s
ΣΧΕΣΕΙΣ
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 4 of 4

Thread: ΣΧΕΣΕΙΣ

Exclamation ΣΧΕΣΕΙΣ

Καλησπέρα σας! θα ήθελα αν μπορείτε να μου πείτε μερικά λόγια για το ερωτικό μου ωροσκόπιο και αν θα συμβεί κάτι. Είμαι γυναίκα, γεννημένη στις 7-2-1984, υδροχόος με ωροσκόπο στον ζυγό. Η μόνιμή μου κατικοία είναι στην Αθήνα.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!

Όνομα:
    Λίλιαν

Re: ΣΧΕΣΕΙΣ

Αγαπητή φίλη kia

Παρακαλώ γράψτε μου την ώρα γέννησης και τον τόπο γέννησης. Γιατί αόριστα ο ωροσκόπος, δεν με βοηθά να δω τον χάρτη σας.
    Σας ενημερώνω πως σύντομα θα έχετε και ετήσιες προβλέψεις για τα ερωτικά ειδικά, για το 2005.

ευχαριστώ πολύ
    Λίλιαν Σίμου

Exclamation Re: ΣΧΕΣΕΙΣ

Καλημέρα σας! Μόλις είδα την απάντησή σας και θέλησα να σας δώσω τις επιπλέον πληροφορίες που μου ζητήσατε. Απ'ότι ξέρω γεννήθηκα βράδυ, μετά τις 10, γύρω στις 10:30 και στην περιοχή Χολαργού Αττικής. Θα ήθελα να μάθω επίσης αν θα προκύψει κάποια σχέση πριν τον νέο χρόνο ή μετά.Θα περιμένω με ανυπομονησία την απάντησή σας. Ευχαριστώ πολύ!

Όνομα:
    Λίλιαν

Re: ΣΧΕΣΕΙΣ

Αγαπητή φίλη kia

Σύντομα σύμφωνα με τα στοιχεία του νέου ετήσιου χάρτη σας, που ξεκινά με τα γενέθλιά σας το 2005, θα διανύσετε μία χρονιά με έντονα στοιχεία στα αισθήματα, μαχητικότητα και δυναμισμό. Μέσα στα περιθώρια που μου δίνει η σύντομη έρευνα έχω να σας πω, πως υπάρχουν δυνατότητες για να ερωτευθείτε. Μπορεί να αισθανθείτε ξαφνική έλξη, κεραυνοβόλα αισθήματα.
    Ωστόσο, οφείλω να σας πω, πως έχετε την τάση να ονειρεύεστε. Κινδυνεύετε να παραπλανηθείτε και αυτό να φέρει απογοητεύσεις. Ακόμη, ενώ θα θέλατε μία σχέση με διάρκεια, η περίοδος άμεσα δεν δίνει παρά φλερτ και μάλιστα με εντάσεις και χωρίς σταθερότητα. Ο σύντροφός σας πρέπει να μην σας καταπιέζει, αλλά να σας αφήνει να εφράζετε την ανάγκη σας για ελευθερία. Διαφορετικά, δεν θα θέλετε να μείνετε μαζί του.Γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα σε φιλικό περιβάλλον ή στο στενό σας περίγυρο. Βασίσετε την επιλογή σας στη καλή επικοινωνία και τα κοινά ενδιαφέροντα. Μάλιστα θα ενδιεφερθεί ενδεχόμενα για σας, κάποιος που ήδη γνωρίζατε πριν τα γενέθλιά σας.
    Για περισσότερη προσέγγιση, χρειάζεστε μελέτη από έμπειρο αστρολόγο, όπου θα εξετάσει όλα τα προγνωστικά συστήματα και θα βγάλει συμπεράσματα. Διαφορετικά, μπορείτε να επιλέξετε και μία ετήσια πρόγνωση από τις προσωπικές σας αναλύσεις! που προσφέρονται στο φόρουμ.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)