s
Απορία για συναστρία.
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 4 of 4
    Όνομα:
    Αλεξάνδρα

Απορία για συναστρία.

Πείτε μου, αν θέλετε, γι' αυτόν τον συνδυασμό:
    Εγώ Τοξότης με ωροσκόπο Κριό, σελήνη Σκορπιό, Αφροδίτη Σκορπιό & Αρη Παρθένο
    και αυτός Παρθένος με ωροσκόπο Παρθένο, σελήνη Κριό, Αφροδίτη Σκορπιό και Αρη Σκορπιό.
    Αισθάνομαι συνεχώς μια περίεργη ένταση παρ' όλο που υπάρχει έντονη έλξη.

Όνομα:
    Γεωργία

Re: Απορία για συναστρία.

Quote Originally Posted by alexb View Post
    Πείτε μου, αν θέλετε, γι' αυτόν τον συνδυασμό:
    Εγώ Τοξότης με ωροσκόπο Κριό, σελήνη Σκορπιό, Αφροδίτη Σκορπιό & Αρη Παρθένο
    και αυτός Παρθένος με ωροσκόπο Παρθένο, σελήνη Κριό, Αφροδίτη Σκορπιό και Αρη Σκορπιό.
    Αισθάνομαι συνεχώς μια περίεργη ένταση παρ' όλο που υπάρχει έντονη έλξη.
    Με όσες γνώσεις έχω θα σου πώ την γνώμη μου! Η έλξη υπάρχει γιατί η σελήνη του συντρόφου σου, πέφτει στον πρώτο οίκο σου (δηλαδή στον ωροσκόπο σου) και αυτό εσένα σου δίνει νόημα, κάτι το οποίο το νιώθει και εκείνος! Η ένταση κάποιες φορές ίσως υπάρχει γιατί ο ¶ρης σου πέφτει στον πρώτο οίκο του και αυτό δημιουργεί κάποιες εντάσεις.. Επίσης, ο ήλιος σου στον τοξότη τετραγωνίζει τον ήλιο του και τον ωροσκόπο του που βρίσκονται στην παρθένο.Γεγονός που μπορεί να προσδίδει ένα ενδιαφέρον στην σχέση αλλά δεν παύει να δημιουργεί μία ένταση γιατί η όψη του τετραγώνου είναι δύσκολη! Ελπίζω να σε βοήθησα!:bigsmile:
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Όνομα:
    Μαρια

Για να μπορεσει να σου απαντησει κανεις με ακριβεια χρειαζεται περισσοτερες λεπτομερειες,οπως η Αφροδιτη και η Σεληνη ειναι στον 8ο οικο σου η στον 7ο?ετσι αν δεν ξερουμε αυτο και τις μοιρες του Αρη του συντροφου δεν θα ειναι τιποτα ακριβες.Υπαρχει συνοδος Αφροδιτη- Αρη?αν ναι εξηγειται η ελξη.Επισης σε ποιον οικο πεφτουν οι πλανητες και τι οωεις κανουν με τους Κρονο,Ποσειδωνα κτλ.Παντως με ενα Αρη στον Σκορπιο ενταση υπαρχει ετσι και αλλιως...Ελπιζω να βοηθησα λιγο.
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Όνομα:
    Αλεξάνδρα

Zeta1987 και emmalene σας ευχαριστώ πολύ, που ασχοληθήκατε με το θέμα μου, αν και καθυστερημένα.
    Emmalene η Αφροδίτη και η Σελήνη μου είναι σε σύνοδο στις 7.56" και 11.01" του Σκορπιού στον 7ο οίκο μου. Ο Αρης του συντρόφου μου είναι στις 16.06" του Σκορπιού στον 3ο του οίκο και έχει και σύνοδο με τον Ποσειδώνα του στις 17.48".
    Υπάρχει κάτι που θα μπορούσατε να μου πείτε συναστριακά με τα επιπλέον στοιχεία που αναφέρω?

Ούτως ή άλλως, σας ευχαριστώ πολύ!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)