- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 14 of 14
-
13-07-2007, 09:53 AM #11
Re: Θέσεις πλανητών σε τελευταίες μοίρες των ζωδίων και ακμών οίκων
Σπάνια συμβαίνει αυτό, να μην έχει καθόλου όψεις, εκτός αν δεν θεωρείτε όψεις τις λεγόμενες ελάσσονος σημασίας όψεις. Πολλοί ''αιρετικοί'' τις ελάσσονος σημασίας όψεις τις θεωρούμε πολύ σημαντικές, αλλά ξέρω ότι οι παλιοί αστρολόγοι γενικά δεν τις πολυεκτιμούν. 'Εχει γίνει συζήτηση για το θέμα κι αλλού και τελικά δεν καταλήξαμε σε συμφωνία. Ακόμα και τις όψεις 51 και 108 μοιρών κοιτάω (όχι στην πρόβλεψη αλλά σίγουρα στο γενέθλιο) και φυσικά κουβέντα για το quintil και το biquintil, γι'αυτά κι αν έχω πειστεί ότι λειτουργούν, ακόμα και σε κοινούς θνητούς. Επίσης μου φαίνεται πολύ απίθανο να μην κάνει έστω μια όψη με μεσοδιάστημα ή ακόμα και με ακμή οίκου. Κι αυτά όψεις είναι. Γενικά η πιθανότητα να μην σχηματίζει όψεις ένα σημείο ή πλανήτης είναι ουσιαστικά ανύπαρκτη και απορώ πως ακόμα ισχυρίζονται το αντίθετο τόσοι αστρολόγοι. Τίποτα δεν μένει ''ξεκρέμαστο'' και αποκομένο από τον υπόλοιπο χάρτη, αυτό δεν είναι φυσικό. Ας σημειωθεί ότι έχω δει Σελήνες και Ωροσκόπους σε χάρτες που μόνο από όψεις με μεσοδιαστήματα δικαιολογούνταν οι τάσεις που έδιναν στα συγκεκριμένα άτομα. 'Οσο δεν τα εξέταζα ήμουν τυφλός.
-
13-07-2007, 01:22 PM #12
Καλημέρα. Η αλήθεια έιναι οτι το πρόγραμμα που έχω δεν δείχει καθόλου τις όψεις που λέτε...(τις οποίες δε γνωρίζω ετσι κ αλλιως)...μάλλον περιορίζεται στα βασικά, τα οποία είναι καλά για έναν αρχάριο (όπως εγώ!). Ισως με κάποιο άλλο πρόγραμμα να βγάλει περισσότερες όψεις. Ευχαριστώ
-
13-07-2007, 03:47 PM #13
Καλησπέρα. Οταν ο ωροσκόπος είναι στην 29 58 του υδροχόου, ερμηνέυεται περισσότερο σαν ιχθύς;
-
15-07-2007, 05:49 PM #14
Νομίζω ότι αν ένας πλανήτης είναι 1-2 μοίρες πριν τον επόμενο οίκο πιάνει τον επόμενο, ή και τους δύο.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.