- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 5 of 5
Thread: συνοδος αφροδιτης κρόνου
-
07-07-2007, 02:37 AM #1
συνοδος αφροδιτης κρόνου
θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που με απασχολεί και δεν έχω καταλάβει ..Πως λειτουργεί σε γενέθλιο χάρτη η σύνοδος αφροδίτης κρόνου στο ζώδιο του Λέοντα και μάλιστα στον 12ο οίκο..Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιος μπορεί να αναφερθεί σε αυτό..
-
07-07-2007, 02:46 AM #2
Re: συνοδος αφροδιτης κρόνου
H συνοδος Κρονου-Αφροδιτης δεν ειναι και το οτι καλυτερο..περιοριζει τα αισθηματα κ δημιουργει στο ατομο εσωτερικες συγκρουσεις...Η Αφροδιτη σου ειναι εντυπωσιακη,πληθωρικη αλλα ενα μερος της κοβεται απο τον 12 οικο και την συνοδο με Κρονο.Γενικα η εσωτερικη συγκρουση γινεται σε ενα ακομα πιο εσωτερικο επιπεδο αφου πραγματοποιειται στον οικο του υποσεινηδητου(των ιχθυων)....
-
08-07-2007, 12:26 AM #3
Εγώ παιδιά τι να πω;;; Έχω Αφροδίτη στον τοξότη και κάνει σύνοδο από τη μία με τον Κρόνο και από την άλλη με τον Ουρανό και όλα αυτά στον ένατο οίκο... ¶ντε να βγάλεις συμπέρασμα! Και μάλιστα με δύο πλανήτες που είναι ο ένας το ακριβώς αντίθετο με τον άλλο...:amazed:
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
08-07-2007, 12:52 AM #4
Μου λετε κι εμενα τι σημαινει συνοδος Κρονου Αφροδιτης στον Καρκινο και στον 12ο οικο;
-
08-07-2007, 12:57 AM #5
Αυτό που πάει να γίνει δεν είναι συζήτηση
Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.