s
Zώδια και χιούμορ - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast
Results 31 to 40 of 64
    Όνομα:
    Μαργαρίτα

Re: Zώδια και χιούμορ

Quote Originally Posted by zeta1987 View Post
    Εγώ πιστεύω ότι αυτοί που έχουν περισσότερο χιούμορ είναι οι τοξότες!! Είναι μέσα στην τρέλα αυτό το ζώδιο! Βέβαια γενικά μιλώντας! Αυτούς που αντιπαθώ σφόδρα είναι τα ζώδια της γής γιατί είναι αργοκίνητα και κάνουν χαζά αστεία! Ειδικά οι Παρθένοι...!!!:notrust:άστα να πάνε!:blink::toung:
    Επισης συμφωνω και επαυξανω!οσους παρθενους εχω γνωρισει δεν καναν χιουμορ αλλα σχολιασμο και λεπτομερη αναλυση των ελαττωματων του συνομιλητη τους και οχι μονο....:weird:

Quote Originally Posted by Toksotaki View Post
    Επισης συμφωνω και επαυξανω!οσους παρθενους εχω γνωρισει δεν καναν χιουμορ αλλα σχολιασμο και λεπτομερη αναλυση των ελαττωματων του συνομιλητη τους και οχι μονο....:weird:
    Γεια σου βρε Τοξοτάκι. Πές τα Κάτω οι μουρτζούφληδες :nuts:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Έεεεεεελα... αφήστε τα Παρθενάκια στην ησυχία τους :toung:

Quote Originally Posted by kia View Post
    Έεεεεεελα... αφήστε τα Παρθενάκια στην ησυχία τους :toung:
    Εσύ τι ανακατεύεσαι? Επειδή οι υδροχόοι και καλά είναι υποστηρικτές των αδύνάτων? Θα σου τη φέρουν όταν νοιώσουν ισχυρότεροι και έχουν τακτοποιήσει την κατάσταση. Μη σε παρασέρνουν :toung:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Εγώ φυτρώνω όπου θέλω :toung:
    Θα την φέρουν σε οποιονδήποτε ΄οταν νιώσουν ισχυρότεροι, γιατί μελετάνε τις κινήσεις τους αναλυτικότατατατατατα και λεπτομερέστατατατατατα! Ενώ οι Τοξότες; Της τελευταίας στιγμής είστε πάντα :toung:

Εγώ φυτρώνω όπου θέλω :toung:
    Θα την φέρουν σε οποιονδήποτε ΄οταν νιώσουν ισχυρότεροι, γιατί μελετάνε τις κινήσεις τους αναλυτικότατατατατατα και λεπτομερέστατατατατατα! Ενώ οι Τοξότες; Της τελευταίας στιγμής είστε πάντα :toung:
    Ναι αλλά έχουμε καλύτερες προθέσεις και όχι τόσο για την πάρτη μας. Εσύ το καταλαβαίνεις αυτό. Εμείς συνεννοούμαστε μεταξύμας. Με αυτούς μπορείς?
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Αμέεεε!!! ¶ψογη επικοινωνία έχω!
    Μη ρίχνεις άλλες λάσπες για τoυς Παρθένους.... δεν πρόκειται να πετύχεις τίποτα :toung:
    Κάνω καλό κόμμα (,) εγώ με αυτούς :bigsmile:

Αμέεεε!!! ¶ψογη επικοινωνία έχω!
    Μη ρίχνεις άλλες λάσπες για τoυς Παρθένους.... δεν πρόκειται να πετύχεις τίποτα :toung:
    Κάνω καλό κόμμα (,) εγώ με αυτούς :bigsmile:
    Καλά, κατάλαβα. Ή έχεις ωροσκόπο η κάμποσους στην Παρθένο... Πεσ το από την αρχή να το ξέρουμε :notrust:

Αντε γεια
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Ούτε το 'να ούτε τ' άλλο
    Μια ακμή 12ου έχω και τίποτα παραπάνω :toung:

Όνομα:
    Γεωργία

Quote Originally Posted by Toksotaki View Post
    ¶σε... Η Λεπτολογία των παρθένων εμποδίζει κατα πολύ το χιούμορ τους... Εκτός και εάν υπάρχει κανένας Ερμής στον ζυγό και τους γλυκαίνει!:toung:
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Page 4 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)