γράφω την ερώτησή μου εκεί όπου γράφουν και οι άλλοι και η ερώτηση μου μπαίνει ακριβώς από κάτω από των άλλων, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες, δεν παίρνω ποτέ απάντηση :emb και κανείς δεν μου εξηγεί τι κάνω λάθος. Σας θυμίζω ότι δεν είμαστε όλοι απόλυτα σχετικοί με το internet

Όνομα:
    Φωτεινή

Talking Re: Πως θα μάθετε τον Ωροσκόπο σας

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ενώ γράφω την ερώτησή μου εκεί όπου γράφουν και οι άλλοι και η ερώτηση μου μπαίνει ακριβώς από κάτω από των άλλων, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες, δεν παίρνω ποτέ απάντηση :emb και κανείς δεν μου εξηγεί τι κάνω λάθος. Σας θυμίζω ότι δεν είμαστε όλοι απόλυτα σχετικοί με το internet
    Καλημέρα αγαπητη magikadespell!
    Δεν μπορει να απαντηεθι η ερωτηση σου διοτι αφορα κινεζικη αστρολογια,ενω εδω που γραφεις αφορα ωροσκοπο δυτικης!
    Θα πας στη κινεζικη αστρολογια,θα δεις την ενοτητα που εχει ξεκινησει η κα Λιλιαν και εκει θα γραψεις τα στοιχεια σου για να βρεθει ο ωροσκοπος και το στοιχειο σου.(η ενοτητα ονομαζεται "σε πιο ζωδιο ανηκετε στο κινεζικο ωροσκοπιο"νομιζω)
    Τις διευκρινησεις σχετικα με το κινεζικο στοιχειο ,θα προτεινα να το κανεις μια ερωτηση στην ενοτητα "συζητησεις -αποριες.."
    Ελπιζω να βοηθησα!
    Φιλικα,
    φωτεινή
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    Κωστής

Δόθηκε άμεση λύση και καθοδήγηση όταν παρέθεσα το σύνδεσμο που πρέπει να γραφεί η ερώτηση που δεν ανήκε βεβαίως σε αυτό το forum.
    Μπορείς να το δεις http://myhoroscope.gr/showthread.php?p=3925#post3925
    Πολλοί δεν είμαστε απόλυτα σχετικοί με το διαδίκτυο αλλά αυτό δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα όταν βρίσκονται άλλοι και μας βοηθούν. Κι εγώ βοήθησα αμέσως
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Με τις αναλυτικές σας οδηγίες επιτέλους το καβουρντηστήρι μου (το μυαλό μου δηλαδή!) πήρε μπροστά!! Ευχαριστώ πολύ και τους δυό σας. Εντέλει κατάλαβα ότι σωστά έγραψα την ερώτηση αλλά σε λάθος ενότητα ερωτήσεων και με βοήθησε πολύ η "γραμμούλα" ( link νομίζω λέγετε) του del pierro που με οδήγησε στη σωστή ενότητα

Όνομα:
    θεοδώρα

Cool Re: Πως θα μάθετε τον Ωροσκόπο σας

γεια χαρα!θα ηθελα και εγω να μαθω τον ωροσκοπο μου.
    Ειμαι γεννημενη στις 5 Νοεμβριου 1973, ωρα 10.45, στη θεσσαλονίκη.
    Ευχαριστω
    Το αύριο είναι ένα μαινόμενο τέρας μόνο μέχρι να στραφούμε μπροστά του, φέρνοντας το στο παρόν, όπου σκορπίζει σε μικρά, παραπονιάρικα χθες. Το έργο μπροστά μας δεν είναι ποτέ τόσο μεγάλο, όσο η δύναμη μέσα μας!

Όνομα:
    ΑΚΗΣ

Smile Re: Πως θα μάθετε τον Ωροσκόπο σας

Αγαπητη gertie o ωροσκοπος σας ειναι ( με ωρα 10.45 πρωι) στις 27 μοιρες 10΄του Τοξοτη , ενω η Σεληνη σας ειναι στις 6 μοιρες 26΄των Ιχθυων.

Ακης Αντωνιου
    Ο Χαρακτήρας ειναι το πεπρωμενο του καθενος*Ηρακλειτος
    Κατα συνεπεια για αυτα που παθαίνετε, καλως τα παθαίνετε* Ακης Αντωνιου

geia sas tha ithela na mathw ton oroskopo emena kai tou aderfou mou.egw gennithika 31 iouliou 1980 tis 14:30 stin kerkyra kai o aderfos mou 8 iouliou 1986 tis 16:15 peripou stin kerkyra.sas eyxaristw.

Έχω γεννηθεί στις 23/06/1978 και ώρα 9:15 το πρωί στην Αθήνα και χώρα Ελλάδα. Παρακαλώ θα ήθελα να μάθω τον ωροσκόπο μου. Ευχαριστώ. Divina

Page 34 of 52 FirstFirst ... 24 30 31 32 33 34 35 36 37 38 44 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 16 users browsing this thread. (0 members and 16 guests)