- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 23
Thread: Μεσοδιάστημα γάμου και βίας
-
01-09-2007, 06:14 PM #1
Μεσοδιάστημα γάμου και βίας
Καλησπέρα σε όλους!
Καλορίζικο και σιδεροκέφαλο!
Μια ερωτησούλα. Υπάρχει μήπως η έννοια της "συνόδου μεσοδιαστημάτων"; Αν ναι, να υποθέσω ότι , επειδή στον δικό μου χάρτη υπάρχει "σύνοδος" των μεσοδιαστημάτων βίας και γάμου, αυτά τα δύο θα συνδέονται :blink: ;;; Σε απλά ελληνικά θα τον παντρευτώ και θα τον αρχίσω στα χαστούκια; :toung:
Και μια ακόμη ερωτησούλα. Δεν έχω καταλάβει ακόμη πώς ενεργοποιούνται τα μεσοδιαστήματα. Μπορεί να δώσει κάποιος οδηγίες προς ναυτηλομένους;
Ευχαριστώ πολύ και πάλι καλορίζικο!
Υ.Γ. Κρεμάστε κανένα μάτι πάνω στον καινούργιο σέρβερ καλού κακού...
-
02-09-2007, 09:46 AM #2
Re: Μεσοδιάστημα γάμου και βίας
Συνόδους μεταξύ μεσοδιαστημάτων μεταξύ τους δεν κοιτάω καθόλου. Κοιτάω συνόδους πλανητών με μεσοδιαστήματα κι αν τυχαίνει να είναι ένας πλανήτης σε σύνοδο με δυο μεσοδιαστήματα, οπωσδήποτε είναι πιο έντονο το αποτέλεσμα. Δεν ξέρω τί εννοείς μεσοδιάστημα βίας, αλλά αν έχεις κανένα 'Αρη πάνω στο μεσοδιάστηματα που λες μην παίρνεις κι όρκο ποιός απ'τους δυο θα αρχίσει στα χαστούκια τον άλλον:bigsmile::bigsmile:
Τα μεσοδιαστήματα ενεργοποιούνται όπως και τα υπόλοιπα σημεία - πλανήτες στον χάρτη, από διελεύσεις, κατευθύνσεις, προόδους κλπ.
Παρένθεση περί ματιού : αυτή η έκλειψη σε μήκος χρόνου θα βγει σε καλό σε όσους έχουν αγαθές προθέσεις. Εμένα ήδη με ξεστράβωσε και μου απομυθοποίησε και τους τελευταίους "δήθεν". Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεφορτώνεσαι σαβούρες απ'το παρελθόν. Περισσότερα σχόλια και εμπειρίες για την έκλειψη θα είχαν ενδιαφέρον.
(υπογραφή : ανεξάρτητος αντικειμενικός παρατηρητής και εραστής της Αστρολογίας, κάτι σε Στέφανο Μάνο αλλά στο αστρολογικό δηλαδή )
-
02-09-2007, 04:05 PM #3
εσενα μια χαρα ειναι της βιας!!!εμενα που ο κληρος του γαμου κανει συνοδο με τον κληρο θανατου τι θες να πω!?:unsure: οτι θα τον παντρευτω και υστερα εγω,εκεινος(οχι και το φεγγαρι)αλλα τα ραδικια αναποδα?αν κανει συνοδο με ακμη οικου?
-
02-09-2007, 09:42 PM #4
Φίλε Αργοναύτη,
Ενδιαφέρουσα προσέγγιση.
Δεν θα αντέξω και θα την κάνω την ανόητη&απλοϊκή ερώτηση το μεσοδιάστημα γάμου (¶ρη/Αφροδίτης) το οποίο συμπίπτει με το μεσοδιάστημα βίας (¶ρη/Πλούτωνα) στον γενέθλιο χάρτη μου, λόγω ακριβής συνόδου Αφροδίτης και Πλούτωνα, είναι στην 11 μοίρα της Παρθένου. Σήμερα ο Ήλιος είναι στην 9 μοίρα της Παρθένου. Αν δεν κάνω λάθος :blink: σε δύο μέρες ο Ήλιος θα είναι στην 11 μοίρα της Παρθένου, ήτοι στα μεσοδιαστήματα γάμου και βίας. Οπότε ο Ήλιος θα τα ενεργοποιήσει και μπορώ να περιμένω είτε πρόταση γάμου από τον καλό μου είτε χαστούκι από ταξιτζή (παράδειγμα, μιας και συχνά πυκνά τους τα χώνω άσχημα) είτε και τα δύο :nuts::blink::toung: ;;;;
Τοξοτάκι μου,
αν σε παρηγορεί, δεν έχω ψάξει καθόλου αυτούς τους κλήρους στον χάρτη μου, οπότε μπορεί και να είμαι σε χειρότερη κατάσταση από σένα.
Σκέψου το όμως θετικά. Μπορεί η Μητρόπολη να σου κάνει έκπτωση, λόγω τέλεσης δύο μυστηρίων συγχρόνως... :bigsmile: (χτύπα ξύλο βέβαια) :toung:
Φιλικότατα,
Σούπερ Λέλα
-
02-09-2007, 10:02 PM #5
Αν περιμένετε ενεργοποίηση από Ήλιο... καήκατε :toung:
De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
02-09-2007, 10:17 PM #6
Ακριβώς έρχεστε στα λόγια μου. Αναρωτιέμαι τι ενεργοποιεί τα μεσοδιαστήματα. Τα φώτα, οι πλανήτες; και ποιοί πλανήτες; έχουν άραγε όλοι την ίδια επίδραση; ή μερικοί έχουν εντονότερη;
Ρωτώ για να μάθω. Κανένας δεν γενήθηκε δάσκαλος. Όλοι μας ξεκινήσαμε από την άλφα βήτα.
Παραπομπές σε άρθρα ή βιβλία ευπρόσδεκτες.
-
02-09-2007, 11:09 PM #7
Χαχαχα, καλό ήταν αυτό. Κοίτα, τί πιστεύω. Καταρχήν το μεσοδιάστημα 'Αρη/Αφροδίτης δεν το θεωρώ μεσοδιάστημα γάμου. Το θεωρώ μεσοδιάστημα ερωτικού πάθους και πόθου. Το δε μεσοδιάστημα 'Αρη/Πλούτωνα δεν το θεωρώ απαραίτητα βία, πιθανόν να είναι μια αυξημένη σεξουαλική ερωτική επιθυμία και ενέργεια εκείνη τη μέρα. Εσύ θα την έχεις την αυξημένη ενέργεια, όχι οι άλλοι :bigsmile:, οπότε οι ταξιτζήδες πρέπει να προσέξουν, όχι εσύ. Κατά διαβολική τύχη, σήμερα είναι ενεργοποιημένο το μεσοδιάστημά μου 'Αρη/Αφροδίτης και σε πληροφορώ ότι δεν τρέχει τίποτα γιατί είναι σε μισό τετράγωνο από τον διελ. 'Ηλιο και υπάρχουν και καμμιά δεκαριά άλλες διελεύσεις που με υπονομεύουν. Για προτάσεις γάμου απ'τον καλό σου ψάξε να βρεις πότε ενεργοποιείται κανένα μεσοδιάστημα 'Ηλιου/Σελήνης από Δία καλύτερα. Αυτό είναι το μεσοδιάστημα του "γάμου'' ή ένα από τα μεσοδιαστήματα του ''γάμου'' (τώρα τί θεωρεί "γάμο" ο καθένας είναι άλλη υπόθεση πάλι, αλλά η ένωση άντρα - γυναίκας είναι κυρίως το μεσοδιάστημα 'Ηλιου/Σελήνης). Τους κλήρους τύχης τους έψαχνα πολύ στο παρελθόν αλλά τώρα τα έχω εγκαταλείψει, δεν με πείθουν.
-
02-09-2007, 11:22 PM #8
Κατατοπιστικότατος!
την ενεργοποίηση του μεσοδιαστήματος Ήλιου/Σελήνης από τον Δία μόλις :blink: την προσπέρασα :blink: και είμαι ακόμη αστεφάνωτη :toung: leasantry:...
Οπότε μάλλον να περιμένω ακόμη μια ντουζίνα χρονάκια :bigsmile: μια χαρά!
Ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ πολύ!
-
02-09-2007, 11:28 PM #9
Για μένα οι πιο ουσιαστικές και οι πιο αισθητές διελεύσεις από τα γενέθλια μεσοδιαστήματα είναι αυτές των εξωτερικών πλανητών και ειδικά όταν επαναλαμβάνονται μέσα στη χρονιά. Καταγράφω πρώτα αυτό, την συχνότητα επανάληψης. Η επανάληψη συμβαίνει λόγω αναδρομής των διελαύνοντων πλανητών. Ο διελαύνων πλανήτης σε αρχική φάση ''αγγίζει'' το μεσοδιάστημα, απομακρύνεται σιγά σιγά απ'αυτό, και μετά όταν γυρνάει σε ανάδρομη πορεία το ''αγγίζει'' ξανά και μετά και πάλι ορθόδρομος. 'Ολα αυτά προιδεάζουν για το κλίμα της χρονιάς.
Πιο σημαντικές θεωρώ τις διελεύσεις Δία, Κρόνου, Ουρανού, Ποσειδώνα και Πλούτωνα όταν πιάνουν κάποια μεσοδιαστήματα πιο προσωπικών πλανητών ή σημείων, πχ μεσοδιάστημα που να συμπεριλαμβάνουν 'Ηλιο, Σελήνη, Ωροσκόπο, Μεσουράνημα, 'Αρη και Αφροδίτη.
-
02-09-2007, 11:33 PM #10
Να προσθέσω μόνο ότι γι'αυτό επισήμανα ότι καλό είναι να προσδιορίσει κανείς τι θεωρεί ''γάμο''. Μια πολύ θετική και σοβαρή σχέση είναι επίσης πιθανή όταν ενεργοποιηθεί ένα τέτοιο μεσοδιάστημα. 'Οπως και πολλοί χωρισμοί όταν το ίδιο μεσοδιάστημα ενεργοποιήθηκε από διελαύνοντα Ουρανό, δεν οδήγησαν απαραίτητα σε τυπικό διαζύγιο αλλά σε μια ουσιαστική ρήξη. Είμαι αντίθετος γενικά με μοιρολατρικές ερμηνείες όπως περιγράφονται στο βιβλίο Συνδυασμοί Πλανητικών Επιρροών του 'Εμπερτιν. Αυτά είναι παλιά.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.