- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 25
Thread: Χωρισμος, ζωδια και πλανητες
-
06-07-2007, 05:14 PM #11
-
06-07-2007, 08:34 PM #12
Re: Χωρισμος, ζωδια και πλανητες
Τώρα συγνώμη που παρεμβαίνω αλλά μου εξάψατε την περιέργεια γιατί έχω περιορισμένες γνώσεις...Δηλαδή εγώ που έχω Αφροδίτη στους Διδύμους σε τεράγωνο με τον Κρόνο και ¶ρη στο Ζυγό σε σύνοδο με Κρόνο δείχνει μια κάποια αναισθησία???Όχι σοβαρά είναι κακές όψεις?:unsure:
Πόσες φορές άνθρωπος είμαι;
-
06-07-2007, 09:02 PM #13
Koιτα η συνοδος με Κρονο(για αυτην ξερω)δεν ειναι καλη οσες περισσοτερες μοιρες εχει αποσταση απο τν Αρη τοσο το καλυτερο...κανει το ατομο να νιωθει πολυ μπερδεμενο και καταπιεσμενο.Δημιουργει συγκρουσεις..τα παντα ομως ειναι στο χερι μας...Απο την αλλη ομως δινει πολυ ενεργητικοτητα,διαθεση για δουλεια και υπομονη
-
06-07-2007, 09:16 PM #14
Τώρα συγνώμη που παρεμβαίνω αλλά μου εξάψατε την περιέργεια γιατί έχω περιορισμένες γνώσεις...Δηλαδή εγώ που έχω Αφροδίτη στους Διδύμους σε τεράγωνο με τον Κρόνο και ¶ρη στο Ζυγό σε σύνοδο με Κρόνο δείχνει μια κάποια αναισθησία???Όχι σοβαρά είναι κακές όψεις?:unsure:
<!-- / message -->
<!-- / attachments --></IF><!-- sig -->__________________
Με τετράγωνο Αφροδίτης Κρόνου-απόκλιση μικρότερη των 5 μοιρών-
ακόμα κι αν δεν έχεις μια συστολή σε θέματα σχέσεων και οικονομικών, δεν θα είσαι πιθανόν ποτέ βαθιά ευχαριστημένη από τα αποτελέσματα αυτών.
Τώρα η σύνοδος ¶ρη-Κρόνου δίνει τεράστιες αντοχές, σωματικές κυρίως-ικανότητα να δουλεύει κάποιος μια ζωή σαν σκυλί που λένε. Όμως δύο κακοποιοί σε σύνοδο ...μάλλον για κλάματα θα είναι ο οίκος που τους φιλοξενεί...Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )
-
07-07-2007, 03:07 AM #15
nanstenka ολα ειναι στο χερι μας να τα ελενξουμε...αν αντιμετωπιζαμε τα παντα μοιρολατρικα αυτην την στιγμη δεδομενης της καταστασης του γενεθλιου μου δεν θα ημουν εδω!Μαλλον θα εβλεπα τα ραδικια αναποδα...
-
07-07-2007, 07:02 PM #16
Σας ευχαριστώ! Α! ναι δεν έγινε τίποτα κι εμένα ο γενέθλιος είναι ένα χάλι...έχει πλάκα γιατί είναι λες και κάποιος έβαλε τα πάντα σε μια συγκεκριμένη θέση έτσι ώστε να μη βγαίνει σχεδόν τίποτα θετικό. Δεν έχω πολλές γνώσεις αλλά μπορώ να καταλαβω κάποια πράγματα...Δε βαριέστε κάθε τι έχει την ομορφιά του!
Όσο για τον ¶ρη τον έχω στον 1ο τον Κρόνο στον 12ο και την Αφροδίτη στον 9ο. Οπότε συμπεραίνω ότι η όψη ¶ρη Κρόνου με επηρεάζει αρκετά...Ευχαριστώ κορίτσια!
-
07-07-2007, 07:43 PM #17
Kαλε γιατι δεν το λες απο την αρχη??Ο Αρης στον 1 οικο ειναι σε μια απο τις καλυτερες θεσεις στον Κριο!Δεν ξερω αν αυτο βοηθα την κατασταση αλλα κατι λεει!:toung:
-
07-07-2007, 08:06 PM #18
-
07-07-2007, 08:13 PM #19
Είναι δεν είναι στον Κριό, σίγουρα ο ¶ρης, αν βρίσκεται στον 1ο οίκο, είναι σα να βρίσκεται στο σπίτι του.
-
07-07-2007, 08:23 PM #20
όχι ο Ωροσκόπος είναι στον Ζυγό και δεν νομίζω ότι είναι καλή ωέση αυτή για τον ¶ρη...¶σε δεν έχει φως η υπόθεση βρωμάει από όπου να την πιάσεις:bigsmile:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.