- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 21
Thread: Ποσειδώνας στον 11ο οίκο
-
17-07-2007, 03:57 PM #1
Ποσειδώνας στον 11ο οίκο
Καλο μεσημέρι σε όλους. Θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση: Ένας Ποσειδώνας στον 11ο οίκο προκαλεί μοναξιά σε κάποιες φάσεις της ζωής και δεν ευνοεί τις φιλίες και την συμμετοχή στις κοινωνικές ομάδες;; Ευχαριστώ πολύ για την όποια απάντηση..:bigsmile:
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
17-07-2007, 05:11 PM #2
Re: Ποσειδώνας στον 11ο οίκο
Καλησπέρα :bigsmile:
Γενικά ο ποσειδώνας ,σε αντίθεση με τον κρόνο,δεν δείχνει στέρηση ή προσπάθεια στα θέματα του οίκου που "επιβαρύνει".Δείχνει τα σημεία στα οποία πιθανόν να επικρατεί μια όχι και τόσο ξεκάθαρη κατάσταση.Ο ποσειδώνας στον 11ο συγκεκριμένα δεν εμποδίζει τις φιλίες.Ίσα ίσα,σαν πλανήτης που σχετίζεται με τα υψηλά ιδανικά ,αν είναι τοποθετημένος στον οίκο του υδροχόου μπορεί να δώσει ένα άτομο που θα έχει διάθεση και δυνατότητα να δημιουργεί φιλίες και που μάλιστα θα είναι αυτό που λέμε καλός φίλος.Το πρόβλημα σ αυτήν την περίπτωση μπορεί να δημιουργηθεί απ το ότι μερικές φορές οι άνθρωποι στους οποίους διαλέγει να δώσει τη φιλία του μπορεί να μην αποδειχθούν αντάξιοι των -υψηλών σ αυτήν την περίπτωση- προσδοκιών του,όχι απαραίτητα επειδή είναι σκάρτοι αλλά επειδή το άτομο θέτει πολύ υψηλά στάνταρ,που αντικειμενικά δυσκολεύεται να προσεγγίσει κανείς.
Για το παράδειγμα τώρα,κι εγώ έχω ποσειδώνα στον ενδέκατο σε τετράγωνο με αφροδίτη και άρη.Ανήκω σε πολιτική οργάνωση και το μόνο πρόβλημα που έχω με τις φιλίες μου είναι ότι πολλές φορές δεν είμαι σε θέση να καλάβω ότι κάποια άτομα θέλουν να γίνουν φίλοι μου.Αυτό όμως το αποδίδω στις στενές όψεις τετραγώνων κι όχι στην οικοθεσία.Σε γενικές γραμμές,μια στενή ερμηνεία βάσει ενός μόνο ζωδίου ή οικοθεσίας,δεν είναι βοηθητική.
Ελπίζω να σε βοήθησα κάπως :bigsmile:
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
-
17-07-2007, 07:22 PM #3
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ που μου απάντησες και ήσουν πολύ κατατοπιστική. Το άτομο που έχει τον Ποσειδώνα στον 11ο οίκο είναι η μάμα μου και όντως όπως λες έχει πολύ υψηλά ιδανικά για τη φιλία και νιώθει πολύ μοναξιά.. Η οποία μοναξιά θα οφείλεται σε αυτά που θέτει ότι θέλει από τους φίλους της...Σε ευχαριστώ ξανά που μου απάντησες!!:bigsmile:
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
-
17-07-2007, 07:29 PM #4
Καλησπέρα. Αρα ενας ποσειδώνας στον 10ο, σημαίνει θολό επαγγελματικό τοπίο;
-
18-07-2007, 02:16 AM #5
-
18-07-2007, 03:44 AM #6
Με τις λιγοστες μου γνωσεις θα πω οτι εχω διαβασει οτι γενικα οποιοσδηποτε πλανητης στον οικο της καριερας ειναι θετικο γεγονος. Ομως, δειχνει ισως αβεβαιοτητα για την επιλογη του επαγγελματος. Στη χειροτερη περιπτωση θελει προσοχη για τυχον επαγγελματικο σκανδαλο (βλεπε Τριανταφυλλοπουλο:nuts. Το τελευταιο εχει και μια δοση χιουμορ και δεν ειναι να ληφθει τοις μετρητοις:toung:
Μπορειτε να προσφερετε δωρεαν φαγητο σε απορα παιδακια: http://www.thehungersite.com
- Η αστρολογια σου λεει οτι εξω βρεχει... Αν εσυ βγεις εξω γυμνος ή πολυ καλα ντυμενος με ομπρελλα ειναι δικη σου επιλογη...
- Η ζωη ειναι μια αυτοεκπληρουμενη προφητεια...
-
18-07-2007, 04:01 PM #7
-
18-07-2007, 07:19 PM #8
Μπορειτε να προσφερετε δωρεαν φαγητο σε απορα παιδακια: http://www.thehungersite.com
- Η αστρολογια σου λεει οτι εξω βρεχει... Αν εσυ βγεις εξω γυμνος ή πολυ καλα ντυμενος με ομπρελλα ειναι δικη σου επιλογη...
- Η ζωη ειναι μια αυτοεκπληρουμενη προφητεια...
-
18-07-2007, 11:14 PM #9
Ποσειδώνας στον 11ο
Συμφωνώ με ότι υπόθηκε για την διάψευση από φίλους και συμπληρώνω επίσης ότι ..πάντα θα διαψέυδεται. Δύσκολα θα δει τ απράματα από άλλη όψη.
Επειδή είναι και οίκος ...παγκοσμιοποίησης να το πω, χεχε ο Ποσειδώνας ότι δημιουργίσει εκεί, θα έχει οικουμενική απήχηση πιθανόν. Μπορεί να φέρει και εγγραφές σαν μέλος σε κρυφές οργανώσεις επίσης, θρησκευτικού, πολιτικού, ενδιαφέροντος.
Στον 10ο οίκο τώρα, ναι ίσως φέρει θολούρα στο τί τελικά να επιλέξει κανείς ως εργασία και καριέρα. Το πιθανότερο όμως είναι να επιλέξει επαγγέλματα του ποσειδώνια, ναυτικός, υπάλληλος σε ιδρύματα, ή ακόμα μια θολή εικόνα του πατρικού προτύπου.Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )
-
18-07-2007, 11:26 PM #10
Πέρα όμως από την ποσειδώνια θολούρα , δεν παύει ο Ποσειδώνας να δηλώνει τη φαντασία και την έμπνευση, συνεπώς θα μπορούσε να δηλώνει ίσως μία τέτοια πτυχή σε επίπεδο επαγγέλματος, καριέρας;
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.