s
Χωρισμος, ζωδια και πλανητες - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 21 to 25 of 25
    Όνομα:
    Μαρία

Re: Χωρισμος, ζωδια και πλανητες

Quote Originally Posted by nanstenka View Post
    όχι ο Ωροσκόπος είναι στον Ζυγό και δεν νομίζω ότι είναι καλή ωέση αυτή για τον ¶ρη...¶σε δεν έχει φως η υπόθεση βρωμάει από όπου να την πιάσεις:bigsmile:
    Ναι, όντως εκεί ο ¶ρης βρίσκεται σε εξορία... αλλά πιστεύω πως η ισορροπία επιτυγχάνεται...

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Αρκεί βέβαια να έχουμε τον 1ο οίκο στον Κριό και όχι σε κάποιο άλλο ζώδιο! :toung:
    χα χα kiara τωρα βγαζω εγω γλωσσα:toung:

Ναι το γνωρίζω...Πάντως για να μην το κουράζω μ' εμένα κτλ αρκετά σας απασχόλησα...Απλά κλείνοντας θα έλεγα πως έχω βαθιά την πεποίθηση ότι κάποια πράγματα αν τα ισορροπήσεις χάνουν την ουσία τους την ίδια...Δεν νομίζω λοιπόν ότι η ισορροπία είναι ή πρέπει να είναι ένας αυτοσκοπός όπως είναι γενικά παραδεκτό...Μερικές φορές ίσως πρέπει κάποιος να πηγαίνει αντικανονικά για να τονίζεται η κανονικότητα ή και για να καταρρίπτονται οι επιταγές της...Αυτά οπότε ας είναι ο καθένας αυτόπου του πρέπει.Ευχαριστώ πάντως:bigsmile:

Πόσες φορές άνθρωπος είμαι;

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by nanstenka View Post
    Ναι το γνωρίζω...Πάντως για να μην το κουράζω μ' εμένα κτλ αρκετά σας απασχόλησα...Απλά κλείνοντας θα έλεγα πως έχω βαθιά την πεποίθηση ότι κάποια πράγματα αν τα ισορροπήσεις χάνουν την ουσία τους την ίδια...Δεν νομίζω λοιπόν ότι η ισορροπία είναι ή πρέπει να είναι ένας αυτοσκοπός όπως είναι γενικά παραδεκτό...Μερικές φορές ίσως πρέπει κάποιος να πηγαίνει αντικανονικά για να τονίζεται η κανονικότητα ή και για να καταρρίπτονται οι επιταγές της...Αυτά οπότε ας είναι ο καθένας αυτόπου του πρέπει.Ευχαριστώ πάντως:bigsmile:
    Δεν κούρασες nanstenka μου! Κυρίως εγώ εννοούσα την εσωτερική μας ισορροπία και συνοχή. Αν κάτι υπολείπεται, είναι σε εξασθενημένο βαθμό, αναπληρώνεται από κάτι άλλο πιο ισχυρό. Και εννοείται πως τα "δύσκολα" μέσα σε ένα χάρτη είναι αυτά που μας κάνουν ξεχωριστούς και αυτά που μας δίνουν το σήμα για να ασχοληθούμε μαζί τους.

Συμφωνώ μαζί σου πάντως ως προς αυτά που λες! Ακόμα και το αντικανονικό ή η κατάρριψη του κανονικού είναι κομμάτι της ισορροπίας μας.

Όνομα:
    Μαργαρίτα

oλα αυτα που λετε εχουν ισορροπια:toung:

Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)