s
Οι θέσεις των πλανητών σας - Page 160
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 160 of 200 FirstFirst ... 60 110 150 156 157 158 159 160 161 162 163 164 170 ... LastLast
Results 1,591 to 1,600 of 1994
    Όνομα:
    Μαργαρίτα

Re: Οι θέσεις των πλανητών σας

Σε ευχαριστω πολυ!!θελω να σε ρωτησω καρι σχετικα με οψη στην συναστρια που μου εδωσες,οι δικοι μοι οι πλανητες ειναι καθετα η οριζοντια?επισης μεταξυ Δια και ερμη(καθετα)εχουμε πενταγωνο η ενναμιση τετραγωνο?Επισης γινεται να κανεις συναστρια οσο αναφορα μια ημερα?σου δινω την ημ/νια 6 Αυγου/07 θεσσ/νικη 11:00-12:00...ευχαριστω εκ των προτερων και σορυ για τον βομβαρδισμο:embarrest!Καλως μας ηρθατε:bigsmile:

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by Toksotaki View Post
    Σε ευχαριστω πολυ!!θελω να σε ρωτησω καρι σχετικα με οψη στην συναστρια που μου εδωσες,οι δικοι μοι οι πλανητες ειναι καθετα η οριζοντια?επισης μεταξυ Δια και ερμη(καθετα)εχουμε πενταγωνο η ενναμιση τετραγωνο?
    Η όψη που σχηματίζεται μεταξύ Δία και Ερμή είναι ενάμισυ τετράγωνο. Ο οριζόντιος άξονας είναι ο δικός σου και ο κάθετος ο δικός του.

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Σε ευχαριστω παρα πολυ,εισαι θεα!...τελευταιο το πενταγωνο και γενικα οι μετριες γωνιες φαινονται μεσα στον γενεθλιο?

Όνομα:
    Μαρία

Σε ευχαριστω παρα πολυ,εισαι θεα!...τελευταιο το πενταγωνο και γενικα οι μετριες γωνιες φαινονται μεσα στον γενεθλιο?
    Όχι, συγκεκριμένα στους χάρτες που δίνω βάζω τις βασικές όψεις που σχηματίζονται, γιατί είναι πάρα πολλές στον κατάλογο και δεν θα είναι ευανάγνωστος ο χάρτης. Μπορείς όμως και μόνη σου, για πρακτική -εγώ πχ το είχα κάνει στις αρχές- να υπολογίζεις τις γωνιακές σχέσεις που σχηματίζουν οι πλανήτες στον γενέθλιό σου. Είναι ενδιαφέρον για πρακτική, αν και θέλει μπόλικο μέτρημα!

Σε ευχαριστώ πολύ DrMaroulita! θα το ξανατσεκάρω να δω τί θυμάται αυτή η μάνα! Πάντως να έχω γεννηθεί αργότερα για να βγει ο ωροσκόπος Ιχθύς και εκείνη να μου λέει 22:20 χλωμό το κόβω... έχω όμως μία απορία γιατί σε κάποιους χάρτες που βρίσκεις τον ωροσκόπο σου γράφει από π.χ. από 21-23 Ιχθύς; Μπες σε παρακαλώ στο site της κ. Καντούνη και δες στον Ωροσκόπο τον συγκεκριμένο πίνακα www.olympiakantouni.gr

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by ΤΣΑΚΙ View Post
    Σε ευχαριστώ πολύ DrMaroulita! θα το ξανατσεκάρω να δω τί θυμάται αυτή η μάνα! Πάντως να έχω γεννηθεί αργότερα για να βγει ο ωροσκόπος Ιχθύς και εκείνη να μου λέει 22:20 χλωμό το κόβω... έχω όμως μία απορία γιατί σε κάποιους χάρτες που βρίσκεις τον ωροσκόπο σου γράφει από π.χ. από 21-23 Ιχθύς; Μπες σε παρακαλώ στο site της κ. Καντούνη και δες στον Ωροσκόπο τον συγκεκριμένο πίνακα www.olympiakantouni.gr
    Τέτοιου είδους πίνακες που μπορεί να βρει κανείς σε σάιτς και περιοδικά, αστρολογικά και ποικίλης ύλης πολλές φορές, δίνουν τον ωροσκόπο κατά προσέγγιση και θα σου πρότεινα να μην δινεις τόσο βάση. Στη συγκεκριμένη ενότητα, χρησιμοποιούμε αστρολογικά προγράμματα που χρησιμοποιούν επαγγελματίες αστρολόγοι (Solar fire 6 και Kepler 7), συνεπώς η ακρίβεια των δεδομένων είναι δεδομένη. Το ίδιο ισχύει και για την εφαρμογή που έχουμε, την οποία και χρησιμοποίησες και σου βγάζει ωροσκόπο Υδροχόο.

Όνομα:
    Μαργαρίτα

πες με τεμπελα η χαζη αλλα μια φορα προσπαθησα να υπολογισω,μονο συνοδους και αντιθεσεις βρηκα!!μπορεις να μου ξαναδωσεις τον δικο μου και με τις δευτερευουσες αν σου ειναι ευκολο?επισης γινεται να κανεις συναστρια και για μια ημερα?εχω ακουσει οτι γινεται...

Και τόσα χρόνια νόμιζα ότι ήμουν Ιχθύς ανάθεμα τους πίνακες...:evil:Thanks

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Quote Originally Posted by ΤΣΑΚΙ View Post
    Και τόσα χρόνια νόμιζα ότι ήμουν Ιχθύς ανάθεμα τους πίνακες...:evil:Thanks
    lol

Όνομα:
    Μαργαρίτα

πες με τεμπελα η χαζη αλλα μια φορα προσπαθησα να υπολογισω,μονο συνοδους και αντιθεσεις βρηκα!!μπορεις να μου ξαναδωσεις τον δικο μου και με τις δευτερευουσες αν σου ειναι ευκολο?επισης γινεται να κανεις συναστρια και για μια ημερα?εχω ακουσει οτι γινεται...
    μπορει να σου φανει χαζη η απορια μου αλλα μεσα στον χαρτη γινεται αντιθεση μεταξυ Αρη και πλουτωνα του αλλου ατομου και δεν υπαρχει στις οψεις συναστριας...μηπως κατι δεν υπολογισα σωστα?επισης θα μπορουσες να μου δωσεις ξςχωριστα τον χαρτη του συγκεκριμενου ατομου?σε βομβαρδισα με τις αποριες μου:embarrest

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 298 users browsing this thread. (0 members and 298 guests)