- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 91 to 100 of 270
-
23-09-2007, 10:06 PM #91
Re: ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥΣ
¶ντε και καλή τύχη :toung:
-
24-09-2007, 11:31 PM #92
Καλησπέρα σε όλους και όλες. Ενδιαφέρον αυτός ο τρόπος ριξίματος, έχω ρίξει τα χαρτιά αρκετές φορές τις δύο προηγούμενες βδομάδες αλλά ακόμα δε βγήκε τίποτα ή μάλλον έτσι νομίζω (μπορεί να μη τα διαβάζω σωστά).
Ωστόσο έχω μερικές απορίες : Ας υποθέσουμε ότι ρίχνω τα χαρτιά για μένα, είμαι το 8 τριφύλλι και η κοπελιά για την οποία ενδιαφέρομαι το 8 κούπα. Το 9 τριφύλλι είναι η δική μου σκέψη και το 9 κούπα είναι η δική της; Ή και τα δύο 9άρια είναι δικές μου σκέψεις;
Επίσης, επειδή λες ότι το J είναι ένα νεαρό άτομο αυτό σημαίνει ότι το άτομο αυτό μπορεί να είναι και κορίτσι ή μόνο αγόρι;
Με την πρώτη απορία που είχα (τα 9άρια) έχω και την ίδια απορία και με τα υπόλοιπα φύλλα. Ας πούμε το 4 τριφύλλι ο προσωπικός μου χώρος και το 4 κούπα ο δικός της ή όχι; Όπως και όλα τα υπόλοιπα νούμερα.
Ακόμα, CTT πες μας λίγο ποια χαρτιά έχουν σημασία όταν βγαίνουν ανάποδα και ποια έχουν την ίδια σημασία είτε πέσουν ανάποδα είτε όχι;
Και κάτι τελευταίο, πχ ρίχνω τα χαρτιά για μένα. Το 8 τριφύλλι το βάζω από την αρχή στο κέντρο και μετά ανακατεύω και κόβω τα χαρτιά ή το βάζω μετά αφού έχω ήδη ανακατέψει και κόψει;
¶μα ξέρει κάποιος ας κατατοπίσει λίγο την κατάσταση και αν μπορεί κάποιος ας κάνει ένα παράδειγμα ερμηνείας, να καταλάβουμε όλοι πάνω κάτω πως γίνεται.
-
26-09-2007, 11:09 PM #93
εγω πάντως μπερδευτηκα πολλες φυγούρες βρε παιδί μου
.............δεν κατάλαβα τοίποτα
-
27-09-2007, 02:26 AM #94
Εμ η τέχνη θέλει θυσίες
Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
29-09-2007, 02:31 AM #95
There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
Oscar Wilde
-
29-09-2007, 11:34 PM #96
δεν είναι μόνο η θυσία
ειναι και πόσο σου βγαίνει αύτος ο τρόπος
ξέρω και άλλο που μου βγαίνει
-
30-09-2007, 04:54 AM #97
αυτή είναι η πρώτη μου απάντηση στο forum αφού μόλις έγινα μέλος.Ηθελα να πω πως ξαφνιάστικα καθώςη μέθοδος αυτή μοιάζει αρκετά με μία που μου έμαθε μία φίλη της γιαγιάς μου πριν από κάποια χρόνια.Τρία ριξήματα έχει ιδιο στήσιμο μονο αλλάζουν κάποια φύλλα που χρησιμοποιούνται.Ριχνω αρκετό καιρό τα χαρτιά αλλα πάντα μία νέα μέθοδος θέλει εξάσκηση και ξεκουραστο μυαλό.Θα θελα να ρωτήσω σε περίπτωση που τη μία φορα απο της τρεις τα φύλλα ειναι ''κομμένα'' και μόνο ελάχιστα πράγματα φαίνονται γι αυτό που με απασχολεί,ισχύει το ρίξιμο ή πρεπει να τα ρίξω κάποια άλλη στιγμη?
-
01-10-2007, 06:21 PM #98
ΛΕΣ ΚΑΠΟΥ Q H K MAZI ME J ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙ.ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ Μ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ J .ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙ?(ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑ)
-
05-10-2007, 02:26 PM #99
ΛΟΙΠΟΟΟΟΝ, ΤΟ ΕΚΑΝΑ Κ ΕΓΩ Κ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ...ΒΓΑΙΝΕΙ!! ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ. ΕΧΩ ΟΜΩΣ 2 ΑΠΟΡΙΕΣ Κ ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΕΞΑΣΚΗΣΗ:
ΛΕΜΕ ΣΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ:
Ανακατεύει ο ενδιαφερόμενος τα χαρτιά και σκέφτεται το άτομο που τον ενδιαφέρει.
Κόβει στα 3 .
Παίρνουμε την μεσαία σειρά και την βάζουμε πάνω στην 3η και μετά όλα μαζί στην 1η.
Μετά ξανακόβει στα 2 και βάζουμε την δεύτερη σειρά πάνω στην πρώτη.
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.ΑΦΟΥ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗ 2Η ΣΕΙΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ 1Η ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΑΜΕ ΠΡΙΝ ΚΟΨΟΥΜΕ ΣΤΑ 2;;;;;;;; ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ;;;; ΜΗΠΩΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΝΑΠΟΔΑ;; ΔΗΛΑΔΗ, ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ 1Η ΣΕΙΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗ 2Η;
ΑΠΟΡΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ: ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΦΥΛΛΩΝ,ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ. ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΦΥΛΛΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΑΝΟΙΓΜΕΝΑ ΧΑΡΤΙΑ,ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ Η ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟΙΒΑΣ;; - ΤΟ ΡΩΤΑΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΑΣΙΕΝΤΖΕΣ ΙΣΧΥΕΙ ΕΤΣΙ.
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ PLEASEEEEElove,fun,sea and sun!!!!
-
06-10-2007, 04:23 AM #100
σε πολλές περιπτώσεις ο j στη χαρτομαντεία ειναι το παιδί.Γενικά ένα νεαρότερο άτομο.Μπορεί πάνω στο κρεββάτι να σημαίνει και εγκυμοσήνη.Το θέμα όμως είναι να κοιτάς όχι μόνο το δίπλα χαρτι αλλά το σύνολο.Τοτε θα σου ''μιλήσει'' από μόνο του και αυτό που θα σου πει το ενστικτό σου αυτό θα ναι.
Δεν ξέρω τόσο καλα αυτόν τον τρόπο οπότε αυτό που σου λέω αναφέρεται στη γενικότερη εμπειρία μου με τη χαρτομαντεία.
Αυτό που πρεπει να προσέξεις είναι να είσαι συγκεντρωμένη και ελεύθερη από σκέψεις που αφορούν αυτό που θες να δεις από τα χαρτιά.Για παράδειγμα αν σκέφτεσαι οτι αυτός έχει παιδί θα επηρεάσεις το ρίξιμο.Οπότε συγκέντρωση,''αδειασμα'' από σκέψεις που επηρεάζουν,καλή ψυχολογική κατάσταση και ηρεμία (όχι άγχος για το τι θα βγει.)
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.