s
κρόνος
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 5 of 5

Thread: κρόνος

Όνομα:
    κατερινα

κρόνος

Ο κρόνος ήταν στο ζώδιο του λέοντα, και ζώδιο μου, τα προηγούμενα δύο και κάτι έτη. Ο ήλιος μου καθώς και η αφροδίτη μου βρίσκονται στο ζώδιο του λέοντα και στον έβδομο οίκο. Ο κρόνος λοιπόν ταρακούνησε κυρίως τις σχέσεις μου καθότι ο 7ος αποτελεί ένα σπίτι τέτοιου ενδιαφέροντος. Τώρα θα περάσει στο 8ο μου οίκο. Αυτό σημαινει ότι θα πρέπει να ασχοληθώ με τα θέματα του 8ου; Και θα πρέπει επίσης να ασχοληθώ με τους πλανήτες μου στην παρθένο πάνω από τους οποίους θα περάσει ο κρόνος; Τελικά πιο σημαντική είναι η διετία που περνάει ο τραχύς δάσκαλος πάνω από τον ήλιο ή είναι ίσης σημασίας και η πορεία του στο υπόλοιπο ωροσκόπιο;;;Διάλειμμα από τα μαθήματά του δεν έχει;;;;;;

Όνομα:
    Λίλιαν

Re: κρόνος

Αγαπητή chandramani

Δεν έχει λόγο να κάνει διάλειμμα ο Κρόνος, γιατί έρχεται να κρίνει ό,τι κάνουμε και ό,τι συμβαίνει στη ζωή μας:bigsmile:. Είναι η επιβεβαίωση στις κινήσεις μας και η εμπειρική γνώση. Επομένως, διαρκώς προσφέρει έργο.
    Στον τομέα που εισέρχεται, θα δώσει κυρίως αποστασιοποίηση από τα υλικά αγαθά που προσδίδουν δύναμη ή περιορισμό, αν είστε προσκολλημένη σε αυτά. Προσοχή σε μελαγχολία. Θα είναι όμως καλύτερος στο ζώδιο της Παρθένου, επειδή είναι ζώδιο της γης, πιο συμβατό με την φύση του. Σίγουρα όταν περνά πάνω από τα φώτα ή τον Ωροσκόπο μας είναι πιο σημαντικός, καθώς έχει να κάνει με την ίδια μας την προσωπικότητα. Τον βιώνουμε πιο έντονα άλλωστε.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Όνομα:
    κατερινα

Δηλαδή ανάλογα με τον οίκο που ''μένει'' ο κρόνος κάθε φορά , έχουμε και θέματα ανάλογου ενδιαφέροντος να μάθουμε; Οσο για την μελαγχολία που αναφέρατε, είναι χαρακτηριστικό μου πάγιο πλέον, καθότι έχω και ωροσκόπο αιγόκερο! ευχαριστώ κυρία Σίμου!:bigsmile:

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητή chandramani

Πράγματι, σταδιακά μας προσφέρει γνώση μέσω της εμπειρίας από κάθε τομέα που περνά. Αλλά έχει σημασία να εξεταστούν οι όψεις με την γενέθλια θέση του και με τους πλανήτες του ωροσκοπίου.

Αφού έχετε ωροσκόπο στον Αιγόκερο, είναι κυβερνήτης του, επομένως σας χαρακτηρίζει περισσότερο από άλλους.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Όνομα:
    κατερινα

Κυρία Σίμου δεν είναι μόνο οι άμεσες απαντήσεις σας που σας ξεχωρίζουν αλλά και ο λόγος σας! Κάθε φορά που σας δαβάζω, είτε σε απαντήσεις σε δικές μου ερωτήσεις, είτε σε απαντήσεις άλλων μελών, βλέπω πιο καθαρά την ουσία των πραγμάτων σαν να επαναφέρετε στην τάξη σκέψεις, συναισθήματα και συναφή χαοτικά μπερδέματα. Πολύ απλά!:clapping

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)