s
Σελήνη και 4ος
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 5 of 5
    Όνομα:
    κατερινα

Σελήνη και 4ος

Η Σελήνη στον Ταύρο, απ' ότι διαβάζω, δείχνει προστατευτική,τρυφερή μητέρα και γενικά μια ζεστή, μητρική αγκαλιά. Οταν όμως αυτή η σελήνη βρίσκεται στον τέταρτο οίκο, περιορίζονται αυτά τα στοιχεία; :weird:

Re: Σελήνη και 4ος

Σίγουρα μια Σελήνη στον Ταύρο αναζητά μεγάλη ασφάλεια, μαζί με όλα όσα είπες. Στον 4ο οίκο, που είναι και στην φυσική κατοικία της (4ος οίκος - κυβερνήτης 4ου η Σελήνη), αν η ακμή του είναι στον Ταύρο, τότε δίνεται περισσότερη έμφαση στα υλικά αγαθά και ανέσεις (λόγω γήινου ζωδίου-Ταύρος). Η Σελήνη στον 4ο επίσης, δείχνει ότι οι γονείς έχουν κατανόηση σε αυτά που αισθάνεται το παιδί τους.

Όνομα:
    κατερινα

Σελήνη και 4ος

Ο τέταρτος, απ' ότι βλέπω στο χάρτη, βρίσκεται στις 12.23 μοίρες του ταύρου. Αρα βρίσκεται στην ακμή του ζωδίου;;;

Μάλλον κάτι δεν έχω καταλάβει, ε; ε;:unsure:

Όχι, όλα οκ :bigsmile:
    Ακμή 4ου στον Ταύρο και Σελήνη στον Ταύρο.

Απλά επειδή δεν βλέπουμε τον χάρτη, θα μπορούσε η ακμή του 4ου να βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού και η Σελήνη, που βρίσκεται στον 4ο, να είναι στο ζώδιο του Ταύρου. Με το σύστημα δηλαδή των άνισων οίκων, μπορεί η ακμή κάποιου οίκου να είναι σε ένα ζώδιο και οι πλανήτες που περιέχονται μέσα στον οίκο αυτό να είναι στο επόμενο ζώδιο.

Όνομα:
    κατερινα

Μάλιστα κατανοητό! Μα θέλω να εκφράσω μια ένσταση ως προς την προσκόλληση στα υλικά αγαθά: εκ διαμέτρου αντίθετα βρ'ισκεται η αλήθεια μου. Είμαι ιδιαίτερα σπάταλη και σχεδόν περιφρονώ το χρήμα σαν μέσο ασφάλειας. Κάτι άλλο θ α υπάρχει που θα φωτίζει αυτό το σημείο. Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σου.!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)