- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 113
-
22-06-2007, 06:35 PM #31
Re: Πώς αντιμετωπίζουμε την απόρριψη;;;
Ναι κούκλα αυτό είναι αλήθεια..Έχω ζήσει παρόμοια κατάσταση όταν χώρισα από σχέση 10 χρόνων με κάποια διαλείμματα και το νιώθω πολύ αυτό που περιγράφεις. Σε μενα οι συνθήκες ήταν άλλες δεν είχε να κάνει με απόρριψη αλλά όπως και να' χει η 'αναχώρηση' από τέτοια σχέση είναι ένα κομμάτι που εγώ τουλάχιστον θα κουβαλάω πάντα η διαδικασία μετά ήταν δύσκολη και πολύπλοκη αλλά συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες εγώ άλλαξα πολύ σαν άνθρωπος μετά απ' αυτήν, επαναπροσδιόρισα πολλά πράγματα και ύστερα προχώρησα μπροστά...όπως λέει και το τραγούδι...ο χωρισμός είναι χειμωνανθός...και κάποια στιγμή μετα αργά ή γρήγορα ακολουθεί η άνοιξη
Πόσες φορές άνθρωπος είμαι;
-
23-06-2007, 02:11 PM #32
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου... Είναι το πιο σημαντικό τεστ του εαυτού μας η περίοδος μετά από έναν χωρισμό.. Γιατί πρέπει να προσαρμοστούμε στις νέες καταστάσεις, να αλλάξουμε την καθημερινότητα μας και να καλύψουμε το κενό αυτό... Ο χωρισμός είναι πάντα σαν ένα μικρό θάνατο. Ειδικά άμα έχει γίνει και με τρόπο που μας πληγώνει τότε... Όμως από την άλλη μας κάνουν δυνατούς τέτοιες καταστάσεις και αυτό είναι το πιο σημαντικό!
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
24-06-2007, 01:31 AM #33
Εμένα πάλι δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα η απόρριψη όταν θέλω να προσελκύσω κάποιο άτομο, λέω πάντα την κλασσική ατάκα "Εκείνος χάνει", δεδομένου ότι για να τον πλησιάσω πιστεύω ότι ταιριάζουμε. Τώρα όσο αναφορά χωρισμό από την δική του πλευρά το παίρνω πολύ άσχημα και συνήθως περνάει καιρός για να τον ξεπεράσω (δένομαι πολύ εύκολα). Πάντα με βασανίζει το γιατί δεν του ήμουν αρκετή; Τί άλλο ήθελε; Ας είναι μικρή είμαι ακόμα θα μεγαλώσω και θα μάθω που θα πάει!
-
27-07-2007, 03:19 PM #34
υπηρξαν φορες που με απερριψαν και ενιωσα πολυ ασχημα αρχισα να ανρωτιεμαι τι εφταιξε ?τι λαθη εκανα και ειπα...και ολα τα συναφη...φυσικα δεν τρεχω απο πισω και ουτε γινομια τσιμπουρι απλα αδιαφορω!...και η αληθεια ειναι οτι με το φτυσιμο εκανα πολλους να γυρισουν...
-
27-07-2007, 04:32 PM #35
Τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα λειτουργούν καλύτερα όταν είναι ανοικτά
-
28-07-2007, 03:33 PM #36
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
-
28-07-2007, 09:59 PM #37
επώδυνος ο χωρισμος πιο πολυ απο την απόρριψη...θα πονέσεις θα κλάψεις ενα,δυο,τρεις μηνες αλλα η ζωή συνεχίζεται κ επίσης ειναι μικρή....έτσι το βλέπω...
οσο για το όπου φτύνεις κολλάει συμφωνω απόλυτα μαζί σας!!!!!!!!!
-
25-09-2007, 12:47 AM #38
Για μένα οποιαδήποτε απόρριψη/χυλόπιτα, όσο κακή ψυχρή και ανάποδη είναι, την βλέπω σαν μία ευκαιρία για να πάμε για άλλα, για καινούριες γνωριμίες και καινούρια ενδιαφέροντα.
Προσωπικά την απόρριψη την πέρασα με πολλά ξενύχτια, ελάχιστο ύπνο, ξεκίνησα καινούρια ενδιαφέροντα από όπου γνώρισα αρκετό κόσμο...και ειλικρινά πλέον την νοσταλγώ αυτήν την περίοδο ως μία από τις καλύτερες της ζωής μου.
-
25-09-2007, 01:17 AM #39
-
25-09-2007, 01:20 AM #40
Νομιζω οτι οταν καποιος δοκιμαζει υπαρχει και η πιθανοτητα να αποριφθει.Σε οτι και αν ειναι αυτο.Η διαφορα στην αντιμετωπιση εχει να κανει με το ποσο κατασταλαγμενος εισαι για το τι αξιζεις ακριβως εσυ.Βεβαια μια απορριψη ποναει αλλα ποναει περισσοτερο αν συνδεεται με κομματι μας που και εμεις θεωρουμε αδυνατο.:embarrest
There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
Oscar Wilde
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.