- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 34
Thread: Πλούτωνας στον πρώτο οίκο
-
26-07-2007, 07:21 PM #1
Πλούτωνας στον πρώτο οίκο
Καλησπέρα σε όλους!! :bigsmile:
Θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση, αν μπορεί φυσικά κάποιος να μου απαντήσει. Σαν πλανήτης ο Πλούτωνας μου έχει τραβήξει πολύ την προσοχή, μετά από κάποια άρθρα που διάβασα. Και βρίσκεται στον πρώτο οίκο,στο ζώδιο του σκορπιού, αν και έχω ωροσκόπο ζυγό. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει συνεχής μεταμόρφωση στην προσωπικότητα μου;:blink: Ευχαριστώ πολύ όποιον μου απαντήσει. Συγνώμη αν έχω διατυπώσει κάτι λάθος!!Χαμογελάστε...Κάνει τους άλλους να ανησυχούν!
-
27-07-2007, 11:35 AM #2
Re: Πλούτωνας στον πρώτο οίκο
Να μια καλή ερώτηση !!!
Πλούτωνας στον σκορπιό στον πρώτο οίκο. Παντοδύναμος για κάθε καλό και κακό. Πολλές φορές και τα δυό μαζί. Αν έχει καλές όψεις μην φοβάσαι τίποτα.
Όχι μόνο θα έχεις την δυνατότητα να αναμορφώνεις τον εαυτό σου μα και τους άλλους ανθρώπους στο περιβάλλον σου. Μιας και ο πρώτος οίκος είναι και το περιβάλλον, πιθανόν κι αυτό θα αλλάζει να πω... ανά περιόδους.
Ο Πλούτωνας να ξέρεις δρα υπόγεια, κρυφά και παθιασμένα.
Σίγουρα θα έχεις τα μυστικά σου καλά κρυμένα μια ζωή, το πάθος θα παίζει ρόλο στην ζωή σου, για αρκετούς θα είσαι η μοιραία γυναίκα και η κληρονομικότητα θα παίζει σπουδαίο ρόλο σε σένα. Λογικά θα είσαι ήπιων τόνων, και με ωροσκόπο ζυγό, σπάνια θα έχεις ξεσπάσματα, μην σου πω καθόλου....αλλοίνονο όμως σε όποιον καταφέρει να αποσπάσει το ξέσπασμά σου.Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )
-
02-08-2007, 06:00 PM #3
Ευχαριστώ πάρα πολύ που μου απαντήσατε. Όλα όσα λέτε είναι αλήθεια... Όντως το περιβάλλον μου, μεταμορφώνεται αρκετά συχνά. Και πράγματι δεν ξεσπάω συχνά αλλά άμα ξεσπάσω γίνεται χαμός... Δύο όψεις βρήκα ότι σχηματίζει. Η μία είναι ένα τετράγωνο με την Αφροδίτη μου στο Λιοντάρι και άλλη μία, ένα εξάγωνο με τον Ποσειδώνα... Αυτά είναι καλά ή κακά;;:bigsmile:
Χαμογελάστε...Κάνει τους άλλους να ανησυχούν!
-
02-09-2007, 06:10 PM #4
Καλησπέρα Barbie_girl,
Κατ΄αρχήν να σου πω ότι καμία όψη δεν είναι καλή ή κακή, οπότε μην ανησυχείς.
Από ότι θυμάμαι, έγραψες ότι ο Πλούτωνας βρίσκεται στον 1ο οίκο, δλδ στον οίκο που δηλώνει την προσωπικότητά μας και τον τρόπο που την εξωτερικεύουμε. ¶ρα, παρόλου που στο ζώδιο είσαι λιονταρίνα αντιδράς πολύ συχνά και με τα χαρακτηριστικά που δίνει ο Πλούτωνας (βλ. απαντηση: sagimoon).
Η Αφροδίτη στο λιοντάρι δείχνει άτομο με ειλικρίνεια, συχνά γενναιόδωρο που αναζητά το θαυμασμό, σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα δείχνει ότι εσύ η ίδια μπλοκάρεις τα συναισθήματα σου και βάζεις εμπόδια στις σχέσεις σου γιατί πιθανά να ζητάς πάρα πολλά από τους άλλους. Υποτιμάς τον εαυτό σου και θαυμάζεις άτομα για τις αρετές τους, ενώ μπορεί εσύ να έχεις περισσότερες από εκείνους.
Μην ανησυχείς, λοιπόν, γιατί κάθε μεταμόρφωση φέρνει και κάτι θετικόI disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
-
01-11-2007, 05:46 PM #5
Hello Barbie _girl
Έχω να σημειώσω για ένα άτομο που γνωρίζω με πλούτωνα στο 1ο και ωροσκόπο στο ζυγό τα εξής χαρακτηριστικά: Έντονο ναρκισισμό, ερωτισμό, δύναμη, ομορφιά, καθόλου φλύαρο ενώ ψυχολογεί επιτυχημένα το περιβαλλον του.
-
01-11-2007, 05:52 PM #6
Έτσι έτσι :bigsmile:
Όχι τόοοοσο έντονο ναρκισσισμό βέβαια... μέτριο θα μπορούσα να τον πω :embarrest
-
02-11-2007, 01:43 AM #7
Σε καποιο σημειο ειχα ρωτησει και εγω τι γινεται με τον Πλουτωνα που κανει συνοδο με τον ηλιο στον Ζυγο στον 2 οικο και με ωροσκοπο και αφροδιτη συνοδο στον Λεων.Εαν ξερετε ριχτε μια πινελια!!!!
-
03-11-2007, 02:44 AM #8
Τα λες λίγο μπερδεμένα. Ο Πλούτωνας στον 1ο οίκο δεν είναι κακό, αν και οι μεταμορφώσεις του είναι υπόγειες και διαβρωτικές και φοβάμαι μήπως ρίχνει λίγο σκιά στον ήλιο εφ' όσον κάνει σύνοδο μαζί του. Το πιο δύσκολο είναι η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα στη γενέθλια θέση γιατί εκεί επηρεάζονται αρνητικά εν γένει τα συναισθήματά μας.
"κάνε το καλό και ρίξτο στο γυαλό"
-
05-11-2007, 08:19 AM #9
Hello _ ΟRIGINAL
Πώς πάμε λοιπόν από εμφανιση?
Γιατί έτσι όπως μας τα έγραψες έχω την εντύπωση πως μάλλον είσαι εμφανίσιμο παιδί..:bigsmile:
Πέρα από την πλάκα,
ο Πλούτωνας όταν αγγίζει τον ήλιο του δίνει κάτι από Σκορπιό (κλείσιμο, εσωτερικότητα, εσωστρέφεια...) μπορεί να κάνει έναν Ζυγό λοιπόν να φαίνεται λιγότερο κοινωνικός και ίσως λίγο πιο σοβαρός από τους κλασικούς Ζυγούς...
Στο δεύτερο οίκο δείχνει μια ιδαίτερη έμφαση στα υλικά και συναισθηματικά αποκτήματα μολονότι αργά ή γρήγορα ο άνθρωπος αυτός θα αντιληφθεί πολύ καλά την πραγματική αξία της ύλης στη ζωή του... (με ένα τρόπο πλουτώνιο: θα τα χάνει για να τα ξαναβρίσκει από την αρχή). Όσο είναι μικρός, τα υλικά θα είναι καθοριστικής σημασίας στην πορεία του...
-
05-11-2007, 11:26 AM #10
Καλημέρα Barbie_girl19
Θα ήθελα να συμπληρώσω ότι τον Πλούτωνα στον 1ο οίκο τον χαρακτηρίζει η μεγάλη επιμονή, και η παρουσία έντονων συναισθημάτων που με μαεστρία κρύβει το άτομο.
Καλό θα είναι να προσπαθείς να εξωτερικεύεις τις σκέψεις σου και να διοχετεύεις την ενέργειά σου εποικοδομητικά ώστε να εκτονώνεσαι.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.