s
Χωρισμος, ζωδια και πλανητες - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 25
    Όνομα:
    Μαργαρίτα

Re: Χωρισμος, ζωδια και πλανητες

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Πολύ ωραία προσέγγιση Βασίλη:bigsmile:

Εχω την αίσθηση πως ο τρόπος που αντιδρούμε σχετίζεται με τον Αρη (-ενα παραπανω για τους άνδρες).[Ο τρόπος που δείχνουμε την αγάπη μας η Αφροδίτη και ίσως και το πως ενεργεί μια γυναίκα στα ερωτικά θέματα(και οχι μονο βέβαια).]

Με αυτή μου την λογική θεωρώ πως ,ένας γενεθλιος Αρης στον αιγόκερο για παράδειγμα που δεν θελει να χανει τον αυτοέλεγχό του δεν θα δείξει οτι πληγώθηκε ανοιχτά, όπως και μια αφροδίτη στην ίδια θέση - η ακόμα εάν η αφροδίτη ειναι σε σύνοδο με κρόνο (ή και τετράγωνο) ...
    Ένας Αρης στον Καρκίνο επίσης δεν θα δείξει ανοιχτά οτι πληγώθηκε, αλλά θα κλειστεί στον εαυτό του.

Σε γενικές γραμμές νομίζω ότι όταν ο Κρόνος σχηματίζει σκληρές όψεις με Αφροδίτη και ¶ρη, δύσκολα το άτομο θα δείξει κάποια αντίδραση στους γύρω του.
    Επίσης οι παραπάνω πλανήτες σε γήινα ζώδια σε συνδυασμό με μια σελήνη επίσης γήινη ή σε σε όψη με κρόνο μπορεί επισης να μην εκδηλώσουν ανοιχτά τα συναισθήματά τους.

Πάντως η μή έκφραση ανοιχτά του πόνου, δεν σημαίνει ότι καποιος δείχνει αναισθησία.Ισα ίσα θεωρώ οτι αυτοί οι άνθρωποι επειδή υποφέρουν χωρίς να εκδηλώνουν, υποφέρουν τελικά περισσότερο.
    Aκριβως:noworry:

Τώρα συγνώμη που παρεμβαίνω αλλά μου εξάψατε την περιέργεια γιατί έχω περιορισμένες γνώσεις...Δηλαδή εγώ που έχω Αφροδίτη στους Διδύμους σε τεράγωνο με τον Κρόνο και ¶ρη στο Ζυγό σε σύνοδο με Κρόνο δείχνει μια κάποια αναισθησία???Όχι σοβαρά είναι κακές όψεις?:unsure:

Πόσες φορές άνθρωπος είμαι;

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Koιτα η συνοδος με Κρονο(για αυτην ξερω)δεν ειναι καλη οσες περισσοτερες μοιρες εχει αποσταση απο τν Αρη τοσο το καλυτερο...κανει το ατομο να νιωθει πολυ μπερδεμενο και καταπιεσμενο.Δημιουργει συγκρουσεις..τα παντα ομως ειναι στο χερι μας...Απο την αλλη ομως δινει πολυ ενεργητικοτητα,διαθεση για δουλεια και υπομονη

Όνομα:
    Αντωνία

Τώρα συγνώμη που παρεμβαίνω αλλά μου εξάψατε την περιέργεια γιατί έχω περιορισμένες γνώσεις...Δηλαδή εγώ που έχω Αφροδίτη στους Διδύμους σε τεράγωνο με τον Κρόνο και ¶ρη στο Ζυγό σε σύνοδο με Κρόνο δείχνει μια κάποια αναισθησία???Όχι σοβαρά είναι κακές όψεις?:unsure:
    <!-- / message -->
    <!-- / attachments --></IF><!-- sig -->__________________
    Με τετράγωνο Αφροδίτης Κρόνου-απόκλιση μικρότερη των 5 μοιρών-
    ακόμα κι αν δεν έχεις μια συστολή σε θέματα σχέσεων και οικονομικών, δεν θα είσαι πιθανόν ποτέ βαθιά ευχαριστημένη από τα αποτελέσματα αυτών.

Τώρα η σύνοδος ¶ρη-Κρόνου δίνει τεράστιες αντοχές, σωματικές κυρίως-ικανότητα να δουλεύει κάποιος μια ζωή σαν σκυλί που λένε. Όμως δύο κακοποιοί σε σύνοδο ...μάλλον για κλάματα θα είναι ο οίκος που τους φιλοξενεί...
    Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )

Όνομα:
    Μαργαρίτα

nanstenka ολα ειναι στο χερι μας να τα ελενξουμε...αν αντιμετωπιζαμε τα παντα μοιρολατρικα αυτην την στιγμη δεδομενης της καταστασης του γενεθλιου μου δεν θα ημουν εδω!Μαλλον θα εβλεπα τα ραδικια αναποδα...

Σας ευχαριστώ! Α! ναι δεν έγινε τίποτα κι εμένα ο γενέθλιος είναι ένα χάλι...έχει πλάκα γιατί είναι λες και κάποιος έβαλε τα πάντα σε μια συγκεκριμένη θέση έτσι ώστε να μη βγαίνει σχεδόν τίποτα θετικό. Δεν έχω πολλές γνώσεις αλλά μπορώ να καταλαβω κάποια πράγματα...Δε βαριέστε κάθε τι έχει την ομορφιά του!
    Όσο για τον ¶ρη τον έχω στον 1ο τον Κρόνο στον 12ο και την Αφροδίτη στον 9ο. Οπότε συμπεραίνω ότι η όψη ¶ρη Κρόνου με επηρεάζει αρκετά...Ευχαριστώ κορίτσια!

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Kαλε γιατι δεν το λες απο την αρχη??Ο Αρης στον 1 οικο ειναι σε μια απο τις καλυτερες θεσεις στον Κριο!Δεν ξερω αν αυτο βοηθα την κατασταση αλλα κατι λεει!:toung:

Quote Originally Posted by Toksotaki View Post
    Kαλε γιατι δεν το λες απο την αρχη??Ο Αρης στον 1 οικο ειναι σε μια απο τις καλυτερες θεσεις στον Κριο!Δεν ξερω αν αυτο βοηθα την κατασταση αλλα κατι λεει!:toung:

Αρκεί βέβαια να έχουμε τον 1ο οίκο στον Κριό και όχι σε κάποιο άλλο ζώδιο! :toung:

Όνομα:
    Μαρία

Είναι δεν είναι στον Κριό, σίγουρα ο ¶ρης, αν βρίσκεται στον 1ο οίκο, είναι σα να βρίσκεται στο σπίτι του.

όχι ο Ωροσκόπος είναι στον Ζυγό και δεν νομίζω ότι είναι καλή ωέση αυτή για τον ¶ρη...¶σε δεν έχει φως η υπόθεση βρωμάει από όπου να την πιάσεις:bigsmile:

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)