- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 50 of 113
-
25-09-2007, 01:37 AM #41
Re: Πώς αντιμετωπίζουμε την απόρριψη;;;
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
26-09-2007, 11:51 AM #42
Έχω νιώσει πολλές φορές την απόρριψη αντιδρώντας άσχημα (κλάμα,θυμό,νέυρα,κακία).Το σίγουρο είναι οτι έγω οδηγούσα τα πράγματα εκεί με την συμπεριφορά μου.Ευτυχώς κατάλαβα τα λάθη μου και τώρα πλέον δεν θεωρώ κακό την απόρριψη,αλλά σαν ένα τρόπο βελτίωσης του εαυτού μου.¶λλωστε δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους,χωρίς αυτό να είναι κακό.Οπότε ψηλά το κεφάλι,κοιτάμε μπροστά και πάμε για καλύτερα.Καλημέρα σε όλους.:bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile :
-
27-09-2007, 12:33 AM #43
Δεν χρειάζεται κανένα μάθημα όταν αντιμετωπίζεις τον άλλον ως ελεύθερο άτομο, το οποίο όποτε θέλει μπορεί να φύγει. Δεν δένουμε κανέναν γάιδαρο.
Και αν θυμηθούμε τη λαϊκή ρήση"Η γυναίκα είναι σαν το χταπόδι, όσο τη βαράς μαλακώνει", εε! την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια πριν αρχίσουν και σε βαράνε.
-
27-09-2007, 12:35 AM #44
There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
Oscar Wilde
-
27-09-2007, 10:09 AM #45
Ναι να χρησιμοποιηθεί!Να την κάνεις προτού σε κάνουν χταπόδι λιαστό:toung:
Εγώ πάλι βλέπω την απόρριψη σαν να μου πατάνε έναν κάλο του οποιου την υπαρξη αγνοούσα.Αρχικά νιώθω έκπληξη(ΤΙ;;;απέρριψαν ΕΜΕΝΑ;;;;:embarrest)
μετά πονάει λίγο- ενοχλητικά όμως- (σαν κάλος που είναι)...μετά το αποδέχομαι και πάω για πεντικιούρ και άμεση αφαίρεσή του.:toung:
Πέραν της πλάκας, θα συμφωνήσω , οτι είναι μέσα στο πρόγραμμα και ΠΩς πράγματι δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους. Η παραδοχή αυτού του γεγονότος νομίζω βοηθά να το περνάμε πιο ανώδυνα:bigsmile:επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
27-09-2007, 12:44 PM #46
Αρνουμαι να δεχτω οτι δεν ειμαι τελεια για ΟΛΟΥΣ τους αλλους!!!:toung::toung: Με ολους τους αλλους καλους μου εχω μαθει να ζω! Αυτον ομως δεν μπορω να τον αγνοησω ουτε να τον νικησω. Τον αφαιρω και ξαναφυτρωνει... Καμμια φορα βαζω αυτα τα "μαξιλαρακια" που εμποδιζουν την επαφη, αρα και τον πονο...
Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
27-09-2007, 12:48 PM #47
Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
27-09-2007, 03:21 PM #48
Σιγουρα δεν ειναι και ο,τι καλυτερο για τον "ευθραυστο" εγωισμο μας να μας απορριπτουν. Προσωπικα το παιρνω καπως βαρια στη αρχη, κατηγορω πρωτα τον εαυτο μου, μετα αυτον που δε με δεχτηκε γι αυτο που ειμαι αλλα στο τελος το σκεφτομαι λιγο πιο " ωριμα " και παντα καταληγω στο συμπερασμα οτι τελικα δεν ειμαι και το κεντρο της γης που θα περιστρεφονται ολα γυρω μου...
Εκτος αυτου, πιστευω πως ολα αυτα που μας συμβαινουν, ειτε ευχαριστα ειτε δυσαρεστα, σκοπο εχουν να μας μαθουν κατι, αρκει να "διαβαζουμε" σωστα τα σημαδια..
Φιλια σε ολους:bigsmile:
-
27-09-2007, 06:19 PM #49
Εντάξει ,είναι ανάλογο και με την όλη συμπεριφορά προσέγγισης.¶λλο είναι να σε ενδιαφέρει διαφορετικός άνθρωπος κάθε εβδομάδα(στην ηλικία τη δικιά μου πάντως αυτό είναι πολύ διαδεδομένο)κι άλλο να συγκινείσαι λίγο παραπάνω...Οι πρώτοι δεν νομίζω ότι έχουν μεγάλο πρόβλημα με την απόρριψη,οι άλλοι όμως ,πως να το κάνουμε,το βρίσκουμε λίγο βαρύ... Ούτε οι ερωτικοί σύντροφοι είναι πουκάμισα,ούτε η συναισθηματική και αισθηματική ανακατωσούρα εύκολη.(Γιατί δεν ενεργοποιείται αυτή η άτιμη σύνοδος Αφροδίτης - Αρη στον Κριό να μη με νοιάζει τίποτα ;; )
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
-
29-09-2007, 02:23 AM #50
There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
Oscar Wilde
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.