- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 201 to 203 of 203
Thread: O...ιδανικος τσιγγουνης!
-
27-07-2007, 04:56 PM #201
Re: O...ιδανικος τσιγγουνης!
Νομίζω ότι οι Σκορπιοί είναι οι πιο ανοιχτοχέρηδες από όλους.. Τους αρέσει απίστευτα να ξοδεύουν χρήματα για τους άλλους..Για τους Αιγόκερους που λένε ότι είναι τσιγγούνηδες μάλλον θα διαφωνήσω γιατί από προσωπική εμπειρία έκανα για 6 μήνες παρέα με άνδρα Αιγόκερο ο οποίος πέρα του ότι πλήρωνε τα πάντα πήγαμε και ταξίδι στο Παρίσι και τα πλήρωσε όλα. Οι Παρθένοι ίσως το έχουν λίγο το ελάττωμα, όμως για τα αγαπημένα τους πρόσωπα δεν διστάζουν να ξοδέψουν. Εμείς οι Ζυγοί μάλλον είμαστε πιο "σφικτοί", συγκρατούμαστε όταν είναι να ξοδέψουμε για τους άλλους..Όταν πρόκειται όμως για προσωπικές αγορές είμαστε φοβερά σπάταλοι!!:toung:
Τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα λειτουργούν καλύτερα όταν είναι ανοικτά
-
27-07-2007, 06:15 PM #202
Ενδιαφέρον αυτό. Μήπως είχες την ευκαιρία να μάθεις και άλλες πληροφορίες για το προσωπικό του ωροσκόπιο?? Η απλώς δεν ξαναβγήκες μαζί του?
Οχι επειδή είμαι σκορπιός αλλά στους 10 σκορπιούς (ανεξαρτήτως φύλου) που έχω γνωρίσει 0,5 δείχνει συμπτώματα τσιγγουνιάς.
-
30-07-2007, 02:48 AM #203
Μάλλον ο πατέρας μου θα ήταν πηγή έμπνευσης για αυτή την παροιμία!! Χαχαχα!!
Ναι αλλά εσύ δεν έχεις ούτε τον Ήλιο στον καρκίνο,σελήνη στον αιγόκερω ούτε τον Δία στον Ταύρο (πιστεύω)!!:toung: Όχι βέβαια ότι όποιος είναι καρκίνος, με ωροσκόπο καρκίνο ή έχει αυτά τα χαρακτηριστικά θα είναι έτσι... Εξάλλου ο πατέρας μ γεννήθηκε την δεκαετία του 50. ¶λλη νοοτροπία είχαν τότε για το χρήμα, όπου επικρατούσε φτώχεια και άλλη είχαν οι μετέπειτα γεννέες...:blink:I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.