- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 8 of 8
-
21-09-2007, 10:50 PM #1
Σελήνη σύνοδος με Πλούτωνα. Καλό ή κακό;
Θα ήθελα επίσης να ρωτήσω σχετικά με την κόρη μου η οποία είναι 3 ετών και στο γενέθλιό της έχει Ήλιο 12ο στο Ζυγό και σύνοδο Σελήνης Πλούτωνα στον Τοξότη στο 2ο οίκο.
Για τη σχέση Σελήνης Πλούτωνα, έχω διαβάσει ότι έχει να κάνει και με προηγούμενη ζωή, ότι εγώ και η κόρη μου δηλαδή έχουμε ξαναβρεθεί σε προηγούμενη ζωή. Στην τωρινή όμως ζωή αυτό σημαίνει ότι με βλέπει σαν δεσμοφύλακά της; Και όταν είναι στον 2ο οίκο πως ακριβώς θα της ενεργοποιηθεί εκεί; Αυτή η όψη μπορεί να βγάζει μανία με τα υλικά πράγματα σε σημεία παθολογικό;
Ευχαριστώ για την αμέριστη συμπαράσταση στα ερωτήματά μας...
-
21-09-2007, 11:04 PM #2
Re: Σελήνη σύνοδος με Πλούτωνα. Καλό ή κακό;
Oι ερώτησεις σε αυτή την ενότητα όπως γράφει και ο οδηγός καλό θα είναι να στρέφονται στην αστρολογία καθεαυτή και όχι τη συμβουλευτική.
Θα μεταφερθεί στην κατάλληλη ενότητα.De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
23-09-2007, 09:26 AM #3
Έχετε δίκιο αλλά έχω δει κι άλλους να κάνουν τέτοιες ερωτήσεις γιαυτό κι εγώ το τόλμησα.
Κάτι που μου προκαλεί απορία είναι ότι έχω κάνει κάποια ερωτήματα τα οποία εμφανίζονται στο forum, περιμένω απάντηση (αν φυσικά μπορεί να γίνει) και μετά από 1-2 μέρες εξαφανίζονται τελείως από το forum, δηλαδή δεν τα βρίσκω καθόλου πουθενά.
-
23-09-2007, 09:57 AM #4
Πάντως, εδώ που μπορεί να δει κανείς όλες τις δημοσιεύσεις του, παρατηρώ ότι όλες οι δικές σου έχουν απαντηθεί. Μήπως εννοείς ότι κάποια ερωτήματα που θέτεις μεταφέρονται στη σωστή ενότητα; Γιατί αυτό δεν σημαίνει ότι "εξαφανίζονται".
-
23-09-2007, 12:21 PM #5
Μιλώ για 2 ερωτήματα σχετικά με αστρολογικές απορίες όπως τη μαύρη Σελήνη τα οποία ερωτήματα "εξαφανίστηκαν" όντως. Τουλάχιστον με τις απλές γνώσεις του ψαξίματος που έχω κάνει στο forum ειλικρινά δεν τα βρίσκω, ενώ δημοσιεύτηκαν από εμένα .
-
23-09-2007, 12:37 PM #6
-
23-09-2007, 01:06 PM #7
Γενικότερα, αν παρατηρείς ότι κάτι "εξαφανίζεται", να ελέγχεις τα "νέα θέματα", ακόμα κι αν τα έχεις δει όλα (είναι δηλ. όλα αναγνωσμένα). Υπάρχει ένα κουμπί πάνω δεξιά:
Ραδιόφωνο - Πιν.Ελέγχου - Βοήθεια - Νέα Θέματα - Συντομεύσεις - Αποσύνδεση.
-
23-09-2007, 07:41 PM #8
Και η διαχείριση να χρησιμοποιεί redirect με χρονο 1 μήνα για να διευκολύνει το αγοραστικό κοινΟΝ :toung:
Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.