s
O...ιδανικος τσιγγουνης! - Page 21
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 21 of 21 FirstFirst ... 11 17 18 19 20 21
Results 201 to 203 of 203
    Όνομα:
    ΧΡΥΣΑ

Re: O...ιδανικος τσιγγουνης!

Νομίζω ότι οι Σκορπιοί είναι οι πιο ανοιχτοχέρηδες από όλους.. Τους αρέσει απίστευτα να ξοδεύουν χρήματα για τους άλλους..Για τους Αιγόκερους που λένε ότι είναι τσιγγούνηδες μάλλον θα διαφωνήσω γιατί από προσωπική εμπειρία έκανα για 6 μήνες παρέα με άνδρα Αιγόκερο ο οποίος πέρα του ότι πλήρωνε τα πάντα πήγαμε και ταξίδι στο Παρίσι και τα πλήρωσε όλα. Οι Παρθένοι ίσως το έχουν λίγο το ελάττωμα, όμως για τα αγαπημένα τους πρόσωπα δεν διστάζουν να ξοδέψουν. Εμείς οι Ζυγοί μάλλον είμαστε πιο "σφικτοί", συγκρατούμαστε όταν είναι να ξοδέψουμε για τους άλλους..Όταν πρόκειται όμως για προσωπικές αγορές είμαστε φοβερά σπάταλοι!!:toung:
    Τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα λειτουργούν καλύτερα όταν είναι ανοικτά

Ενδιαφέρον αυτό. Μήπως είχες την ευκαιρία να μάθεις και άλλες πληροφορίες για το προσωπικό του ωροσκόπιο?? Η απλώς δεν ξαναβγήκες μαζί του?
    Οχι επειδή είμαι σκορπιός αλλά στους 10 σκορπιούς (ανεξαρτήτως φύλου) που έχω γνωρίσει 0,5 δείχνει συμπτώματα τσιγγουνιάς.
    εχει περασει πολυ καιρος απο τοτε και δεν θυμαμαι περαιτερω στοιχεια να σου πω την αληιεια... σιγουρα κατι θα παιζε με το ωροσκοπιο του γιατι και αλλους σκορπιους-ινες που εχω γνωρισει η σπαταλοι θα ειναι η εστω οικονομολογοι... αυτα!

Όνομα:
    Γεωργία

Quote Originally Posted by Agxos View Post
    χιχιιχιχι πολυ καλο!λες απο εκει να επικρατησε και η φραση µκαβουρια εχουν οι τσεπες του?µ!
    Μάλλον ο πατέρας μου θα ήταν πηγή έμπνευσης για αυτή την παροιμία!! Χαχαχα!!

Quote Originally Posted by Agxos View Post
    Σχετικα με τους καρκινους που ειπες, εχω ωροσκοπο καρκινο... τσιγκουνα δεν ειμαι σε καμια περιπτωση αλλα οικονομολογα... και το λεω αυτο γιατι οταν εχω λεφτα μου φευγουν χωρις να το καταλαβω οποτε παντα θα κρατησω κατι στην ακρη σε περιπτωση που μεινω ταπι!
    Ναι αλλά εσύ δεν έχεις ούτε τον Ήλιο στον καρκίνο,σελήνη στον αιγόκερω ούτε τον Δία στον Ταύρο (πιστεύω)!!:toung: Όχι βέβαια ότι όποιος είναι καρκίνος, με ωροσκόπο καρκίνο ή έχει αυτά τα χαρακτηριστικά θα είναι έτσι... Εξάλλου ο πατέρας μ γεννήθηκε την δεκαετία του 50. ¶λλη νοοτροπία είχαν τότε για το χρήμα, όπου επικρατούσε φτώχεια και άλλη είχαν οι μετέπειτα γεννέες...:blink:
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Page 21 of 21 FirstFirst ... 11 17 18 19 20 21

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)