- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 25
Thread: Χωρισμος, ζωδια και πλανητες
-
05-07-2007, 06:39 PM #1
Χωρισμος, ζωδια και πλανητες
Καλησπερα. Θα σας πω καποιες σκεψεις μου ως βαση συζητησης.
Ο τροπος αντιδρασης σε χωρισμο (γενικα) και η μετεπειτα συμπεριφορα εξαρταται κυριως απο τη θεση του Αρη και της Αφροδιτης και τις οψεις τους και οχι απο τον Ηλιο? Τεινω να πιστεψω το παραπανω καθως αυτο διαπιστωνω με καποιες παρατηρησεις.
Για παραδειγμα, ενας αερινος ηλιος που "κανονικα" θα αντιδρουσε οχι τοσο εντονα σε χωρισμο, εαν εχει νερο ή γη "στο πως αγαπαει" (Αρης και Αφροδιτη) θα συμπεριφερθει κυριως βασει αυτων των στοιχειων. Και το "αντιθετο", δηλαδη αερινη οικοθεσια Αρη ή (και) Αφροδιτης θα εκαναν το ατομο, οχι να μην πονεσει ή πληγωθει, δεν το αμφισβητω αυτο, ομως θα υπηρχαν αρχικα πολυ περισσοτερες στιγμες που θα ξεχνιοταν τελειως απο το συγκεκριμενο θεμα.
Και οι δυο παραπανω συλλογισμοι μου προερχονται απο παρατηρηση και παραδειγματα Χωρις βεβαια να αποτελουν γενικευση και οτι συμβαινει παντα ετσι.
Εσεις τι λετε?Μπορειτε να προσφερετε δωρεαν φαγητο σε απορα παιδακια: http://www.thehungersite.com
- Η αστρολογια σου λεει οτι εξω βρεχει... Αν εσυ βγεις εξω γυμνος ή πολυ καλα ντυμενος με ομπρελλα ειναι δικη σου επιλογη...
- Η ζωη ειναι μια αυτοεκπληρουμενη προφητεια...
-
05-07-2007, 10:35 PM #2
Re: Χωρισμος, ζωδια και πλανητες
Καταρχας ολοι οι πλανητες χρωματιζονται απο τον οικο σε μεγαλο βαθμο...αρα καποιος που εχει τον Ηλιο στους διδυμους και ειναι στον 5 οικο(ανεξαρτητα απο το ποιος ειναι ο ωροσκοπος του ο 5 οικος ειναι της φωτιας,του λεοντα)θα χρωματιστει σημαντικα απο αυτο το ζωδιο...οσο αναφορα γενικα τα αερινα ζωδια το αντιθετο!Συνηθως τα ζωδια του νερου πληγωνονται πιο πολυ,ειναι συνηθως πολυ ευαισθητα και πολυ αληθινα!(ειναι η αδυναμια μου)..Το πως αγαπαμε ειναι μια καθαρα προσωπικη υποθεση και δεν εξαρταται α-πο εναν πλανητη η μια οψη...αυτο ειναι που το κανει πολυπλοκο και ενδιαφερον
-
05-07-2007, 11:25 PM #3
ναι, στην αρχη που ειπα θεση, εννοουσα οικοθεσια, δηλαδη συμπεριλαμβανομενου και του οικου.
Απλα θελησα να συγκρινω τη διαφορα μεταξυ ζωδιου(ηλιου) και αλλων πλανητων που δειχνουν το πως εκφραζουμε συναισθηματα (π.χ. Αφροδιτης και Αρη), -- δεν αναφερω τη Σεληνη γιατι ισως εκφραζεται περισσοτερο ως μητρικη αγαπη-- αν ειναι σε διαφορετικα στοιχεια (αερας, γη, νερο, φωτια) ποιο απο τα δυο εχει μεγαλυτερη σημασια. Σιγουρα ειναι μια συνθεση ολων αυτων των παραγοντων και πολλων αλλων οπως λεςΜπορειτε να προσφερετε δωρεαν φαγητο σε απορα παιδακια: http://www.thehungersite.com
- Η αστρολογια σου λεει οτι εξω βρεχει... Αν εσυ βγεις εξω γυμνος ή πολυ καλα ντυμενος με ομπρελλα ειναι δικη σου επιλογη...
-
05-07-2007, 11:30 PM #4
Να διευκρινήσουμε καλύτερα τί εννοούμε με τη φράση "πώς αντιδράμε σ' έναν χωρισμό"; Γιατί υπάρχουν πολλές αντιδράσεις, οι οποίες ίσως να έχουν διαφορετική αστρολογική καταβολή. Μία αντίδραση π.χ. μπορεί να είναι η εμμονή, άλλη η κατάθλιψη, άλλη η εκδίκηση κ.ο.κ.
-
05-07-2007, 11:51 PM #5
Μπορειτε να προσφερετε δωρεαν φαγητο σε απορα παιδακια: http://www.thehungersite.com
-
06-07-2007, 01:46 AM #6
:bigsmile:Παντος σε ενα πραγμα αντιλεγω...η σεληνη δεν αφορα μονο την μητερα αλλα και την προσωπικοτητα μας,το υποσεινηδητο..ειδικα στις γυναικες παιζει καθοριστικο ρολο!Κοιτα ο τροπος που αγαπαμε ειναι διαφορετικος απο ζωδιο και ζωδιο αλλα και στο ιδιο το ζωδιο!Ο Ηλιος,η σεληνη μα επηρεαζουν καταλυτικα αλλα οχι μονο...π.χ καποιος που ειναι διδυμος και εχει Αφροδιτη στον Αιγοκαιρω θα επρεπε κατω απο την επιδραση της να ειναι πιο μαζεμενο,κλειστο,να αργει να εκδηλωθει, συντηρητικο...βαλε τωρα και μια συνοδο στον 5 οικο που ειναι με τον Ουρανο...δινει ενα αντισυμβατικο ατομο,ανατρεπτικο και αφου ειναι στον 5 οικο(του ερωτα) ειναι πιο ελευθερη ακομα να εκφραστει,στο ζωδιο του λεοντα.Βαλε τωρα ενα αλλο ατομο επισης Διδυμο που εχει Αφροδιτη στον λεοντα,12 οικο να κανει συνοδο με Κρονο...ε λοιπον αυτο το ατομο αν λαβουμε υποψη μας μονο αυτο το "κομματι" του χαρτη του θα ειναι ενα ατομο πληθωρικο που θα κοβεται ομως αυτη η πληθωρικοτητα του και απο την συνοδο κρονου Αφροδιτης που θα δημιουργει συκρουσεις και προβληματα.Μπορει να ειναι η Αφροδιτη σε εξαρση σε αυτον τον οικο που αντιπροοπευει τους ιχθυς,αλλα ο οικος αυτος ειναι κατεξοχην του υποσεινηδητου(αρα κοβει απο τον πλανητη)περιοριζει κυριως την δραση του....αρα τα παντα παιζουν ρολο...γνωριζω ατομο που γεννηθηκε τρεις μερες μετα απο εμενα και δεν μοιαζουμε σε τιποτα παρολο που εχουμε τους πλανητες στα ιδια ζωδια
-
06-07-2007, 04:10 AM #7
Εγώ όσες φορές έχω χωρίσει πιστεύω ότι λειτουργώ περισσότερο με τα χαρακτηριστικά του ήλιου μου στον σκορπιό, που βρίσκεται και στον όγδοο οίκο! ¶πό ότι με έχω ψυχολογήσει φυσικά!Κλείνομαι, γίνομαι εσωστρεφής... Όμως συνήθως δεν κραταέι πολύ, γιατι με συνεπαίρνει ο άτιμος ο τοξότης στην σελήνη και στην αφροδίτη και γίνομαι άλλος άνθρωπος! Πιστεύω ότι όλα μαζί μας δίνουν ένα αποτέλεσμα και όχι ένα-ένα ξεχωριστά! Έχω την άποψη, ότι ο χαρακτήρας μας είναι ένα πολυσύνθετο κομμάτι. Γιατί μπορεί τη μία στιγμή να λειτουργούμε έτσι και μετά κάπως αλλιώς!:bigsmile:
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
06-07-2007, 10:43 AM #8
Ο χωρισμός έχει νομίζω να κάνει κυρίως με τις όψεις του ¶ρη και του Ουρανού. Μία διέλευση ¶ρη που να κάνει αντίθεση με τον Ήλιο ή με την Αφροδίτη ή μία διέλευση Ουρανού μπορεί να προκαλέσει χωρισμό. Επίσης άτομα με όψεις τετραγώνου ¶ρη - Δία, ¶ρη - Αφροδίτης ή τετραγώνου/αντίθεσης Ουρανού - Δία, Ουρανού δείχνουν μία τάση να μη δεσμεύονται και να χωρίζουν. Τέλος και στο σύνθετο ωροσκόπιο μίας σχέσης όψεις αντίθεσης ή τετραγώνου μεταξύ Ουρανού και Αφροδίτης ή Ήλιου δείχνουν χωρισμό. Ομοίως και μία διέλευση Κρόνου πάνω στο σύνθετο ωροσκόπιο μπορεί να φέρει χωρισμό.
Η αντίδραση των ατόμων ποικίλλει ανάλογα με τις όψεις του χάρτη τους, αλλά και ανάλογα με το ζώδιο. Ένας Λέων π.χ. θεωρεί το χωρισμό προσωπική του αποτυχία, ένας Καρκίνος εγκατάλειψη, ένας Σκορπιός προδοσία, κ.ο.κ. Ένα άτομο με όψη Αφροδίτης - Ουρανό στο ωροσκόπιο του μπορεί να θεωρήσει το χωρισμό και ανακούφιση... κλπ...
Αυτές ήταν μερικές ιδέες...Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
06-07-2007, 03:22 PM #9
-
06-07-2007, 03:43 PM #10
Πολύ ωραία προσέγγιση Βασίλη:bigsmile:
Εχω την αίσθηση πως ο τρόπος που αντιδρούμε σχετίζεται με τον Αρη (-ενα παραπανω για τους άνδρες).[Ο τρόπος που δείχνουμε την αγάπη μας η Αφροδίτη και ίσως και το πως ενεργεί μια γυναίκα στα ερωτικά θέματα(και οχι μονο βέβαια).]
Με αυτή μου την λογική θεωρώ πως ,ένας γενεθλιος Αρης στον αιγόκερο για παράδειγμα που δεν θελει να χανει τον αυτοέλεγχό του δεν θα δείξει οτι πληγώθηκε ανοιχτά, όπως και μια αφροδίτη στην ίδια θέση - η ακόμα εάν η αφροδίτη ειναι σε σύνοδο με κρόνο (ή και τετράγωνο) ...
Ένας Αρης στον Καρκίνο επίσης δεν θα δείξει ανοιχτά οτι πληγώθηκε, αλλά θα κλειστεί στον εαυτό του.
Σε γενικές γραμμές νομίζω ότι όταν ο Κρόνος σχηματίζει σκληρές όψεις με Αφροδίτη και ¶ρη, δύσκολα το άτομο θα δείξει κάποια αντίδραση στους γύρω του.
Επίσης οι παραπάνω πλανήτες σε γήινα ζώδια σε συνδυασμό με μια σελήνη επίσης γήινη ή σε σε όψη με κρόνο μπορεί επισης να μην εκδηλώσουν ανοιχτά τα συναισθήματά τους.
Πάντως η μή έκφραση ανοιχτά του πόνου, δεν σημαίνει ότι καποιος δείχνει αναισθησία.Ισα ίσα θεωρώ οτι αυτοί οι άνθρωποι επειδή υποφέρουν χωρίς να εκδηλώνουν, υποφέρουν τελικά περισσότερο.επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.