- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 6 of 6
Thread: απορία για arabian parts
-
09-07-2007, 02:26 PM #1
απορία για arabian parts
γεια σας ειμαι καινουργιο μέλος,συγχαρητηρια για το forum σας..
θα ήθελα να ρωτήσω για το ΄κλήρο του θανάτου στο πρόγραμμα που έχω εχει
death parents,
death,
death/sep
,death point,
death sibling ποιο απο όλα να κοιτάξω???
ο κλήρος της φιλίας στις 05 21 στον υδροχόο τι δηλώνει..κ friendship 26 ταυρος 22
-
09-07-2007, 02:37 PM #2
-
09-07-2007, 03:43 PM #3
-
09-07-2007, 08:02 PM #4
Re: απορία για arabian parts
Τα περισσότερα από τα προγράμματα είναι για ... να δείνουν κάποιοι χρήματα σε κάποιους άλλους....
Αν δεν ξέρεις αστρολογία σε μέσο τουλάχιστον βαθμό, δεν έχει νόημα να αγοράσει κανείς ένα πρόγραμμα. ¶σε που έχουν ένα κάρο λάθη περασμένα..
Καλά κι εσύ από τον κλήρο του θανάτου θέλεις να ξεκινήσεις τα ... μαθήματα ??
Βασικά οι κλήροι είναι σημεία που απαιτούν την ακρίβεια στην μοίρα του ωροσκόπου, πράγμα που δύσκολα βρίσκεται σε κάποιον. Θέλει αρκετή δουλειά από αστρολόγο. Και μην νομίζεις ότι ο κλήρος θανάτου θα σου δέιξει το πότε θα πεθάνεις. Αυτό βρίσκεται μετά από δουλειά αρκετών ημερών, μα κανένας αστρολόγος ούτε πρόγραμμα θα στο πει, να είσαι σίγουρη.
Ο μόνος κλήρος που έχει κάποια σημασία, κάποιο νόημα, είναι αυτός της τύχης.
Στην ουσία αυτα τα σημεία ενεργοποιούνται με σύνοδο εξωκρόνιων πλανητών, ακριβείας όψη με κάποιο προοδευτικό πλανήτη, κλπ....απλές ενδείξεις...Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )
-
10-07-2007, 05:37 PM #5
μόνο γενέθλιο χάρτη μπορω να διαβάσω κ έχω ασχολειθει αρκετά.
κατάλαβα δηλ.θέλει χρόνο κ κόπο..απλα μου είπαν για τους κληρους ειδικά του θανάτου αν θα πεθάνεις απο αρρώστια η όχι κ του γάμου οτι δειχνει τη χρονικη περίοδο που θα παντρευτείς ..κ είμαι πολυ περιέργη να μάθω..
τεσπά ευχαριστώ για την άμεση απαντησή σου.:bigsmile:
-
10-07-2007, 09:39 PM #6
Ποτέ από μόνο του ένα σημείο δεν θα σου φανερώσει περίοδο ή ημερομηνία γεγονότος. Ακόμα και να βρείς τα σημεία αυτά πρέπει να τα συνδιάσεις με διελεύσεις, προοδευτικά κλπ....
Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.