s
[Συζήτηση] Πίσω από το τυχαίο κρύβεται το Κάρμα - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 21 to 27 of 27
    Όνομα:
    Διονυσία

Re: Πίσω από το τυχαίο κρύβεται το Κάρμα

πάρα πόλυ κάλο
    πάντα έλεγα και πισρευα ότι σε στιγμές αποφάσεων κάποιος οδιγός είναι δίπλα μας
    μου έχει τύχη να γνωρίζω ανθρώπους σε στιγμές που ήταν να πάρω κάποια αποφαση ή όταν το είχα ανάγκη γιατί κάτι θα άλλαζε στη ζωή μου
    μερικοί είναι κοντά μου ακόμα άλλοι έφυγαν όταν πήρα ή πήραν τη βοήθεια που χριαζώμουν ή χριαζώνταν

Πολύ καλό άρθρο!!! Πρέπει να ομολογήσω ότι προσπαθώ να βλέπω πάντα τα θετικά και στις άσχημες καταστάσεις, λειτουργεί ωραία αυτή η αντίλιψη. Όμως είναι φορές που δεν ξέρω αν μπορώ να καταλάβω πάντα. Υπάρχει μια φωνούλα που πάντα αναρωτιέται.....γιατί σ' εμένα, ωχ αντε πάλι, ή αμαν πια θα ήθελα να γίνει αυτό ή δεν θέλω άλλο μάθημα φτάνει πια, ΣΥΜΠΑΝ σε παρακαλώ πέσ' μου αυτό που θές ή οδήγησε με εκεί που θες απο ευθείες οχι άλλες τεθλασμένες...... Help :-(( ειναι κουραστηκό να είσαι πάντα δυνατός.....

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ σ'ολους :bigsmile:

πολυ ενδιαφερον αυτο το αρθρο.
    με βαλατε σε σκεψεις.
    περιμενουμε κ αλλα τετοια αρθρα.

Quote Originally Posted by angelaki View Post
    K Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο!!! Συγχαρητήρια για το αρθρο σας.
    Ομως με τόση φασαρία που γίνεται γύρω μας και ιδίως μέσα μας πως να ακούσουμε και να αντιληφθούμε τι θέλει να μας πεί ο σοφό Σύμπαν;!
    Angelaki μου αυτό είναι κάτι που μπορείς να το καλλιεργήσεις μέσα σου, μονη/νος/νo σου, να μάθεις να ακούς την εσωτερική φωνή σου. Σαν αγγελάκι θα το μάθεις γρήγορα :bigsmile:

πραγματικα ωραιο αρθρο ,αλλα παντα υπαρχει αυτη η δυσκολια ,δηλ οταν εχεις ενα προβλημα συνηθως δεν μπορεις να σκεφτεις πολλα αλλα ή τι θελει να πει το συμπαν εκεινη την ωρα ολα ειναι δυσκολα ... ολα καλα αλλα στην εφαρμογη τα πραγματα αλλαζουν λιγο...

Όνομα:
    Ας πούμε sasa!

ριζοσπαστικη θεωρηση θα ελεγα...ειμαι αφωνη... :amazed: :bigsmile:

Εγω που δεν έχω το μυαλό να αποκρυπτογραφω τα μηνύματα που μου στέλνει το σύμπαν θα καταδίκαστω σε αιώνιο σκοτάδι;;;τι αδικία...

Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)