- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 50 of 52
-
29-06-2007, 10:45 AM #41
Re: Συζήτηση περί Καρκίνων & του χαρακτήρα τους.
Μα νομίζω πως όλοι όσοι ανήκουν σε ζώδια του νερού γίνονται κάποιες φορές σκληροί.
Είναι θέμα αυτοπροστασίας. Ή κάνω λάθος?
-
29-06-2007, 10:46 AM #42
Οι Καρκίνοι είναι πολύ ευαίσθητοι, αλλά είναι οι εσωτερικοί άνθρωποι της έντασης και πολύ παρορμητικοί συναισθηματικά. Ειδικά πολλοί που έχουν Ωροσκόπο Καρκίνο κάποιες στιγμές θυμίζουν τον παρορμητισμό του Κριού. Από συναίσθημα αντιδρούν σπασμωδικά. 'Αλλοι φτιάχνουν ένα προστατευτικό περίβλημα για να αντέχουν και σίγουρα δεν έχουν τον ίδιο βαθμό ευαισθησίας με τους Ιχθείς που είναι συνήθως ''κάνε με ό,τι θες, παραδίνομαι και χρησιμοποιούμαι''. Υπάρχει μια υπερβολή και ένας μύθος γύρω από το σύμβολο του Καρκίνου, όπως γενικά γύρω από όλα τα ζώδια και τα σύμβολα.
-
29-06-2007, 10:50 AM #43
Υπάρχει μια υπερβολή και ένας μύθος γύρω από το σύμβολο του Καρκίνου, όπως γενικά γύρω από όλα τα ζώδια και τα σύμβολα.
ναι συμφωνώ επίσης και σε αυτό:nuts:
-
29-06-2007, 11:05 AM #44
Συμφωνώ.:bigsmile:Μπορεί να φαινόμαστε και να είμαστε πολυ συναισθηματικοι, ευάλωτοι συχνά εξαιτίας αυτου. Όμως θεωρώ πως το σκληρό πρόσωπο που κάποτε δείχνουμε, αποκτήθηκε κατόπιν βιωμάτων.Και μια και ο Καρκίνος συμβολίζει την διατήρηση , θα έλεγα πως το προστατευτικό περίβλημα είναι η πανοπλία τους ώστε να καταφέρουν την αυτοσυντήρηση.Αυτοσυντήρη η για έναν Καρκίνο σημαίνει - ελπίζω πως συμφωνείτε - σταθερό & ασφαλές περιβάλλον, που δεν θα τον πληγώσει και θα τον επιβεβαιώνει συνεχώς.Τότε βγάζει την πανοπλία και γίνεται γατάκι.
με το σύμβολο της γάτας συμφωνώ σε μεγάλο ποσοστό αλλά υπάρχει και μιά ουσιαστική διαφορά.Ο Καρκίνος δένεται εξίσου με τους ανθρωπους, σπίτι, πράγματα κτλ.Η γάτα μόνο με το σπίτι.Η γάτα είναι ανεξάρτητη για αυτόν ακριβώς τον λόγο.Και ο Καρκίνος δεν μπορεί να είναι ποτέ τοσο ελευθερος γιατί ακριβώς "εγκλωβίζεται" σε συναισθηματικές "εξαρτήσεις" του.
Η γάτα νομίζω είναι ένας Καρκίνος εξελιγμένος, απελευθερωμένος απο φόβους , εμμονές και εξαρτήσεις..που έχει καταφέρει να γίνει αυτόφωτος.:bigsmile:επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
30-06-2007, 10:49 AM #45
Σωστές πολλές απόψεις που εκφράστηκαν. Μου άρεσε η παραπομπή στη θέση της Σελήνης. Πράγματι έχει σημασία η θέση. Η γάτα είναι πιθανότατα ένας Καρκίνος με Σελήνη σε ζώδιο της φωτιάς.
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
30-06-2007, 11:52 AM #46
-
30-06-2007, 02:45 PM #47
Νιάααααααααααουυυυυυυυυ !!!!!
Σας μιλά μια καρκίνα με σελήνη στον κριό.....ναι η θέση της σελήνης για τους καρκίνους μιας και είναι ο κυβερνήτης τους, έχει τεράστια σημασία.
πχ. Βασικά στους καρκίνους αρέσουν τα εξοχικά, το να πηγαίνουν εκεί για να χαλαρώνουν΄, να κάνουν μπάνιο στην ίδια παραλία, να ψωνίζουν από τον ίδιο μπακάλη, να τρώνε στην ίδια ταβερνίτσα, να σκαλίζουν τον κήπο τους, κλπ...
Εγώ ούτε να ακούσω για τέτοιες μουχλέ καταστάσεις. Θέλω εναλλαγή, να γυρίσω να δω κι άλλα μέρη, να πάω παντού, να δω κι άλλα. Αυτό βέβαια σχετίζεται και με τον ωροσκόπο μου, ιδίως με αυτόν, που συνεχώς βάζει νέους στόχους. Το εξοχικό είναι δέσμευση. Με τα ίδια χρήματα της επένδυσης, κάνεις διακοπές όλη σου την ζωή και παντού. Συμφωνήτε?
Με σελήνη στον κριό, δεν είμαι υπερπροστατευτική και τυπική μάνα. Έχω δυό αγόρια και μόνο στα βρακιά μου δεν τα θέλω. Εδώ βαριέμαι τώρα με τις ζέστες να τους μαγειρέψω. Μόνο γρήγορα φαγητά τους κάνω. Χυλοπίτες, μακαρόνια, ρύζι, τσατζίκι , σαλάτα, ψωμί, τυρί, καμιά κονσέρβα καλαμπόκι, τόνο, εύκολα γλυκά όπως ζελέδες, φρούτα και έτσι θα την βγάλουμε όλο το καλοκαίρι. Που υπομονή για γεμιστά, φασολάκια, μουσακάδες κλπ...
Ακόμα και εδώ, σπάνια γράφω μεγάλα κατεβατά, κι ας έχω πολλά να πω...
Το καλό είναι ότι κι ο άντρας μου έχει σελήνη στον κριό και συμφωνούμε σχεδόν πάντα. Αλλιώς....Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )
-
30-06-2007, 07:05 PM #48
Μου έρχεται στο μυαλό μια Καρκίνα αυτή τη στιγμή που δεν μου κάνει για γάτα ή άλλο αιλουροειδές αλλά για κουρούνα... Συνεχής μιζέρια, κλάψα και μουρμούρα. Αφού απορώ πώς αντέχει να επαναλαμβάνει το πόσο σκληρά της φέρεται η ζωή:suspiciou
Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: Πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
Ταδε έφη Ζαρατούστρα
-
30-06-2007, 07:44 PM #49
[QUOTE=Addicted;35160]
Aγαπητέ φίλε Addicted,μας δυσκόλεψες λίγο με τα κεφαλαία και απορώ γιατί, αφού το κείμενό σου θα έπρεπε να ήταν ίσως το μοναδικό σε αυτό το τόπικ. Είσαι εξαιρετικά παρατηρητικός και εύστοχος όσο και αντικειμενικός με ανοιχτό πνεύμα.
Δεν νομίζω πως άνθρωποι που στερούνται αυτών των αρετών μπορούν να προσεγγίσουν τον Καρκίνο εν προκειμένω, αλλά και γενικότερα να εμβαθύνουν στον ανθρώπινο χαρακτήρα...
Έμεινα έκπληκτη και σ' ευχαριστώ γι' αυτό.
Πόσες φορές άνθρωπος είμαι;
-
30-06-2007, 07:53 PM #50
Εγώ καλή μου είμαι Καρκίνος με Σελήνη στο Λιοντάρι και κανείς δεν θα μπορούσε να με παρομοιάσει με γάτα ίσως λόγω του ότι είμαι αφελής, χαζή, με συναισθήματα και με καμμία ένδειξη ισχύος πάνω μου...Τα νυχάκια μου τα κόβω τακτικά...βλέπεις. Ποσώς όμως με ενδιαφέρει και μάλλον χαίρομαι γι' αυτό γιατί σ' αυτά τα ματαιόδοξα όντα δεν τρέφω καμμία εκτίμηση...:bigsmile:
Πόσες φορές άνθρωπος είμαι;
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.