s
Οι θέσεις των πλανητών σας - Page 156
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 156 of 200 FirstFirst ... 56 106 146 152 153 154 155 156 157 158 159 160 166 ... LastLast
Results 1,551 to 1,560 of 1994

Re: Οι θέσεις των πλανητών σας

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Όπως γράφει και στο αρχικό πόστ της ενότητας:

Οπως καταλαβαίνετε δεν γίνονται προβλέψεις ή ερμηνεία του χάρτη σας σε αυτη την ενότητα.
    :bigsmile:
    Εντάξει μη βαράτε , είμαι νέο μέλος και ψάχνομαι ακόμα στο site.Πάντως ευχαριτώ για τη διευκρίνυση. Φιλιά

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by hatmir View Post
    Παραθέστε μου μόνο τον πίνακα με τις όψεις (πλανητών,πλανητοειδών κ όσων περισσότερων στοιχείων είναι δυνατόν) και δεν θα λάβω υπόψιν μου τις όψεις της σελήνης.Κ πάλι ευχαριστώ
    Αγαπητή hatmir,
    o πίνακας με τις όψεις της συναστρίας είναι εδώ. Δεν θα λάβεις όμως υπόψιν τις όψεις που σχηματίζει ο ωροσκόπος, το μεσουράνημά του και η Σελήνη του.

Quote Originally Posted by any_f View Post
    Καλημέρα. Θα ήθελα να πάρω πληροφορίες για τη γή της οποίας η θέση καταγράφεται στον αστρολογικό χάρτη που μου παραθέσατε. Κατ' αρχήν δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται ο πλανήτης στον οποίο γεννήθηκα να βρίσκεται στο γενέθλιο χάρτη που απ' ό,τι νόμιζα ήταν απεικόνιση των πλανητών γύρω απ' τη γενέθλια θέση μου. Ύστερα αναρωτιέμαι σχετικά με τις ιδιότητες του πλανήτη αστρολογικά καθώς και τί σημαίνει η θέση του σε κάποιο ζώδιο ή οίκο, όλα αυτά που αναλύονται σε άρθρα για τους υπόλοιπους πλανήτες δηλαδή. Δεν έχω βρει κανένα σχετικό άρθρο στο site σας ή στο internet γενικότερα. Ξέρω πως δεν είναι το θέμα εδώ κατάλληλο για να ρωτήσω κάτι τέτοιο οπότε ζητώ απλά κάποια παραπομπή από εσάς που έχετε ιδέα πού μπορώ να ψάξω. Ευχαριστώ.

Αγαπητή any_f,
    απ' ό,τι βλέπω στον χάρτη σου δεν έχω παραθέσει τη θέση της Γης. Μήπως μπερδεύεις το σύμβολο της Γης με τον Κλήρο της Τύχης;
    Η Γη εντάσσεται στους χάρτες όταν χρησιμοποιείται το ηλιοκεντρικό σύστημα. Δεν έχουμε κάποιο συγκεκριμένο κείμενο για το συγκεκριμένο ζήτημα στο φόρουμ, μπορείς όμως, αφού ενδιαφέρεσαι, να κάνεις μία αναζήτηση στο διαδίκτυο. Βέβαια, σκοπεύω να το θέσω θέμα προς συζήτηση στο φόρουμ, οπότε μπορείς και απο εδώ να παρακολουθήσεις τη συζήτηση που φαντάζομαι θα γίνει!

Quote Originally Posted by elinor View Post
    Τα στοιχεία μας είναι 15-12-88 13κ15 το μεσημέρι στην Κοζάνη, και 20-3-87, 4κ30 το βράδυ στη Θεσσαλονίκη. Ευχαριστώ πολύ!!!!
    Αγαπητή elinor,
    σου παραθέτω τα εξής:
    συναστριακός χάρτης 1 (εσωτερικός χάρτης το πρόσωπο με την ημερομηνία 15/12, εξωτερικός 20/3)
    συναστριακός χάρτης 2 (εσωτερικός χάρτης το πρόσωπο με την ημερομηνία 20/3, εξωτερικός 15/12)
    πίνακας με όψεις συναστρίας

Quote Originally Posted by Toksotaki View Post
    Μηπως ξερετε αν υπαρχει καποιο προγραμμα η αρθρο που να λεει τι μοιρα του ζωδιακου καταλαμβανει καθε ενας αστερισμος??π.χ οι Πλειαδες μου ειπε η Κ.Σιμου οτι τοποθετουνται στις 29 μοιρες Ταυρου...οι υπολοιποι?Επισης μηπως εχετε εσεις προγραμμα που να λεει αν το ατομο εχει γεννηθει π.χ σε χαση σεληνης,γεμισμα κ.λ.π?
    Υπάρχουν κάποια άρθρα για τους απλανείς στο φόρουμ, αλλά απ' ό,τι παρατήρησα σε σύγκριση με τον πίνακα που μου βγάζει το πρόγραμμα, αλλά και από πίνακες σε ξένα sites υπάρχουν κάποιες φορές αποκλίσεις ως προς την ακριβή τους θέση. π.χ. τον αστέρα Arcturus το υπολογιστικό μου πρόγραμμα τον βγάζει στις 23º58' του Ζυγού, ένα άρθρο μέσα στο φόρουμ τον βγάζει στις 24º18' του Ζυγού και σε πίνακα από σοβαρό σάιτ του εξωτερικού τον βγάζει στις 24º14 του Ζυγού. Προσωπικά, δεν ξέρω τί να σου προτείνω. Θα το ψάξω και θα σου πω.

Quote Originally Posted by omo View Post
    Αγαπητή Dr Maroulita, τα κανα θάλασσα. Απο κεκτημένη ταχύτητα έγραψα λάθος το έτος γέννησης! Μπορώ, λοιπόν, να μάθω που βρίσκεται ο Eq , με τη σωστή αυτή τη φορά ημ/νία γέννησης; 19/5/1972, Ηράκλειο Κρήτης. Ευχαριστώ:embarrest
    Συμφωνα με την ημερομηνία που μου δίνεις, ο Eq βρίσκεται στις 23º45' του Κριού και στον 12ο οίκο.

Όνομα:
    Μαρία

Post Re: Οι θέσεις των πλανητών σας

Quote Originally Posted by Toksotaki View Post
    Kαι κατι ακομα θα μπορουσατε να βρειτε με τους υποθετικους πλανητες της Ουρανιαν τα μεσοδιαστηματα Αρη>?
    Σου παραθέτω εδώ τον πίνακα...

Quote Originally Posted by olia_an View Post
    08/03/1966 15:00 μεσημέρι Ηράκλειο Κρήτης Ελλάδα.14/12/1962 16:15 απόγευμα Σάο Πάολο Βραζιλίας.
    Αγαπητή olia_an,
    σου παραθέτω τους χάρτες σας. (φαντάζομαι ότι το Σάο Πάολο γράφεται Syo Paulo με λατινικούς χαρακτήρες;; )

Γενέθλιος χάρτης για την πρώτη ημερομηνία
    Γενέθλιος χάρτης για την δεύτερη ημερομηνία

Quote Originally Posted by softblue View Post
    kalispera,
    gennithika 11*10*78 stin Athina, 1345 ora Ellados. Me endiaferei na matho touw B. & N. Desmous mou.
    Αγαπητή softblue,
    ο Βόρειος Δεσμός βρίσκεται στις 26 μοίρες και 39 λεπτά της Παρθένου και στον 8ο οίκο
    ο Νότιος Δεσμός βρίσκεται στις 26 μοίρες και 39 λεπτά των Ιχθύων και στον 2ο οίκο.

Quote Originally Posted by ΨΑΡΑΚΙ View Post
    Να μαι και εγώ...!!!!!!!! Και θα θελα να μάθω την θεση του Αρη ... Γεννήθηκα 26-02-1986, 3κ15 αν δεν κάνω λάθος στα Χανια.. Δεν ξεχασα κατι άλλο έ?
    Ευχαριστώ!!!
    Αγαπητή ΨΑΡΑΚΙ,
    ο Αρης σου βρίσκεται στις 13 μοίρες και 46 λεπτά του Τοξότη και στον 12ο οίκο.

Quote Originally Posted by fivi View Post
    Καλημέρα.

Θα ήθελα την θέση του ΑΔΗ για το παρακάτω ωροσκόπιο:

α) 17-2-1960 , ώρα 2.30 βράδυ, ΑΘΗΝΑ
    Αγαπητή fivi,
    ο Αδης βρίσκεται στις 15 μοίρες και 07 λεπτά του Ταύρου και στον 5ο οίκο.

Quote Originally Posted by kapoios1111 View Post
    Καλημέρα και συγχαρητήρια για το όμορφο site σας. Έχω γεννηθεί στις 3-12-74 στη Νάξο και θα ήθελα να δω το γενέθλιο χάρτη μου. Ευχαριστώ
    Αγαπητέ kapoios1111 (που είσαι και πατριωτάκι! :bigsmile
    αν μπορείς δώσε μου και ώρα γέννησης για να μπορέσω να σου βγάλω τον χάρτη.

Dr Maroulita,σ'ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση!

Ευχαριστώ:bigsmile:

Re: Μαύρη Σελήνη ή Λίλιθ - ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΛΞΗ

μπορειτε να μου πειτε που έχω την λιλιθ ; 1-3-1959 ημερομηνία γεννήσεως 12.15 εως 12.30 τα μεσάνυχτα

Ευχαριστώ πολύ DrMaroulita!:bigsmile:

Όνομα:
    Γεωργία - Μαρία

Καλημέρα. DrMaroulita ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Μόλις πρόσεξα στη λίστα αστρολογικών συμβόλων,στη στήλη των virtual points, πως όντως το σύμβολο είναι της τύχης. Πάντως το ίδιο ακριβώς σύμβολο, στην ίδια ακριβώς λίστα, λίγω παραπάνω, αναφέρεται 2η φορά στη στήλη με τους πλανήτες ως γη. Έχει γίνει κάποιο λάθος; Ευχαριστώ και πάλι

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by any_f View Post
    Καλημέρα. DrMaroulita ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Μόλις πρόσεξα στη λίστα αστρολογικών συμβόλων,στη στήλη των virtual points, πως όντως το σύμβολο είναι της τύχης. Πάντως το ίδιο ακριβώς σύμβολο, στην ίδια ακριβώς λίστα, λίγω παραπάνω, αναφέρεται 2η φορά στη στήλη με τους πλανήτες ως γη. Έχει γίνει κάποιο λάθος; Ευχαριστώ και πάλι
    Όντως πρέπει να έχει γίνει λάθος με τα 2 σύμβολα. Ο κλήρος της τύχης είναι ο κύκλος με ένα Χ στο εσωτερικό του, ενώ η Γη ως αστρολογικό σύμβολο που χρησιμοποιείται σε χάρτες που καταρτίζονται με το ηλιοκεντρικό σύστημα, είναι ο κύκλος μ' έναν σταυρό στο εσωτερικό του.

Ευτυχώς που το παρατήρησες, για να το διορθώσουμε!!

Δυστυχώς, δεν γνωρίζω την ώρα...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 19 users browsing this thread. (0 members and 19 guests)