s
απορία για arabian parts
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 6 of 6

απορία για arabian parts

γεια σας ειμαι καινουργιο μέλος,συγχαρητηρια για το forum σας..
    θα ήθελα να ρωτήσω για το ΄κλήρο του θανάτου στο πρόγραμμα που έχω εχει
    death parents,
    death,
    death/sep
    ,death point,
    death sibling ποιο απο όλα να κοιτάξω???
    ο κλήρος της φιλίας στις 05 21 στον υδροχόο τι δηλώνει..κ friendship 26 ταυρος 22

Όνομα:
    Μαρία

Re: απορία για arabian parts

Quote Originally Posted by wallflower View Post
    γεια σας ειμαι καινουργιο μέλος,συγχαρητηρια για το forum σας..
    θα ήθελα να ρωτήσω για το ΄κλήρο του θανάτου στο πρόγραμμα που έχω εχει
    death parents,
    death,
    death/sep
    ,death point,
    death sibling ποιο απο όλα να κοιτάξω???
    ο κλήρος της φιλίας στις 05 21 στον υδροχόο τι δηλώνει..κ friendship 26 ταυρος 22
    Ποιο πρόγραμμα έχεις; Σίγουρα όλα αυτά είναι στον κατάλογο με τους κλήρους;

ο κλήρος της φιλίας στις 05 21 στον υδροχόο τι δηλώνει..κ friendship 26 ταυρος 22: φιλία-friendship δεν είναι το ίδιο;

Quote Originally Posted by DrMaroulita View Post
    Ποιο πρόγραμμα έχεις; Σίγουρα όλα αυτά είναι στον κατάλογο με τους κλήρους;

ο κλήρος της φιλίας στις 05 21 στον υδροχόο τι δηλώνει..κ friendship 26 ταυρος 22: φιλία-friendship δεν είναι το ίδιο;

έχω το astrowin,μηπως να χρησιμοποιησω κάποιο άλλο?
    έλα ντε αυτη την απορία έχω κ εγώ!αφου εχει friends 05 υχδροχοο 21 δίπλα εχει friendship 26 ταυρος 22..να χρησιμοποιήσω κάποιο άλλο?

Όνομα:
    Αντωνία

Τα περισσότερα από τα προγράμματα είναι για ... να δείνουν κάποιοι χρήματα σε κάποιους άλλους....
    Αν δεν ξέρεις αστρολογία σε μέσο τουλάχιστον βαθμό, δεν έχει νόημα να αγοράσει κανείς ένα πρόγραμμα. ¶σε που έχουν ένα κάρο λάθη περασμένα..
    Καλά κι εσύ από τον κλήρο του θανάτου θέλεις να ξεκινήσεις τα ... μαθήματα ??
    Βασικά οι κλήροι είναι σημεία που απαιτούν την ακρίβεια στην μοίρα του ωροσκόπου, πράγμα που δύσκολα βρίσκεται σε κάποιον. Θέλει αρκετή δουλειά από αστρολόγο. Και μην νομίζεις ότι ο κλήρος θανάτου θα σου δέιξει το πότε θα πεθάνεις. Αυτό βρίσκεται μετά από δουλειά αρκετών ημερών, μα κανένας αστρολόγος ούτε πρόγραμμα θα στο πει, να είσαι σίγουρη.
    Ο μόνος κλήρος που έχει κάποια σημασία, κάποιο νόημα, είναι αυτός της τύχης.
    Στην ουσία αυτα τα σημεία ενεργοποιούνται με σύνοδο εξωκρόνιων πλανητών, ακριβείας όψη με κάποιο προοδευτικό πλανήτη, κλπ....απλές ενδείξεις...
    Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )

μόνο γενέθλιο χάρτη μπορω να διαβάσω κ έχω ασχολειθει αρκετά.
    κατάλαβα δηλ.θέλει χρόνο κ κόπο..απλα μου είπαν για τους κληρους ειδικά του θανάτου αν θα πεθάνεις απο αρρώστια η όχι κ του γάμου οτι δειχνει τη χρονικη περίοδο που θα παντρευτείς ..κ είμαι πολυ περιέργη να μάθω..

τεσπά ευχαριστώ για την άμεση απαντησή σου.:bigsmile:

Όνομα:
    Αντωνία

Ποτέ από μόνο του ένα σημείο δεν θα σου φανερώσει περίοδο ή ημερομηνία γεγονότος. Ακόμα και να βρείς τα σημεία αυτά πρέπει να τα συνδιάσεις με διελεύσεις, προοδευτικά κλπ....
    Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)