- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 23
Thread: Συζήτηση για τον 5ο οίκο
-
06-07-2007, 09:06 PM #1
Συζήτηση για τον 5ο οίκο
θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με αυτον στον 5 οικο εχω διαβασει οτι εκει δειχνει Πλουτωνια παιδια...Ο ουρανος εκει ουρανια....τι ειναι αυτο???Με ενδιαφερει γιατι η αδερφη εχει εκει πλουτωνα και εγω ουρανο!
-
06-07-2007, 09:32 PM #2
Re: Απορία για Πλούτωνα σε συναστρία.
Ουρανός στον 5ο, δεν είναι και καμιά καλή θέση...πιθανές αποβολές, εκτρώσεις, ξαφνική και απρόοπτη εγκυμοσύνη, και ναι...πιθανόν παιδιά ουράνια, δηλαδή με ήλιο στον υδροχόο, ή έντονο τον πλανήτη ουρανό στον χάρτη τους.(ωροσκόπο, όψεις κλπ)
Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )
-
07-07-2007, 02:53 AM #3
-
07-07-2007, 02:02 PM #4
τοξοτάκι...
Προσπάθησε να συγκρατίσεις τις επιπόλαιες τάσεις σου, για άλλα να διαβάζεις και για άλλα να φοβάσαι. Συμάζεψε το Δία σου, και πές του να δει ότι εγώ μίλησα για Ουρανό στον 5ο....μόνο....
χαμογελαστά και φιλικά
sagimoonΑυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )
-
07-07-2007, 02:12 PM #5
Και μόνο το στέλλιουμ που έχεις στον 5ο οίκο σου, αρκεί. Τονισμένος 5ος, όπερ σημαίνει πολύ δημιουργικό άτομο, με ακμή 5ου στον Τοξότη (Φωτιά) αρκετά ενεργητικό άτομο. Βέβαια, ίσως να είσαι περισσότερο σοβαρή από το κανονικό, αλλά έχεις ένα σωρό πλανήτες στον Αιγόκερω (Γη).
-
07-07-2007, 07:59 PM #6
Re: Συζήτηση για τον 5ο οίκο
Μπα δεν ειμαι:toung: παλι καλα που εχω Δια στον 1 οικο εστω και αναδρομοVerneigung ειμαι πολυ περιεργη σαν ατομο παντος.Ισως ειναι και το ευμεταβλητο του τοξοτη....(γυριζω στο θεμα Ουρανος & παιδια)ain:τι μπουνια ηταν αυτη απο τον Ουρανο τεσπα...πως φαινεται οτι καποιος δεν θα κανει παιδια??Εχω διαβασει στις διαιρεσεις των ζωδιων μερος τριτο νομιζω οτι ευνοει η ακμη του 5 να ειναι σε ζωδιο νερου και λιγοτερο σε φωτιας κ.α...
-
09-07-2007, 10:52 AM #7
Ο Ουρανός στον 5ο σημαίνει πολλά πράγματα για την ερωτική φύση του ατόμου. Αντισυμβατικότητα και εξερεύνηση το λιγότερο, για να μην μπω σε ακατάλληλες περιγραφές. Επίσης ένα κάποιο ανατρεπτικό χιούμορ. Εξιδανίκευση του έρωτα επίσης και έρωτας με άτομα αντισυμβατικά και όχι πολύ αποδεκτά από την καθωσπρέπει κοινωνία. Ξαφνικοί έρωτες επίσης που έρχονται σα θύελλες αλλά εξαφανίζονται απότομα...
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
09-07-2007, 01:30 PM #8
Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
09-07-2007, 02:18 PM #9
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
09-07-2007, 02:28 PM #10
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.