- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 62
-
09-01-2007, 03:48 AM #31
Re: Γυναικεία σεξουαλική αύρα: πώς εκφράζεται ζωδιακά;
Εχω εντυπωσιαστεί. Πότε δεν περίμενα ότι μόνο με κριτήριο το ζώδιό μου (Υδροχόος) θα αναγνώριζα τον τρόπο με τον οποίο ερωτεύομαι και πόσω μάλλον τα ζώδια που με συγκινούν περισσότερο! Απίστευτο. Τα συγχαρητήρια μου κ. Μαντά. Μαλιστα διαπιστώνω ότι οι Υδροχοίνες είμαστε πολλές και χαίρομαι!
-
13-04-2007, 10:12 PM #32
καλό το άρθρο αν και μερικοί διαφωνουν με αυτό
-
20-04-2007, 04:45 PM #33
Εγώ πάντως συμφωνώ ακριβώς για όσα λέει για τη γυναίκα Λέων!:bigsmile:
-
20-04-2007, 05:16 PM #34
Καλό σας μεσημέρι...:bigsmile:
Το άρθρο σας κύριε Μαντά είναι για μένα τουλάχιστον αντιπροσωπευτικό και για το ζώδιο μου και για τον ωροσκόπο μου...
Τώρα αν κάποιοι διαφωνούν....άποψη τους...εξάλλου πολλά παίζουν ρόλο..τα κύρια χαρακτηριστικά όμως, δεν αλλάζουν...
Καλή συνέχεια...
-
24-09-2007, 04:30 AM #35
Πολύ ωραίο άρθρο!! :bigsmile: Το μόνο ζώδιο που δεν ταιριάζω παρόλο που είμαι σκορπιός με ωροσκόπο ιχθύ είναι οι ιχθύες! Πολύ περίεργο!:blink:
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
24-09-2007, 01:14 PM #36
-
24-09-2007, 04:14 PM #37
Λοιπον ουτε εγω το ειχα σκεφτει αυτο.....σωστο!:blink:
There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
Oscar Wilde
-
24-09-2007, 06:12 PM #38
Ενδιαφέρουσα η άποψη, αν και νομίζω λίγο παραπλανητική. Εάν ίσχυε κάτι τέτοιο, θα έπρεπε να αισθάνεται έτσι για τους έχοντες ωροσκόπο σκορπιό, καθώς εκείνοι θα της έβγαζαν την εικόνα του εαυτού της, κι όχι για τους ιχθείς.
Προσωπικά κι εγώ θεωρώ ως τους πιο ασύμβατους με μένα τους ανήκοντες στο ζώδιο που έχω ως ωροσκόπο, αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα με την εικόνα που βγάζω προς τα έξω.
-
24-09-2007, 06:21 PM #39
Πιστεύω πως συνήθως, τουλάχιστον μέχρι να συνειδητοποιήσουμε ποιοι είμαστε τελικά, έχουμε μια παραπλανητική άποψη για τον ευατό μας. Δεν του έχουμε εμπιστοσύνη, δεν έχουμε αυτοπεποίθηση, ενώ νιώθουμε αυτό που είμαστε, στην πραγματικότητα δεν το αντιλαμβανόμαστε και πολύ καθαρά, μέχρι να έρθει η πολυπόθητη ? ωρίμανση, το ξεκαθάρισμα και η αποδοχή.
-
24-09-2007, 08:39 PM #40
Θα συμφωνήσω κατά πολύ με τη Friary! Κάποια στοιχεία του ωροσκόπου που τώρα που αρχίζω και μεγαλώνω και τα καταλαβαίνω δεν τα έχω αποδεχτεί.. Όντως χρειάζονται κάποια μαθήματα για να αποδεχτείς και να αγαπήσεις τον εαυτό σου όπως είναι.. Τους σκορπιούς αντίθετα τους νιώθω περισσότερο και ταυτίζομαι μαζί τους γιατί από πάντα είχα αυτά τα χαρακτηριστικά. Αλλά στοιχεία του ιχθύ μου βγαίνουν στην πορεία και εν μέρει δεν μαρέσουν.Δεν θα ήθελα να προσωποποιήσω το θέμα περισσότερο αλλά έχω και ένα σκληρό τετράγωνο Κρόνου στον ωροσκόπο μου! Και με κάνει πολύ αυστηρή! Και έτσι όταν βλέπω άντρες ιχθύς τους σνομπάρω γιατί έχουν χαρακτηριστικά τα οποία εγώ προσπαθώ να περιορίσω!
(Ζητώ συγνώμη αν προσωποποίησα πολύ το θέμα :embarrest)I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.