- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 9 of 9
Thread: ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
-
15-11-2004, 05:23 PM #1
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Σύμφωνα με την παραδοσιακή αστρολογία, κάθε ζώδιο το διακρίνουν ορισμένες τάσεις η για την ακρίβεια, κάποια ιδιαίτερα εσωτερικά χαρακτηριστικά. Κανένας άνθρωπος δεν είναι δυνατόν να εμφανίζει τα χαρακτηριστικά ενός και μόνο ζωδίου και συγκεκριμένα αυτό που βρίσκεται ο Ήλιος του, όπως πολύ συχνά δημιουργείται αυτή η λανθασμένη αντίληψη. Ακόμα και στη φαντασία, αυτή η αντιστοιχία είναι ατελής. Είναι πολλοί οι παράγοντες που θα συμβάλλουν στην πραγματική απόδοση της ανάλυσης ενός γενεθλίου ωροσκοπίου. Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή προκείμενου να γίνει κατανοητή η φύση των ζωδίων, όσο και η λεπτολόγηση τους. Οι ιδιαίτερες τάσεις που διακρίνουν το κάθε ζώδιο σχετίζονται άμεσα με τα τέσσερα στοιχεία της φύσης που χωρίς αυτά δεν θα μπορούσε ν' αρχίσει η ζωή, ούτε να συνεχίσει. Είναι λοιπόν: η Φωτιά, η Γη, ο Αέρας, το Νερό. Σε κάθε στοιχείο συμπεριλαμβάνονται τρία ζώδια τα οποία αποτελούν ένα τρίγωνο μεταξύ τους.
Ακολουθούν απορίες και συζήτηση επί του άρθρου: Αξιολόγηση της φύσης των ζωδίων
-
17-11-2004, 12:40 AM #2
Με αρεσε πολυ το αρθρο.Εχει πολλα στοιχεια που με εκφραζουν και με θυμιζουν τον εαυτο μου.πολυ καλο.
-
04-12-2004, 08:17 PM #3
Re: ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια.
-
19-02-2005, 05:28 AM #4
Πάρα πολύ καλό, λιτό και απόλυτα κατανοητό για κάποιον που δεν ξέρει πολλά. Τελικά μου άρεσε πάρα πολύ, μου θύμησε τον πρώτο καιρό που κάναμε μαθήματα.....
Φιλάκια WindΟ χρόνος φανερώνει τα πάντα..... Είναι ένας γεροφλύαρος που μιλάει συνέχεια, ακόμα κι όταν δεν τον ρωτάνε........
Ευριπίδης
-
06-03-2007, 07:27 PM #5
αρκετά κατανοητό και μου έδωσε και κάποια στοιχεία παραπάνω για τον ωροσκόπο μου...
mpiskoto sokolatas
-
25-03-2007, 04:36 AM #6
πολυ καλο το αρθρο. μου θυμισε τον εαυτο σε πολλα που αναφερατε.
-
26-03-2007, 11:02 AM #7
μπραβο τελειο απλο και κατανοητο με εκφραζει τελεια
-
26-07-2007, 02:40 AM #8
Πολύ καλό άρθρο! Σαφές και απλό!:clapping:
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
26-07-2007, 02:29 PM #9
Συγχαρητήρια! Περιεκτικό και αποκαλυπτικό.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.