s
Απορία για τον Δία
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 17
    Όνομα:
    Γεωργία

Απορία για τον Δία

Καλησπέρα σε όλους!! :bigsmile:
    Θα ήθελα την βοήθεια σας σε μία απορία που έχω. Από ότι έχω διαβάσει ο Δίας ανάλογα με τον οίκο που βρίσκεται δίνει την ανάλογη εύνοια. Βέβαια στο προσωπικό μου ωροσκόπιο βρίσκεται στον πρώτο οίκο στον Κριό αν και ανάδρομος. Δηλαδή εμένα η εύνοια βρίσκεται στην ανάπτυξη προσωπικότητας;; :blink:
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Όνομα:
    Ιουλία

Re: Απορία για τον Δία

Quote Originally Posted by zeta1987 View Post
    Καλησπέρα σε όλους!! :bigsmile:
    Θα ήθελα την βοήθεια σας σε μία απορία που έχω. Από ότι έχω διαβάσει ο Δίας ανάλογα με τον οίκο που βρίσκεται δίνει την ανάλογη εύνοια. Βέβαια στο προσωπικό μου ωροσκόπιο βρίσκεται στον πρώτο οίκο στον Κριό αν και ανάδρομος. Δηλαδή εμένα η εύνοια βρίσκεται στην ανάπτυξη προσωπικότητας;; :blink:
    Ο Δίας βρίσκεται στον 1ο οίκο δλδ της προσωπικότητας μας και του εγώ μας.
    Ευνοεί τα άτομα γιατί τους δίνει δύναμη, λάμψη, ισχυρή προσωπικότητα, και θετική σκέψη για να προσπερνάνε τα εμπόδια και να βγαίνουν νικητές.

Επίσης, αυτά τα άτομα, περιέργως, είναι τυχερά στη ζωή τους α) από τον Δία στον 1ο οίκο και β) από τις όψεις που δημιουργεί + τον υπόλοιπο χάρτη.
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Όνομα:
    Γεωργία

Quote Originally Posted by panther View Post
    Ο Δίας βρίσκεται στον 1ο οίκο δλδ της προσωπικότητας μας και του εγώ μας.
    Ευνοεί τα άτομα γιατί τους δίνει δύναμη, λάμψη, ισχυρή προσωπικότητα, και θετική σκέψη για να προσπερνάνε τα εμπόδια και να βγαίνουν νικητές.

Επίσης, αυτά τα άτομα, περιέργως, είναι τυχερά στη ζωή τους α) από τον Δία στον 1ο οίκο και β) από τις όψεις που δημιουργεί + τον υπόλοιπο χάρτη.
    Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας! Όντως τα έχω αυτά τα χαρακτηριστικά! Μακάρι τότε να έχω και την τύχη! Τριγωνίζει Κρόνο, Αφροδίτη και Ουρανό που βρίσκονται στον τοξότη... :nuts: :nuts: Μακάρι να είναι καλά αυτά! Ευχαριστώ πολύ και πάλι!:bigsmile:
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.

Όνομα:
    Ιουλία

Το τρίγωνο είναι θετική όψη δλδ τα χαρακτηριστικά των πλανητών "συνεργάζονται αρμονικάPerfect
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Όνομα:
    Γεωργία

Ωραία! Εν αναμονή των θετικών αποτελεσματών λοιπόν!!:nuts:

Όνομα:
    Μαρία

Ο δίας κοντά στον ωροσκόπο επίσης μπορεί να δώσει ύψος ή κιλάκια ή και τα δύο.Η τύχη κατά πάσα πιθανότητα όμως οφείλεται στην αισιοδοξία του ατόμου.Δεν είναι και λίγο για την εποχή μας

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Όνομα:
    Μαργαρίτα

οταν κανει πενταγωνο με Ηλιο,τετραγωνο με Πλουτωνα στον 4 οικο?μαλλον το 2 δεν ειναι καλο!

Όνομα:
    ΧΡΥΣΑ

Quote Originally Posted by Λευκή View Post
    Ο δίας κοντά στον ωροσκόπο επίσης μπορεί να δώσει ύψος ή κιλάκια ή και τα δύο.Η τύχη κατά πάσα πιθανότητα όμως οφείλεται στην αισιοδοξία του ατόμου.Δεν είναι και λίγο για την εποχή μας
    Ευτυχώς εμένα (Δίας στον Κριό- ωροσκόπο μου) μου έδωσε ύψος!.. και καλό μεταβολισμό!!:toung:
    Τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα λειτουργούν καλύτερα όταν είναι ανοικτά

Oταν ο προοδευμενος Διας βρεθει στο τριτο οικο στον Τοξοτη και σχηματιζει τριγωνο με τον Πλουτωνα διελαυνοντας τον,ποιον τομεα της ζωης ωφελει και ποιον βλαπτει;

δλδ,ο διας στονλεοντα,στον 5ο οικο με τετραγωνο με ηλιο και τετραγωνο με ποσειδωνα ,η καντεμια μου ολη???!!!απο τυχη τιποτε???!!

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)