- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 5 of 5
Thread: Σελήνη και 4ος
-
05-10-2007, 01:51 PM #1
Σελήνη και 4ος
Η Σελήνη στον Ταύρο, απ' ότι διαβάζω, δείχνει προστατευτική,τρυφερή μητέρα και γενικά μια ζεστή, μητρική αγκαλιά. Οταν όμως αυτή η σελήνη βρίσκεται στον τέταρτο οίκο, περιορίζονται αυτά τα στοιχεία; :weird:
-
05-10-2007, 03:56 PM #2
Re: Σελήνη και 4ος
Σίγουρα μια Σελήνη στον Ταύρο αναζητά μεγάλη ασφάλεια, μαζί με όλα όσα είπες. Στον 4ο οίκο, που είναι και στην φυσική κατοικία της (4ος οίκος - κυβερνήτης 4ου η Σελήνη), αν η ακμή του είναι στον Ταύρο, τότε δίνεται περισσότερη έμφαση στα υλικά αγαθά και ανέσεις (λόγω γήινου ζωδίου-Ταύρος). Η Σελήνη στον 4ο επίσης, δείχνει ότι οι γονείς έχουν κατανόηση σε αυτά που αισθάνεται το παιδί τους.
-
05-10-2007, 05:26 PM #3
Σελήνη και 4ος
Ο τέταρτος, απ' ότι βλέπω στο χάρτη, βρίσκεται στις 12.23 μοίρες του ταύρου. Αρα βρίσκεται στην ακμή του ζωδίου;;;
Μάλλον κάτι δεν έχω καταλάβει, ε; ε;:unsure:
-
05-10-2007, 05:33 PM #4
Όχι, όλα οκ :bigsmile:
Ακμή 4ου στον Ταύρο και Σελήνη στον Ταύρο.
Απλά επειδή δεν βλέπουμε τον χάρτη, θα μπορούσε η ακμή του 4ου να βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού και η Σελήνη, που βρίσκεται στον 4ο, να είναι στο ζώδιο του Ταύρου. Με το σύστημα δηλαδή των άνισων οίκων, μπορεί η ακμή κάποιου οίκου να είναι σε ένα ζώδιο και οι πλανήτες που περιέχονται μέσα στον οίκο αυτό να είναι στο επόμενο ζώδιο.
-
05-10-2007, 10:22 PM #5
Μάλιστα κατανοητό! Μα θέλω να εκφράσω μια ένσταση ως προς την προσκόλληση στα υλικά αγαθά: εκ διαμέτρου αντίθετα βρ'ισκεται η αλήθεια μου. Είμαι ιδιαίτερα σπάταλη και σχεδόν περιφρονώ το χρήμα σαν μέσο ασφάλειας. Κάτι άλλο θ α υπάρχει που θα φωτίζει αυτό το σημείο. Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σου.!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.