s
Πως λειτουργεί το Μεσουράνημα;
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 3 of 3

Πως λειτουργεί το Μεσουράνημα;

Η ερώτησή μου είναι ότι με την μελέτη τόσων χρόνων κατανοώ τις θέσεις των πλανητών και τις όψεις τους αλλά δεν κατανοώ την θέση του μεσουρανήματος. Δηλαδή, τι ακριβώς σημαίνει για κάποιον το μεσουράνημα αφού είναι π.χ. Σκορπιός κι έχει ωροσκόπο στον Υδροχόο , ενώ το μεσουράνημά του είναι π.χ. στον Κριό.
    Κι όταν κοιτάμε τα solar , το μεσουράνημα της χρονιάς που βγαίνει, τι ρόλο παίζει στην τρέχουσα χρονιά, αφού ξέρω ότι το γενέθλιο ωροσκόπιο μετράει 8 φορές και το solar 2 . Οπότε τι παραπάνω πληροφορίες δίνει το μεσουράνημα. Μπορεί δηλαδή να καθορίσει τη ζωή ενός ατόμου ή να του δώσει άλλα στοιχεία από αυτά που έχει γεννηθεί;
    Ευχαριστώ

Όνομα:
    Λίλιαν

Re: Πως λειτουργεί το Μεσουράνημα;

Αγαπητή evi

Το Μεσουράνημα, μαζί με τον Ωροσκόπο έιναι οι πιο βασικοί άξονες του ωροσκοπίου μας. Ο Ωροσκόπος είναι η φυσική μας εκδήλωση, ενώ το Μεσουράνημα είναι η κοινωνική μας εκδήλωση και το αποκορύφωμα του έργου μας.
    Η αναλογία που θέτετε πάνω στο γενέθλιο και στο ετήσιο, μου φαίνεται υπερβολική και ίσως λίγο αβέβαιη. Γιατί 8 προς 2; Το ετήσιο (σόλαρ) το εξετάζουμε με άλλα προγνωστικά συστήματα, για την περιγραφή της χρονιάς και ισχύει πλήρως για την χρονιά που συντάσσεται. Η ανάλυσή του όμως προκύπτει από τα συγκριτικά στοιχεία των συστημάτων πρόγνωσης και αποτελεί μία ολόκληρη σειρά μαθημάτων και συνδυασμών. θα ήταν εντελώς αυθαίρετο να σας απαντήσει κάποιος τόσο γενικά.

Και για την τελευταία σας παρατήρηση, θα ήθελα να σας πω, πως δεν καθορίζει ο Ωροσκόπος ή το Μεσουράνημα ή κάποιος πλανήτης την ζωή μας. Απλά, συμβολίζουν τις τάσεις μας, που εμείς οι ίδιοι χειριζόμαστε -αν το επιθυμούμε- επιδέξια λόγω της γνώσης, ώστε να πετύχουμε στις επιδιώξεις μας και το κυριότερο, να εξελιχθούμε.
    Είναι λάθος να χρησιμοποιείται η αστρολογία στατικά και περιοριστικά, γιατί τότε δεν θα έμοιαζε με Ουράνια γνώση, που χτίζει γέφυρα με το μέλλον!

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Re: Πως λειτουργεί το Μεσουράνημα;

Ευχαριστώ για την απάντησή σας κ. Σίμου γιατί μ' αυτά που αναφέρατε, μου απαντήσατε και στο ερώτημα του πόσο μπορούμε να επέμβουμε στα πράγματα και να τα διαμορφώσουμε προς το καλύτερο σαφώς.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)