- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 6 of 6
Thread: Απορία για όψεις
-
28-07-2007, 12:38 PM #1
Απορία για όψεις
Γεια χαρά σε όλους!!
Είμαι Κριός με ωροσκόπο Ιχθύ. Τι θα μπορούσε να σημαίνει 1 ανάδρομος ¶ρης στον Ζυγό και τον 7ο οίκο, καθώς και ο Ερμής ως κυβερνήτης του 7ου οίκου? Τέλος είναι ανησυχητικό ο ανάδρομος Β. Δεσμός στον καρκίνο και τον 5ο οίκο?
Συγγνώμη για τις πολαπλές απορίες!! Ελπίζω να με βοηθήσει κάποιος! Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!:bigsmile:
GEN Y
-
29-07-2007, 12:13 AM #2
Re: Απορία για όψεις
Για τον αναδρομο Αρη πατα εδω υπαρχει ενα αρθρο στο φορουμ γενικα ομως ο Ζυγος απο οσο ξερω δεν ειναι καλη θεση ειναι σε πτωση...ο Αρης στον 7 οικο ενισχυει τα χαρακτηριστικα αυτου αφου ειναι παραδοσιακα του ζυγου,δεν καταλαβαινω ομως κατι πως γινεται κυβερνητης του 7 να ειναι ο Ερμης???μηπως κανεις λαθος λογικα θα επρεπε να ειναι η Αφροδιτη αφου ειναι κυβερνητης του ζυγου...η ακμη του 7 που ειναι???πατα εδω για να διαβασεις απαντηση σε σχετικη ερωτηση αλλου μελους...
-
29-07-2007, 02:33 PM #3
Toksotaki,
Σε ευχαριστώ πολύ για απάντησή σου. Βασικά έχεις δίκιο, δεν το έθεσα και πολύ σωστά. Στον 7ο οίκο έχω ανάδρομο ¶ρη, Κρόνο και Πλούτωνα και η ακμή του 7ου είναι στην Παρθένο. Βγάζεις άκρη? Τι μπορεί να σημαίνει αυτό?
Ευχαριστώ και πάλι.
GEN Y
-
01-09-2007, 02:10 PM #4
καλησπέρα!
εγώ θα ήθελα να ρωτή σω για όψεις συναστρίας....
ο κρόνος του ειναι αναδρομος στο γενέθλιο χάρτη στη συναστρία παραμένει??
οι δεσμοι της σεληνης δειχνουν καρμικα στοιχεια σε μια συναστρια??
οι όψεις:ο κρονος του στο λέοντα κάνει τρίγωνο με το β.δεσμό μου
κ εξάγωνο με το ν.δεσμό μου.ειμαι περίεργη να μου πέιτε τι σημαίνουν??!:weird:
-
02-09-2007, 01:17 PM #5
pleazeeeeee ας μου απαντήσει κάποιος!
-
02-09-2007, 03:42 PM #6
παραμενει αναδρομος...οι δεσμοι σεληνης δειχνουν καρμικη σχεση...Οσο για τα αλλα δεν γνωριζω...παντος ο Κρονος συμβολιζει σταθεροτητα ο βορειος δεσμος απο την αλλην συμβολιζει το μελλον,τις εμπειριες που πρεπει να παρει το ατομο,ο νοτιος δεσμος ειναι οι εμπειριες που εχει παρει σε προηγουμενη ζωη...το τριγωνο δειχνει ευκαιρια,τυχη...το εξαγωνο ευκαιρια τα συμπερασματα δικα σου...
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.