- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 4 of 4
Thread: Eq!!
-
26-09-2007, 03:07 PM #1
Eq!!
"Στην πράξη αυτό σημαίνει πως αν έχουμε σύνοδο πλανήτη στο γενέθλιο με Eq (όχι τόσο σημείου) καταστρέφονται οριστικά όλα τα θέματα του πλανήτη και οι Οίκοι που αυτός κυβερνάει"...αυτο ειναι οπως καταλαβατε ενα μερος του αρθρου για τον Eq.Οταν λεει οχι σημειου τι εννοει..δηλαδη εγω τι θα κοιταξω στον χαρτη μου?μπερδευτηκα και πανικοβληθηκα!:unsure: ο Εq μου ειναι στον 12(καρκινο) και κανει συνοδο με νοτιο δεσμο,κληρο τυχης,χειρων...τι αλλο πρεπει να κοιταξω?
-
27-09-2007, 01:28 AM #2
Re: Eq!!
Αγαπητή Toksotaki
θα σας συμβούλευα να μην τρομάζετε και να μην προσπαθήσετε να συνδυάσετε αυτές τις πληροφορίες με την κλασσική αστρολογία, γιατί δεν ταιριάζουν. Το Ανατολικό Σημείο με την ερμηνεία που δίνει ο κ. Παΐζης σχετίζεται με την φιλοσοφία της Ουράνιαν αστρολογίας. Επειδή δεν ακολουθείτε αυτό το σύστημα, δεν πρέπει να συγχέετε τις πληροφορίες με το δυτικό κλασσικό σύστημα αστρολογίας, όπου το Ανατολικό Σημείο σημαίνει την σύνδεσή μας με τα πνευματικά πεδία κι όχι κάτι αρνητικό.
Αφού έχετε εκεί τον Ν. Δεσμό και τον Χείρωνα, υπάρχει αρκετή γνώση από το παρελθόν σας, ή θεραπευτικές ικανότητες που αναμένουν την κατάλληλη ειδίκευση στη ζωή αυτή για να εκδηλωθούν. Διαφορετικά, θα λέγαμε πως υπάρχει ένας εσωτερικός δάσκαλος μέσα σας και μία ικανότητα αυτό-θεραπευτική στις δύσκολες ώρες.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
27-09-2007, 03:16 PM #3
-
27-09-2007, 10:35 PM #4
Re: Eq!!
Έχετε δίκιο πως είναι ασαφές, ωστόσο πιστεύω πως εννοεί να μην το ονομάζουμε Σημείο, αλλά ωροσκόπο (Ανατολικό ωροσκόπο) που έτσι είναι σύμφωνα με το σύστημα Μερίντιαν, το οποίο χρησιμοποιεί η Ουράνιαν.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.