s
Οι θέσεις των πλανητών σας - Page 163
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 163 of 200 FirstFirst ... 63 113 153 159 160 161 162 163 164 165 166 167 173 ... LastLast
Results 1,621 to 1,630 of 1994
    Όνομα:
    Μαρία

Re: Οι θέσεις των πλανητών σας

Quote Originally Posted by konos View Post
    ΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ 22.4.1980
    ΚΑΙ ΩΡΑ 23.30

ΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ
    Αν μπορείς, σημείωσέ μου και τόπο γέννησης!

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Quote Originally Posted by DrMaroulita View Post
    Λοιπόν, αγαπητό μου Toksotaki... ήρθε η ώρα σου...

Διπλός χάρτης με τις διελεύσεις της μέρας που ζητάς
    Πίνακας με όψεις που σχηματίζονται με τον γενέθλιό σου

διπλός χάρτης 01
    διπλός χάρτης 02
    πίνακας με όψεις συναστρίας

πίνακας με όψεις συναστρίας (χωρίς ώρα γέννησης δεν μπορώ να φτιάξω γενέθλιο, άρα θα κοιτάξεις μόνο τί όψεις σχηματίζονται)

γενέθλιος χάρτης με τη μία ώρα
    γενέθλιος χάρτης με την άλλη ώρα

πίνακας με ΟΛΕΣ τις όψεις που έχουν καταγραφεί στο αστρολογικό στερέωμα, μη σου πω και στο σύμπαν ολόκληρο. Δεν υπάρχουν άλλες, ορκίζομαι στον Τουτάτη.

πίνακας με ΟΛΕΣ τις όψεις από τον γενέθλιο του ατόμου

προοδευτικός χάρτης δικός σου (1 μοίρα - ένας χρόνος)
    προοδευτικός χάρτης δικος του (1 μοίρα - ένας χρόνος)
    προοδευτική συναστρία 01
    προοδευτική συναστρία 02
    πίνακας με όψεις προοδευτικής συναστρίας

Θα παρακαλούσα, ωστόσο, να μη συμβεί αυτό το πράγμα ξανά. Σου παραθέτω 15 χάρτες ουσιαστικά, ήδη έχω φάει μία ώρα για να τους φτιάξω στα 2 προγράμματα, να τους αποθηκεύσω και να τους ανεβάσω... Καλή είναι η γνώση και η μελέτη, αλλά τέτοιος καταιγισμός δεν έχει ξαναγίνει... Χωρίς παρεξήγηση...
    ενα εχω να πω Verneigung Verneigung σε ευχαριστω παρα πολυ!σε ευχαριστω πολυ που ασχοληθηκες και βρηκες τον χρονο υπεροχη Dr.maroulita

Αποφάσισα να ασχοληθώ περισσότερο με το γενέθλιο χάρτη μου και προσπάθησα να τον εκτυπώσω έτσι όπως μου τον έχεις βγάλει σελ.159 αλλά έβγαλα τα μάτια μου Δυστυχώς δεν μπορώ να τον μεγενθύνω. Μήπως είναι εύκολο να μου τον μεγαλώσεις λίγο ή να μου πεις τον τρόπο; Σε ευχαριστώ

Quote Originally Posted by ΤΣΑΚΙ View Post
    Αποφάσισα να ασχοληθώ περισσότερο με το γενέθλιο χάρτη μου και προσπάθησα να τον εκτυπώσω έτσι όπως μου τον έχεις βγάλει σελ.159 αλλά έβγαλα τα μάτια μου Δυστυχώς δεν μπορώ να τον μεγενθύνω. Μήπως είναι εύκολο να μου τον μεγαλώσεις λίγο ή να μου πεις τον τρόπο; Σε ευχαριστώ
    Όταν πατήσεις την ένδειξη "εδώ" που σε οδηγεί στον χάρτη σου, πατάς δεξί κλικ, αποθήκευση ως, και μετά άνοιξε τον με άνοιγμα προβολής εικόνων και φαξ των windows και μπορείς να ζουμάρεις όσο θες. Όταν πατήσεις εκτύπωση απο εκεί, θα πρέπει να επιλέξεις εκτύπωση "φωτογραφία πλήρους σελίδας: ξακρισμένο και περιστραμένο". Και θα σου εκτυπωθεί όσο μια σελίδα Α4.

Ελπίζω να βοήθησα :bigsmile:

kia μου σε ευχαριστώ για τη βοήθεια αλλά όπως και να το εκτυπώσω οι πίνακες οι μικροί στα δεξιά βγαίνουν πολύ θολοί και δεν ξεχωρίζω τα σύμβολα :blink: Αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος.........:unsure:

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by ΤΣΑΚΙ View Post
    kia μου σε ευχαριστώ για τη βοήθεια αλλά όπως και να το εκτυπώσω οι πίνακες οι μικροί στα δεξιά βγαίνουν πολύ θολοί και δεν ξεχωρίζω τα σύμβολα :blink: Αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος.........:unsure:
    Οι πίνακες στα δεξιά δυστυχώς δεν μπορούν να βγουν μόνοι τους. Θα δοκιμάσω μ' έναν άλλο τρόπο και αν είναι θα σου ξαναπαντήσω!

Καλημέρα!!

Γράφτηκα πριν λίγο καιρό και ομολογώ ότι είμαι ενθουσιασμένη με τη σελίδα σας!

Βέβαια, οφείλω να παραδεχτώ ότι οι γνώσεις μου για τα θέματά σας είναι από ελάχιστες ως ανύπαρκτες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχω διάθεση να διαβάσω και να μάθω.

Σκεφτόμουν να αρχίσω με τα βασικά. Γι' αυτό το λόγο, θα ήθελα να μου στείλετε τον γενέθλιο χάρτη μου.
    Έχω γεννηθεί στην Αθήνα, στις 05/10/1975 και ώρα 02:00 π.μ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Re: Τα μυστικά της προβλέψης

Μπορεί κάποιος να μου πει πώς να βρω την προοδευτική μου Σελήνη? 30.1.79 7:10μμ Λευκωσία, Κύπρος. Ευχαριστώ!

ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ 15/8/1963 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΩΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ 8.20 Π.Μ.

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Dr maroulita θα μπορουσατε να μου κανετε εναν χαρτη 17 12 90 Αθηνα 20:40 με ολες τις δευτερευουσες οψεις?επισης ποση ειναι η ανοχη αντιθεσης στην συναστρια συμφωνα με το προγραμμα σας?ευχαριστω πολυ!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 402 users browsing this thread. (0 members and 402 guests)