- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 38
Thread: Απορία για επιρροή Κρόνου.
-
25-07-2007, 12:01 PM #1
Απορία για επιρροή Κρόνου.
Τα καλύτερα έρχονται έχω συνηθήσει να λέω τα τελευταία χρόνια της ζωής μου για να με λενε άλλοι αισιόδοξο πλάσμα κι άλλοι αναίσθητη...σκασίλα μου.
Όμως βρε παιδιά εσείς που μπορεί να ξέρετε καλύτερα τα "sos" μήπως μπορείτε να μου πείτε το εξής¨:
Είμαι καρκίνος με ωροσκόπο παρθένο και μάλιστα ο ωροσκόπος μου είναι στο τρίτο δεκαήμερο της παρθένου.Τώρα που ο Κρόνος θα μπεί στο ζώδιο της Παρθένου κατά πόσο θα με επιρρεάσει;Γιατί αν φανταστώ πως πριν 2 χρόνια ο Κρόνος ήταν στο δικό μου ζώδιο,θα θυμηθώ πως δεν πέρασα και πολύ καλά.
Αχ ας ακούσω μια καλή κουβέντα ή έστω μία συμβουλή...
-
25-07-2007, 12:19 PM #2
Re: Απορία για επιρροή Κρόνου.
Λοιπον νομιζω οτι αυτο το αγχος μας με τον Κρονο εχει παραγινει.Ναι ο Κρονος ειναι ενας βαρυς πλανητης αλλα σε αυτη την διελευση θα εχει και τον Δια στον Αιγοκερω απο τον Δεκεμβριο αλλα και τον Πλουτωνα στον Αιγοκερω απο την ανοιξη του 08 αρα θα ειναι πολυ πιο θετικα τα πραγματα.Σαφως και δινει μαθηματα και δοκιμασιες αλλα το αποτελεσμα μακροπροθεσμα ειναι θετικο.Μια δοκιμη οπου να ειναι θα μας δειξει οποτε μην σκας.Ολα καλα.Για να δεις βεβαια κατι πιο συγκεκριμενο πρεπει να δεις τι οψεις κανει με τους γενεθλιους πλανητες σου και οχι μονο με τον ωροσκοπο...εκει αν θες θ ααδυνατισεις κιολας...:bigsmile:Ελπιζω να σε χαλαρωσα λιγο...
There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
Oscar Wilde
-
25-07-2007, 07:40 PM #3
Αυτή την φορά μπορεί και να τον χαρείς τον κρόνο στον ωροσκόπο σου. ¶λλωστε είναι σε καλή σχετικά θέση στην παρθένο. Κάθε πλανήτης που ακουμπάει ζωτικά σημεία του ωροσκοπίου μας, ζητάει ένα πράμα μόνο. ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΟΥΜΕ.
Να του δώσουμε σημασία, να ακούσουμε τα αιτήματά του. Όσο περισσότερο καταλάβουμε τί ζητάει, τόσο μεγαλύτερο καλό θα μας κάνει. Όσο τον αγνοούμε και αντιστεκόμαστε στα αιτήματά του τόσο θα μας χτυπάει σαν χταπόδι.
Ο κρόνος στον πρώτο οίκο θέλει να σου περάσει τις υψηλές προσδοκίες του. Να σου δώσει την δίψα για άνοδο προσωπική. Θα σου προσφέρει όλα τα υλικά μπροστά σου και θα σου πει: Όσο πιο καλή θέα θες, τόσο πιο ψηλά πρέπει να κτίσεις. Αυτός βάζει τα υλικά, εσύ βάζεις τον κόπο ......
ΑΝ δεν θες να κοπιάσεις, φυσικά θα έχεις πρόβλημα με τον εαυτό σου αργότερα. Θα βλέπεις τους άλλους από χαμηλά και θα αρχίσουν τα....υπαρξιακά....
Ακόμα και να θελήσεις να κοπιάσεις μετά, μετανιόνοντάς το, θα είναι αργά. Θα σου έχουν πάρει τα υλίκά από μπροστά σου και θα πρέπει να περιμένεις μια άλλη φορά.Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )
-
26-07-2007, 01:32 AM #4
Παιδιά, τι γίνεται όμως όταν ο Κρόνος τετραγωνίζει τον ήλιο σου και λίγο μετά και τη σελήνη σου;;;:sick: Ο Ήλιος μου είναι στις τελευταίες μοίρες του σκορπιού(28,38) και η σελήνη στις 1,36 του τοξότη... Δεν ξέρω αλλά εγώ το τελευταίο διάστημα περνάω πολύ χάλια.. Λέτε να φταίει αυτό;;;:blink:
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
26-07-2007, 10:20 PM #5
Καλησπέρα σε όλους,
κρόνος είναι και μαθήματα δίνει (ο θεός να τα κάνει μαθήματα) και μακροπρόθεσμα λένε ότι καταλαβαίνουμε πως είναι για την καλή εξέλιξη της ζωής του κάθε ανθρώπου. Προσωπικά πάντως είδα με τον κρόνο στον Λέοντα γνωστοί μου να χάνουν τα αυγά και τα καλάθια. Αν σε βρίσκει δε σε οίκο που αφορά υλικά ή φίλους γνωστούς κτλ. έχει καλώς, αν όμως σε βρίσκει σε οίκο που αφορά εργασία ή υγεία (6ος) και δεν έχεις βοηθητικές όψεις απλά κάνε την διαθήκη σου.
-
26-07-2007, 10:31 PM #6
Η πρώτη επιστροφή του Κρόνου, περίπου των 30αρηδων θα πιάσει εκατομμύρια ανθρώπους στον 6ο οίκο χωρίς βοηθητικές όψεις. Μιλάμε για πογκρόμ ε;
Μάλλον υπερβάλετεDe profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
27-07-2007, 01:54 AM #7
Εμένα τόσο καιρό, επηρεάζει τον έκτο οίκο και έχω πάθει ζαλάδα!!!:dizzy:
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
27-07-2007, 10:16 AM #8
Πολλές φορές διαβάζοντας τους φόβους μελλών περί Κρόνου γελάω....
Μόλις διαβάσει κανέις μερικά πράγματα για κάτι, θεωρείτε ότι έχει μια μερική ίσως γνώση και η γνώση φέρνει και αγωνίες, λογικό....
Ας το ξαναπώ
Ο ΚΡΟΝΟΣ ΞΕΠΕΡΝΙΕΤΑΙ και μακροπρόθεσμα είναι βοηθητικός.
Γιατί η άγνοια είναι που σκοτώνει και κανένας πλανήτης από μόνος του.Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )
-
27-07-2007, 10:26 AM #9
Συμφωνώ απολύτως και προσθέτω ότι κανένας πλανήτης δεν σκοτώνει γενικώς!
Ο Κρόνος έχει αρκετά χρόνια που περνάει απο σημαντικές μου γενέθλιες θέσεις.Παρά τις δυσκολίες που έχεο φέρει, όταν περάσει η διέλευση καταλαβαίνεις ότι το τεστ πραγματικότητας στο οποίο σε υποβάλλει είναι απαραίτητο.
Στο χέρι μας είναι να εκμεταλλευτούμε σωστά τις διελεύσεις του και στο τέλος να βγούμε και κερδισμένοι.:bigsmile:επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
27-07-2007, 12:21 PM #10
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.