- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 5 of 5
Thread: κρόνος
-
21-09-2007, 01:25 PM #1
κρόνος
Ο κρόνος ήταν στο ζώδιο του λέοντα, και ζώδιο μου, τα προηγούμενα δύο και κάτι έτη. Ο ήλιος μου καθώς και η αφροδίτη μου βρίσκονται στο ζώδιο του λέοντα και στον έβδομο οίκο. Ο κρόνος λοιπόν ταρακούνησε κυρίως τις σχέσεις μου καθότι ο 7ος αποτελεί ένα σπίτι τέτοιου ενδιαφέροντος. Τώρα θα περάσει στο 8ο μου οίκο. Αυτό σημαινει ότι θα πρέπει να ασχοληθώ με τα θέματα του 8ου; Και θα πρέπει επίσης να ασχοληθώ με τους πλανήτες μου στην παρθένο πάνω από τους οποίους θα περάσει ο κρόνος; Τελικά πιο σημαντική είναι η διετία που περνάει ο τραχύς δάσκαλος πάνω από τον ήλιο ή είναι ίσης σημασίας και η πορεία του στο υπόλοιπο ωροσκόπιο;;;Διάλειμμα από τα μαθήματά του δεν έχει;;;;;;
-
21-09-2007, 02:19 PM #2
Re: κρόνος
Αγαπητή chandramani
Δεν έχει λόγο να κάνει διάλειμμα ο Κρόνος, γιατί έρχεται να κρίνει ό,τι κάνουμε και ό,τι συμβαίνει στη ζωή μας:bigsmile:. Είναι η επιβεβαίωση στις κινήσεις μας και η εμπειρική γνώση. Επομένως, διαρκώς προσφέρει έργο.
Στον τομέα που εισέρχεται, θα δώσει κυρίως αποστασιοποίηση από τα υλικά αγαθά που προσδίδουν δύναμη ή περιορισμό, αν είστε προσκολλημένη σε αυτά. Προσοχή σε μελαγχολία. Θα είναι όμως καλύτερος στο ζώδιο της Παρθένου, επειδή είναι ζώδιο της γης, πιο συμβατό με την φύση του. Σίγουρα όταν περνά πάνω από τα φώτα ή τον Ωροσκόπο μας είναι πιο σημαντικός, καθώς έχει να κάνει με την ίδια μας την προσωπικότητα. Τον βιώνουμε πιο έντονα άλλωστε.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
21-09-2007, 02:39 PM #3
Δηλαδή ανάλογα με τον οίκο που ''μένει'' ο κρόνος κάθε φορά , έχουμε και θέματα ανάλογου ενδιαφέροντος να μάθουμε; Οσο για την μελαγχολία που αναφέρατε, είναι χαρακτηριστικό μου πάγιο πλέον, καθότι έχω και ωροσκόπο αιγόκερο! ευχαριστώ κυρία Σίμου!:bigsmile:
-
23-09-2007, 01:18 AM #4
Αγαπητή chandramani
Πράγματι, σταδιακά μας προσφέρει γνώση μέσω της εμπειρίας από κάθε τομέα που περνά. Αλλά έχει σημασία να εξεταστούν οι όψεις με την γενέθλια θέση του και με τους πλανήτες του ωροσκοπίου.
Αφού έχετε ωροσκόπο στον Αιγόκερο, είναι κυβερνήτης του, επομένως σας χαρακτηρίζει περισσότερο από άλλους.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
23-09-2007, 07:11 PM #5
Κυρία Σίμου δεν είναι μόνο οι άμεσες απαντήσεις σας που σας ξεχωρίζουν αλλά και ο λόγος σας! Κάθε φορά που σας δαβάζω, είτε σε απαντήσεις σε δικές μου ερωτήσεις, είτε σε απαντήσεις άλλων μελών, βλέπω πιο καθαρά την ουσία των πραγμάτων σαν να επαναφέρετε στην τάξη σκέψεις, συναισθήματα και συναφή χαοτικά μπερδέματα. Πολύ απλά!:clapping
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.