s
Πώς αντιμετωπίζουμε την απόρριψη;;; - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 12 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... LastLast
Results 41 to 50 of 113
    Όνομα:
    Γεωργία

Re: Πώς αντιμετωπίζουμε την απόρριψη;;;

Quote Originally Posted by emmalene View Post
    Νομιζω οτι οταν καποιος δοκιμαζει υπαρχει και η πιθανοτητα να αποριφθει.Σε οτι και αν ειναι αυτο.Η διαφορα στην αντιμετωπιση εχει να κανει με το ποσο κατασταλαγμενος εισαι για το τι αξιζεις ακριβως εσυ.Βεβαια μια απορριψη ποναει αλλα ποναει περισσοτερο αν συνδεεται με κομματι μας που και εμεις θεωρουμε αδυνατο.:embarrest
    Πολύ σωστό!:clapping:
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Όνομα:
    Σοφία

Έχω νιώσει πολλές φορές την απόρριψη αντιδρώντας άσχημα (κλάμα,θυμό,νέυρα,κακία).Το σίγουρο είναι οτι έγω οδηγούσα τα πράγματα εκεί με την συμπεριφορά μου.Ευτυχώς κατάλαβα τα λάθη μου και τώρα πλέον δεν θεωρώ κακό την απόρριψη,αλλά σαν ένα τρόπο βελτίωσης του εαυτού μου.¶λλωστε δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους,χωρίς αυτό να είναι κακό.Οπότε ψηλά το κεφάλι,κοιτάμε μπροστά και πάμε για καλύτερα.Καλημέρα σε όλους.:bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile :

Quote Originally Posted by zeta1987 View Post
    Πραγματικά σε θαυμάζω που είχες αυτό το κουράγιο! Μου φαίνεται πως πρέπει να μας κάνεις μερικά μαθήματα πάνω σε αυτό το θέμα!!!
    Δεν χρειάζεται κανένα μάθημα όταν αντιμετωπίζεις τον άλλον ως ελεύθερο άτομο, το οποίο όποτε θέλει μπορεί να φύγει. Δεν δένουμε κανέναν γάιδαρο.

Και αν θυμηθούμε τη λαϊκή ρήση"Η γυναίκα είναι σαν το χταπόδι, όσο τη βαράς μαλακώνει", εε! την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια πριν αρχίσουν και σε βαράνε.

Όνομα:
    Μαρια

Quote Originally Posted by wizards View Post
    Δεν χρειάζεται κανένα μάθημα όταν αντιμετωπίζεις τον άλλον ως ελεύθερο άτομο, το οποίο όποτε θέλει μπορεί να φύγει. Δεν δένουμε κανέναν γάιδαρο.

Και αν θυμηθούμε τη λαϊκή ρήση"Η γυναίκα είναι σαν το χταπόδι, όσο τη βαράς μαλακώνει", εε! την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια πριν αρχίσουν και σε βαράνε.
    Κοιτα που με σενα θα συμπαθησω τους παρθενους.....:bigsmile:Αυτο με το χταποδι καλο...θα χρησιμοποιηθει.
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Όνομα:
    Φωτεινή

Αυτο με το χταποδι καλο...θα χρησιμοποιηθει.
    Ναι να χρησιμοποιηθεί!Να την κάνεις προτού σε κάνουν χταπόδι λιαστό:toung:

Εγώ πάλι βλέπω την απόρριψη σαν να μου πατάνε έναν κάλο του οποιου την υπαρξη αγνοούσα.Αρχικά νιώθω έκπληξη(ΤΙ;;;απέρριψαν ΕΜΕΝΑ;;;;:embarrest)
    μετά πονάει λίγο- ενοχλητικά όμως- (σαν κάλος που είναι)...μετά το αποδέχομαι και πάω για πεντικιούρ και άμεση αφαίρεσή του.:toung:

Πέραν της πλάκας, θα συμφωνήσω , οτι είναι μέσα στο πρόγραμμα και ΠΩς πράγματι δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους. Η παραδοχή αυτού του γεγονότος νομίζω βοηθά να το περνάμε πιο ανώδυνα:bigsmile:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Ναι να χρησιμοποιηθεί!Να την κάνεις προτού σε κάνουν χταπόδι λιαστό:toung:

Εγώ πάλι βλέπω την απόρριψη σαν να μου πατάνε έναν κάλο του οποιου την υπαρξη αγνοούσα.Αρχικά νιώθω έκπληξη(ΤΙ;;;απέρριψαν ΕΜΕΝΑ;;;;:embarrest)
    μετά πονάει λίγο- ενοχλητικά όμως- (σαν κάλος που είναι)...μετά το αποδέχομαι και πάω για πεντικιούρ και άμεση αφαίρεσή του.:toung:
    Αρνουμαι να δεχτω οτι δεν ειμαι τελεια για ΟΛΟΥΣ τους αλλους!!!:toung::toung: Με ολους τους αλλους καλους μου εχω μαθει να ζω! Αυτον ομως δεν μπορω να τον αγνοησω ουτε να τον νικησω. Τον αφαιρω και ξαναφυτρωνει... Καμμια φορα βαζω αυτα τα "μαξιλαρακια" που εμποδιζουν την επαφη, αρα και τον πονο...
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Όνομα:
    Κυριακή

Κοιτα που με σενα θα συμπαθησω τους παρθενους.....:bigsmile:Αυτο με το χταποδι καλο...θα χρησιμοποιηθει.
    Φραση αποδοχης σε συζητηση για την απορριψη!! Τι καλα!!
    Μας ανεβαζεις το ηθικοΝ!
    Αν συμπαθησουμε κι εμεις τους Ταυρους πως θα αντεξεις;;;!!!:toung::bigsmile::toung:
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Σιγουρα δεν ειναι και ο,τι καλυτερο για τον "ευθραυστο" εγωισμο μας να μας απορριπτουν. Προσωπικα το παιρνω καπως βαρια στη αρχη, κατηγορω πρωτα τον εαυτο μου, μετα αυτον που δε με δεχτηκε γι αυτο που ειμαι αλλα στο τελος το σκεφτομαι λιγο πιο " ωριμα " και παντα καταληγω στο συμπερασμα οτι τελικα δεν ειμαι και το κεντρο της γης που θα περιστρεφονται ολα γυρω μου...
    Εκτος αυτου, πιστευω πως ολα αυτα που μας συμβαινουν, ειτε ευχαριστα ειτε δυσαρεστα, σκοπο εχουν να μας μαθουν κατι, αρκει να "διαβαζουμε" σωστα τα σημαδια..
    Φιλια σε ολους:bigsmile:

Όνομα:
    Μαρία

Εντάξει ,είναι ανάλογο και με την όλη συμπεριφορά προσέγγισης.¶λλο είναι να σε ενδιαφέρει διαφορετικός άνθρωπος κάθε εβδομάδα(στην ηλικία τη δικιά μου πάντως αυτό είναι πολύ διαδεδομένο)κι άλλο να συγκινείσαι λίγο παραπάνω...Οι πρώτοι δεν νομίζω ότι έχουν μεγάλο πρόβλημα με την απόρριψη,οι άλλοι όμως ,πως να το κάνουμε,το βρίσκουμε λίγο βαρύ... Ούτε οι ερωτικοί σύντροφοι είναι πουκάμισα,ούτε η συναισθηματική και αισθηματική ανακατωσούρα εύκολη.(Γιατί δεν ενεργοποιείται αυτή η άτιμη σύνοδος Αφροδίτης - Αρη στον Κριό να μη με νοιάζει τίποτα ;; )

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Όνομα:
    Μαρια

Quote Originally Posted by starfish View Post
    Φραση αποδοχης σε συζητηση για την απορριψη!! Τι καλα!!
    Μας ανεβαζεις το ηθικοΝ!
    Αν συμπαθησουμε κι εμεις τους Ταυρους πως θα αντεξεις;;;!!!:toung::bigsmile::toung:
    Τι να κανω?αν τους συμπαθησετε εεε,θα κανω μια προσπαθεια να τους συμπαθησω και εγω....:bigsmile:
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Page 5 of 12 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)