s
Απορία για το σύμβολο ''S'' - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 17 of 17

Re: Απορία για το σύμβολο ''S''

Πολύ χαίρομαι που μια απλή απορία μου έγινε αφορμή για όλη αυτή την ανταλλαγή απόψεων! Από ότι είδα λοιπόν στο ερώτημά μου,η φάση που βρίσκεται ο πλούτωνας δεν έχει και τόση σημασία σε ένα προσωπικό γενέθλιο χάρτη,μιας κ είναι πολύ αργός πλανήτης κ αφορά ολόκληρες γενιές.Οπότε καταλαβαίνω ότι θα εξετάζεται κάτω από ένα γενικότερο πρίσμα.Μου γεννιέται βέβαια η απορία, τι γίνεται όταν κοντινοί πλανήτες είναι ''στάσιμοι';Δηλάδη σε ένα γενέθλιο όταν ο ερμής είναι ορθόδρομος ή ανάδρομος κάτι σημαίνει,κάτι αλλάζει.Τι θα άλλαζε λοιπόν αν ήταν στάσιμος;
    Τώρα όσον αφορά τη συζήτηση για τους ανάδρομους,έχω παρατηρήσει πως με ανάδρομο ερμή όλα βρίσκονται κάτω από συνεχείς αναβολές και καθυστερήσεις.Εμένα τουλάχιστον κάθε φορά δοκιμάζεται η υπομονή μου!(και έχω αρκετή..)Και φυσικά κάθε φορά αναρωτιέμαι,όπως κ εσείς φαντάζομαι,έφταιγε ο ανάδρομος,έφταιγα εγώ,ήταν να γίνουν έτσι,τα άφησα να γίνουν έτσι;;;κ.τ.λ κ.τ.λ

Α!Επίσης κάποιος πιο σχετικός από μένα ας μου πει αν είναι δόκιμος ο όρος ''στάσιμος'' που χρησιμοποιώ.Μην γίνομαι κ ρεζίλι..:bigsmile:

Όνομα:
    Μαρια

Quote Originally Posted by hatmir View Post
    Πολύ χαίρομαι που μια απλή απορία μου έγινε αφορμή για όλη αυτή την ανταλλαγή απόψεων! Από ότι είδα λοιπόν στο ερώτημά μου,η φάση που βρίσκεται ο πλούτωνας δεν έχει και τόση σημασία σε ένα προσωπικό γενέθλιο χάρτη,μιας κ είναι πολύ αργός πλανήτης κ αφορά ολόκληρες γενιές.Οπότε καταλαβαίνω ότι θα εξετάζεται κάτω από ένα γενικότερο πρίσμα.Μου γεννιέται βέβαια η απορία, τι γίνεται όταν κοντινοί πλανήτες είναι ''στάσιμοι';Δηλάδη σε ένα γενέθλιο όταν ο ερμής είναι ορθόδρομος ή ανάδρομος κάτι σημαίνει,κάτι αλλάζει.Τι θα άλλαζε λοιπόν αν ήταν στάσιμος;
    Τώρα όσον αφορά τη συζήτηση για τους ανάδρομους,έχω παρατηρήσει πως με ανάδρομο ερμή όλα βρίσκονται κάτω από συνεχείς αναβολές και καθυστερήσεις.Εμένα τουλάχιστον κάθε φορά δοκιμάζεται η υπομονή μου!(και έχω αρκετή..)Και φυσικά κάθε φορά αναρωτιέμαι,όπως κ εσείς φαντάζομαι,έφταιγε ο ανάδρομος,έφταιγα εγώ,ήταν να γίνουν έτσι,τα άφησα να γίνουν έτσι;;;κ.τ.λ κ.τ.λ

Α!Επίσης κάποιος πιο σχετικός από μένα ας μου πει αν είναι δόκιμος ο όρος ''στάσιμος'' που χρησιμοποιώ.Μην γίνομαι κ ρεζίλι..:bigsmile:
    Νομιζω απο οσα εχω διαβασει τουλαχιστον οτι ειναι δοκιμος ορος.Ειναι η χρονικη φαση πριν την αρχη η το τελος της φαινομενης αναδρομης πορειας ενος πλανητη.
    Νομιζω οτι αν διαβασεις εδω θα λυσεις πολλες αποριες σου http://myhoroscope.gr/forumdisplay.php?f=32
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Quote Originally Posted by emmalene View Post
    Θα μιλησω λιγο απο προσωπικα βιωματα.Οσες φορες ξεκιναω καινουργια πραγματα με αναδρομο ερμη πανε με τρομερη καθυστερηση.Ολοκληρωνοντα δε μολις ο ερμης ξαναγινει αναδρομος!Μια φιλη ομως που εχειγενεθλιο αναδρομο εχει κανει σημαντικες αλλαγες με επιτυχια σε αυτη την περιοδο.Ο αναδρομος ερμης δεν ειναι νομιζω απαγορευτικος.Απλα ειναι η ωρα να σκεφτεις πριν πραξεις και να προετοιμασεις ενεργειες.Αν θελεις δε να αγορασεις κατι μεταχειρισμενο ειναι μια καλη εποχη καθως και γιανα βρεις χαμενα πραγματα.Αν αναρωτηθει καποιος την φιλοσοφια του ερμη νομιζω οτι θα καταλαβει και τη λειτουργια του "φαινόμενου"αναδρομου.
    Συζητηση δεκτη και επιβεβλημενη...
    Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω κάνει προσωπική στατιστική επαλήθευση αξιώσεων, καθώς μέχρι τώρα δεν μου προέκυψαν σοβαρά επαγγελματικά ζητήματα που απαιτούσαν λήψη απόφασης σε περίοδο ανάδρομου Ερμή. Επιπλέον, επειδή η όλη φύση των ανάδρομων πλανητών ανάγεται στη μεταφυσική, προσωπικά δεν την πολυλαμβάνω υπόψη.

Απλώς, όσον αφορά την τελευταία περίοδο που ήταν ο Ερμής ανάδρομος, πριν λίγο καιρό, πρόσεξα πως δεν είχα κανένα πρόβλημα με τηλεπικοινωνίες ή συσκευές που σχετίζονται με τη φύση του Ερμή. Ωστόσο, όταν μπήκε ορθόδρομος , άρχισα να έχω.

Επιπλεόν, μια διευκρίνηση, παρακαλώ: γράφετε για τον ανάδρομο Ερμή πως δεν πιστεύετε πως είναι απαγορευτικός. Για τους υπόλοιπους ανάδρομους πλανήτες θεωρείτε πως είναι απαγορευτικοί, ή έστω, πολύ δυσοίωνοι για την έκβαση ζητημάτων σχετικά με τη φύση τους;

και αν κάποιος έχει S τον ερμη στο ωροσκόπιό του και παράλληλα είναι στο 12ο τι μπορεί να σημαίνει?

Όνομα:
    Μαρια

Quote Originally Posted by Κασσιόπη View Post
    Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω κάνει προσωπική στατιστική επαλήθευση αξιώσεων, καθώς μέχρι τώρα δεν μου προέκυψαν σοβαρά επαγγελματικά ζητήματα που απαιτούσαν λήψη απόφασης σε περίοδο ανάδρομου Ερμή. Επιπλέον, επειδή η όλη φύση των ανάδρομων πλανητών ανάγεται στη μεταφυσική, προσωπικά δεν την πολυλαμβάνω υπόψη.

Απλώς, όσον αφορά την τελευταία περίοδο που ήταν ο Ερμής ανάδρομος, πριν λίγο καιρό, πρόσεξα πως δεν είχα κανένα πρόβλημα με τηλεπικοινωνίες ή συσκευές που σχετίζονται με τη φύση του Ερμή. Ωστόσο, όταν μπήκε ορθόδρομος , άρχισα να έχω.

Επιπλεόν, μια διευκρίνηση, παρακαλώ: γράφετε για τον ανάδρομο Ερμή πως δεν πιστεύετε πως είναι απαγορευτικός. Για τους υπόλοιπους ανάδρομους πλανήτες θεωρείτε πως είναι απαγορευτικοί, ή έστω, πολύ δυσοίωνοι για την έκβαση ζητημάτων σχετικά με τη φύση τους;
    Επειδη κατανοω απο τα ποστ που εχεω διαβασει απο εσας σε διαφορες ενοτητες μεσα στο site και ειλικρινα χαιρομαι για την συμμετοχη, νομιζω οτι η αναδρομη των υπολοιπων πλανητων εχει να κανει παλι με καθυστερησεις στην περιπτωση της Αφροδιτης δε, ισως και σε επιστροφες με την εννοια της επανεκτιμησης ερωτικων θεματων.
    Ομως απο προσωπικη αποψη νομιζω οτι ο ερμης εχει εμφανη συνηθως αποτελεσματα στην αναδρομη του γιατι ειναι ενας "γρηγορος"πλανητης που φρεναρει υπο καποια εννοια.Τωρα ειναι και πολυ σημαντικη η θεση που εχει οταν αναδρομει.:bigsmile:
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Quote Originally Posted by emmalene View Post
    Επειδη κατανοω απο τα ποστ που εχεω διαβασει απο εσας σε διαφορες ενοτητες μεσα στο site και ειλικρινα χαιρομαι για την συμμετοχη, νομιζω οτι η αναδρομη των υπολοιπων πλανητων εχει να κανει παλι με καθυστερησεις στην περιπτωση της Αφροδιτης δε, ισως και σε επιστροφες με την εννοια της επανεκτιμησης ερωτικων θεματων.
    Ομως απο προσωπικη αποψη νομιζω οτι ο ερμης εχει εμφανη συνηθως αποτελεσματα στην αναδρομη του γιατι ειναι ενας "γρηγορος"πλανητης που φρεναρει υπο καποια εννοια.Τωρα ειναι και πολυ σημαντικη η θεση που εχει οταν αναδρομει.:bigsmile:
    Ναι, ομολογουμένως οι καθυστερήσεις είναι μια αρκετά λογική ερμηνεία, χωρίς καταδικαστικές τάσεις και με δυνατότητα περισσότερων εξειδικεύσεων.
    Επίσης, δεν είναι ερμηνεία που υποχρεωτικά άπτεται της μεταφυσικής, μπορεί κάλλιστα να ενταχθεί και σε άλλες συλλογιστικές.:bigsmile:

Αρκετά ενδιαφέρουσα βρίσκω επίσης και την αιτιολόγηση σχετικά με τον Ερμή.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Όνομα:
    Μαρια

Quote Originally Posted by fivi View Post
    και αν κάποιος έχει S τον ερμη στο ωροσκόπιό του και παράλληλα είναι στο 12ο τι μπορεί να σημαίνει?
    Ειναι πολυ σημαντικη και η θεση του ερμη πλανητικα και οχι μονο σαν οικοθεσια.Επισης ρολο παιζουν και οι οψεις με αλλους πλανητες.
    τα αρθρα που σε παραπεμπω παρακατω ειναι ενδεικτικα καποιων που μπορει να σου λυσουν αποριες σχετικα με τον πλανητη αυτον:bigsmile:

http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=518
    Oscar Wilde

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)