- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 1 of 1
-
10-07-2007, 09:38 PM #1
Συνωστισμός πλανητών στον 8ο=κακή τύχη?
Γεια σας!! Υπολόγισα το γενέθλιο χάρτη μου και διαπίστωσα ότι έχω αρκετούς πλανήτες στον 8ο οίκο. Συγκεκριμένα την Αφροδίτη (13,΄56΄στους διδύμους), τον Αρη (1,17΄στους διδύμους), το Δία (23,49΄στους διδύμους) και τη λίληθ. Μάλιστα η Αφροδίτη είναι σε σύνοδο με το Δία στους διδύμους, σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα (στον τοξότη 13,43), κάνει τρίγωνο με τον πλούτωνα (που βρίσκεται στο ζυγό 13,37΄) και εξάγωνο με τον Κρόνο (ο κρόνος είναι στο λέοντα 17, 16΄)και το MC (10,43΄) στο λέοντα. Απ΄ότι έχω διαβάσει για τον 8ο οίκο δεν είναι και ότι καλύτερο, συνδέεται με θάνατο, αρρώστιες κλπ. Εχω τρομάξει λίγο. Επιπλέον στον 7ο οίκο μου βρίσκεται ο Χείρων. Όλα τα παραπάνω με προβληματίζουν. Είναι τόσο άσχημος ο 8ος οίκος? Είμαι καρκίνος με ωροσκόπο σκορπιό. Θα σας παρακαλούσα να με βοηθήσετε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Τελικά μάλλον έχω θέσει το ερώτημά μου σε λάθος τόπο,αλλά δεν ξέρω που ακριβώς θα έπρεπε να το γράψω. Αν το ερώτημα μου θεωρείται προσωπικό και έχω υποπέσει σε φάουλ, απαντήστε μου έστω αν θα πρέπει να με ανησυχεί ο 8ος οίκος.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.