s
Μεσοδιάστημα γάμου και βίας - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 21 to 23 of 23

Re: Μεσοδιάστημα γάμου και βίας

Quote Originally Posted by Αργοναύτης View Post
    Κανονικά μεσοδιάστημα γάμου όπως και μεσοδιάστημα βίας ή μεσοδιάστημα κηδείας και δεν ξέρω και γω τι άλλο δεν υπάρχει. Μεσοδιαστήματα προδιάθεσης γάμου θα μπορούσες να τα πεις καλύτερα. Το μεσοδιάστημα Δία/Αφροδίτη είναι πολύ λιγότερο σημαντικό για το γάμο απ'ότι το 'Ηλιου/Σελήνης. Καρατσεκαρισμένο στάνταρ, γιατί ο 'Ηλιος είναι ο άντρας και η Σελήνη η γυναίκα. 'Ο,τι είναι για το σεξ το ζευγάρι 'Αρη (άντρα) και Αφροδίτης (γυναίκα). 'Οπου ''συμμετέχει'' η Αφροδίτη δεν έχουμε παρά την εταίρα, καμμία εγγύηση για σοβαρή σχέση ή γάμο. Και ο Δίας ως σύμβολο-αρχέτυπο είναι ασύμβατο με την Αφροδίτη, ενώ πιο συμβατό αρχέτυπο για τη Σελήνη δεν υπάρχει άλλο εκτός απ'αυτό του 'Ηλιου.
    Απλά να πώ ότι το μεσοδιάστημα βίας, κηδείας, απεργείας, νηστείας κλπ το ξεσήκωσα από το άρθρο του κ. Παϊζη ¨Μελέτη γάμου, βίας και σεξ". Μάλλον ως αρχάρια το παρερμήνευσα (και παρεξήγησα :blink: και αλληθόρισα).

Γεια σας! Ειμαι κανιουργιο μελος..και σας χαιρομαι πολυ!
    Δεν καταλαβαινω ομως την συζητηση κι ενδιαφερομαι πραγματικα.πως βρισκουμε το μεσοδιαστημα Ηλιου/Σεληνης??? Εχω Ηλιο στις 23 και 57 μοιρες του Καρκινου, Σεληνη στις 6 και 55 μοιρες του Υδροχοου και µΩροσκοπο στις 28 του Τοξοτη /η στις 1 μοιρα και 28 του Αιγοκερου. τετοιο συνδυασμο ουτε σε εχθρο (που δεν εχω!) δεν ευχομαι.
    Πολλα χαιρετισματα απο τον κρυο Βορρα!
    Κρησσα

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Quote Originally Posted by Αργοναύτης View Post
    Στο ερώτημα περί ''έντονης Σελήνης'' σε συναστρία να πω καταρχήν ότι δεν χρησιμοποίησα εγώ αυτό τον όρο, αλλά το Τοξοτάκη.:toung: Δεν ξέρω αν τον έχω καταλάβει σωστά αυτό τον όρο, οπότε το αφήνω. Σχετικά με την κούραση που προκαλούν τα μεσοδιαστήματα συμφωνώ ως προς το υπολογιστικό κομμάτι. Να τα υπολογίσει κανείς θέλει λίγο περισσότερο χρόνο. Αλλά δεν συμφωνώ ως προς το πρακτικό κομμάτι, γιατί έχω δει ότι αυτές οι τεχνικές σε γλυτώνουν από πολλές παγίδες (κυρίως όταν η ώρα γέννησης δεν είναι σίγουρη ή όταν έχεις καταλάβει τί παιχνίδι παίζεται με τα συστήματα οικοθεσίας και δεν έχεις πολύ χρόνο να αποφασίσεις για σοβαρά θέματα). Προσωπικά πολύ λιγότερες αντιφάσεις στην πρόβλεψη βλέπω χρησιμοποιώντας μεσοδιαστήματα και πολύ πιο γρήγορος είμαι όταν χρησιμοποιώ αυτά παρά οποιοδήποτε άλλο σύστημα. Υπάρχουν φανατικοί υπέρμαχοι και φανατικοί επικριτές.
    'Οσον αφορά το άλλο ερώτημα περί μεσοδιαστήματος 'Ηλιου/Σελήνη στις 13 Σκορπιού, έχει αποδειχθεί ότι η ερμηνεία των μεσοδιαστήματων από μόνη τους χωρίς να δούμε τί όψεις με πλανήτες ή σημεία του χάρτη σχηματίζουν, δεν υφίσταται.
    'Ομως πράγματι τα μεσοδιαστήματα αποτελούν ισχυρά κέντρα στο χάρτη, ειδικά όταν τα εξετάζουμε με ζωδιακή κι όχι πλανητική τάξη. Τί σημαίνει ζωδιακή τάξη ; Πχ προσωπικό παράδειγμα : 29 μεσοδιαστήματα στο ζώδιο του Σκορπιού και μόνο 4 στο ζώδιο του Κριού. Φανταστείτε λοιπόν τι συνέβη σε εκείνο το άτομο την χρονιά που ο Δίας από διέλευση διέτρεχε το ζώδιο του Σκορπιού. Μαζί με τις αναδρομές μερικά ίσως ενεργοποιήθηκαν πάνω από μία φορά. Παρά το ότι το άτομο δεν έχει ούτε έναν πλανήτη στο Σκορπιό στο γενέθλιο η χρονιά ήταν πλούσια από συμβάντα και βιώματα Πλουτώνειας φύσης (αναγγένηση, μεταμόρφωση και αναγνώριση μέσα από ''γκρέμισμα'' παλιών νοοτροπιών, μετά από ανταγωνισμό, ζήλιες, πάθη κλπ). Ζούμε πολύ συχνά ανυποψίαστοι γεγονότα που δεν ξέρουμε που να τα αποδώσουμε αλλά στον χάρτη υπάρχουν πολλά κρυμμένα σημεία.
    επισης πολυ ενδιαφεροντα!!οταν ειπα για εντονη σεληνη εννουσα οτι κανει πολλες οψεις με πλανητες του αλλου ατομου

Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)