s
Πώς αντιμετωπίζουμε την απόρριψη;;; - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 12 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 ... LastLast
Results 31 to 40 of 113

Re: Πώς αντιμετωπίζουμε την απόρριψη;;;

Ναι κούκλα αυτό είναι αλήθεια..Έχω ζήσει παρόμοια κατάσταση όταν χώρισα από σχέση 10 χρόνων με κάποια διαλείμματα και το νιώθω πολύ αυτό που περιγράφεις. Σε μενα οι συνθήκες ήταν άλλες δεν είχε να κάνει με απόρριψη αλλά όπως και να' χει η 'αναχώρηση' από τέτοια σχέση είναι ένα κομμάτι που εγώ τουλάχιστον θα κουβαλάω πάντα η διαδικασία μετά ήταν δύσκολη και πολύπλοκη αλλά συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες εγώ άλλαξα πολύ σαν άνθρωπος μετά απ' αυτήν, επαναπροσδιόρισα πολλά πράγματα και ύστερα προχώρησα μπροστά...όπως λέει και το τραγούδι...ο χωρισμός είναι χειμωνανθός...και κάποια στιγμή μετα αργά ή γρήγορα ακολουθεί η άνοιξη

Πόσες φορές άνθρωπος είμαι;

Όνομα:
    Γεωργία

Quote Originally Posted by kritikia View Post
    Επώδυνη εμπειρία ο χωρισμός/ απόρριψη, αλλά και εξαγνιστική ταυτόχρονα.. Αναγνωρίζεις όρια, θέτεις καινούρια, αυξάνεις απαιτήσεις και γενικότερα μεταλάσσεσαι σε κάτι διαφορετικό..
    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου... Είναι το πιο σημαντικό τεστ του εαυτού μας η περίοδος μετά από έναν χωρισμό.. Γιατί πρέπει να προσαρμοστούμε στις νέες καταστάσεις, να αλλάξουμε την καθημερινότητα μας και να καλύψουμε το κενό αυτό... Ο χωρισμός είναι πάντα σαν ένα μικρό θάνατο. Ειδικά άμα έχει γίνει και με τρόπο που μας πληγώνει τότε... Όμως από την άλλη μας κάνουν δυνατούς τέτοιες καταστάσεις και αυτό είναι το πιο σημαντικό!
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Εμένα πάλι δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα η απόρριψη όταν θέλω να προσελκύσω κάποιο άτομο, λέω πάντα την κλασσική ατάκα "Εκείνος χάνει", δεδομένου ότι για να τον πλησιάσω πιστεύω ότι ταιριάζουμε. Τώρα όσο αναφορά χωρισμό από την δική του πλευρά το παίρνω πολύ άσχημα και συνήθως περνάει καιρός για να τον ξεπεράσω (δένομαι πολύ εύκολα). Πάντα με βασανίζει το γιατί δεν του ήμουν αρκετή; Τί άλλο ήθελε; Ας είναι μικρή είμαι ακόμα θα μεγαλώσω και θα μάθω που θα πάει!

υπηρξαν φορες που με απερριψαν και ενιωσα πολυ ασχημα αρχισα να ανρωτιεμαι τι εφταιξε ?τι λαθη εκανα και ειπα...και ολα τα συναφη...φυσικα δεν τρεχω απο πισω και ουτε γινομια τσιμπουρι απλα αδιαφορω!...και η αληθεια ειναι οτι με το φτυσιμο εκανα πολλους να γυρισουν...

Όνομα:
    ΧΡΥΣΑ

Quote Originally Posted by Agxos View Post
    και η αληθεια ειναι οτι με το φτυσιμο εκανα πολλους να γυρισουν...
    Πραγματικά είναι μια πολύ σωστή στάση αυτή.. Ισχύει αυτό που λέει ο λαός μας: "Όπου φτύνεις.. κολλάει"!! Πάντως είναι ένας λειτουργικός τρόπος να βγάλεις πολλά συμπεράσματα για κάποιον/α που σε ενδιαφέρει..:noworry:
    Τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα λειτουργούν καλύτερα όταν είναι ανοικτά

Όνομα:
    Γεωργία

Quote Originally Posted by Agxos View Post
    και η αληθεια ειναι οτι με το φτυσιμο εκανα πολλους να γυρισουν...
    Όντως.. Τη πιο σημαντική κουβέντα είπες!! Όσο ο άλλος σε έχει δεδομένο δεν σε προσέχει, όταν τον απορρίπτεις τότε τρέχει σαν...λαγός!!!
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.

επώδυνος ο χωρισμος πιο πολυ απο την απόρριψη...θα πονέσεις θα κλάψεις ενα,δυο,τρεις μηνες αλλα η ζωή συνεχίζεται κ επίσης ειναι μικρή....έτσι το βλέπω...
    οσο για το όπου φτύνεις κολλάει συμφωνω απόλυτα μαζί σας!!!!!!!!!

Για μένα οποιαδήποτε απόρριψη/χυλόπιτα, όσο κακή ψυχρή και ανάποδη είναι, την βλέπω σαν μία ευκαιρία για να πάμε για άλλα, για καινούριες γνωριμίες και καινούρια ενδιαφέροντα.
    Προσωπικά την απόρριψη την πέρασα με πολλά ξενύχτια, ελάχιστο ύπνο, ξεκίνησα καινούρια ενδιαφέροντα από όπου γνώρισα αρκετό κόσμο...και ειλικρινά πλέον την νοσταλγώ αυτήν την περίοδο ως μία από τις καλύτερες της ζωής μου.

Όνομα:
    Γεωργία

Quote Originally Posted by wizards View Post
    Για μένα οποιαδήποτε απόρριψη/χυλόπιτα, όσο κακή ψυχρή και ανάποδη είναι, την βλέπω σαν μία ευκαιρία για να πάμε για άλλα, για καινούριες γνωριμίες και καινούρια ενδιαφέροντα.
    Προσωπικά την απόρριψη την πέρασα με πολλά ξενύχτια, ελάχιστο ύπνο, ξεκίνησα καινούρια ενδιαφέροντα από όπου γνώρισα αρκετό κόσμο...και ειλικρινά πλέον την νοσταλγώ αυτήν την περίοδο ως μία από τις καλύτερες της ζωής μου.
    Πραγματικά σε θαυμάζω που είχες αυτό το κουράγιο! Μου φαίνεται πως πρέπει να μας κάνεις μερικά μαθήματα πάνω σε αυτό το θέμα!!!

Όνομα:
    Μαρια

Νομιζω οτι οταν καποιος δοκιμαζει υπαρχει και η πιθανοτητα να αποριφθει.Σε οτι και αν ειναι αυτο.Η διαφορα στην αντιμετωπιση εχει να κανει με το ποσο κατασταλαγμενος εισαι για το τι αξιζεις ακριβως εσυ.Βεβαια μια απορριψη ποναει αλλα ποναει περισσοτερο αν συνδεεται με κομματι μας που και εμεις θεωρουμε αδυνατο.:embarrest
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Page 4 of 12 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)