s
Οι θέσεις των πλανητών σας - Page 154
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 154 of 200 FirstFirst ... 54 104 144 150 151 152 153 154 155 156 157 158 164 ... LastLast
Results 1,531 to 1,540 of 1994
    Όνομα:
    Γεωργία - Μαρία

Re: Οι θέσεις των πλανητών σας

Καλημέρα. Θα ήθελα να πάρω πληροφορίες για τη γή της οποίας η θέση καταγράφεται στον αστρολογικό χάρτη που μου παραθέσατε. Κατ' αρχήν δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται ο πλανήτης στον οποίο γεννήθηκα να βρίσκεται στο γενέθλιο χάρτη που απ' ό,τι νόμιζα ήταν απεικόνιση των πλανητών γύρω απ' τη γενέθλια θέση μου. Ύστερα αναρωτιέμαι σχετικά με τις ιδιότητες του πλανήτη αστρολογικά καθώς και τί σημαίνει η θέση του σε κάποιο ζώδιο ή οίκο, όλα αυτά που αναλύονται σε άρθρα για τους υπόλοιπους πλανήτες δηλαδή. Δεν έχω βρει κανένα σχετικό άρθρο στο site σας ή στο internet γενικότερα. Ξέρω πως δεν είναι το θέμα εδώ κατάλληλο για να ρωτήσω κάτι τέτοιο οπότε ζητώ απλά κάποια παραπομπή από εσάς που έχετε ιδέα πού μπορώ να ψάξω. Ευχαριστώ.

Ευχαριστώ πάρα πολύ DrMaroulita!!!!!!!

Quote Originally Posted by DrMaroulita View Post
    Αγαπητή elinor,
    αν μπορείς πες μου και τόπο γέννησης και για τις 2 ημερομηνίες.

Τα στοιχεία μας είναι 15-12-88 13κ15 το μεσημέρι στην Κοζάνη, και 20-3-87, 4κ30 το βράδυ στη Θεσσαλονίκη. Ευχαριστώ πολύ!!!!

Όνομα:
    Μαργαρίτα

θα μπορουσατε να βρειτε τα μεσοδιαστηματα των πλανητων?Φυσικα κ εχω τον περιεκτικοτατο πινακα που μου δωσατε..αλλα δεν εχει του καθε πλανητη ξεχωριστα...εχει τους συνδυασμους τους π.χ Αρη/Κρονου αλλα οχι του Αρη..θα σας ηταν ευκολο να τα βρειτε??17 12 90 Αθηνα 20:40

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by Toksotaki View Post
    θα μπορουσατε να βρειτε τα μεσοδιαστηματα των πλανητων?Φυσικα κ εχω τον περιεκτικοτατο πινακα που μου δωσατε..αλλα δεν εχει του καθε πλανητη ξεχωριστα...εχει τους συνδυασμους τους π.χ Αρη/Κρονου αλλα οχι του Αρη..θα σας ηταν ευκολο να τα βρειτε??17 12 90 Αθηνα 20:40
    Σου έχω δώσει ΟΛΟΥΣ τους συνδυασμούς, ΟΛΑ τα μεσοδιαστήματα... για παρατήρησε καλά τους 2 πίνακες που σου επισύναψα...

Όνομα:
    Μαργαρίτα

???Φυσικα και σας εμπιστευομαι,εσεις αλλωστε εχετε και τις γνωσεις και το προγραμμα αλλα δεν το βρηκα...για παραδειγμα μου εχουν πει οτι εχω μεσοδιαστημα Mc:Ηλιο/Hades και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα...δεν τα ειδα μεσα

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by Toksotaki View Post
    ???Φυσικα και σας εμπιστευομαι,εσεις αλλωστε εχετε και τις γνωσεις και το προγραμμα αλλα δεν το βρηκα...για παραδειγμα μου εχουν πει οτι εχω μεσοδιαστημα Mc:Ηλιο/Hades και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα...δεν τα ειδα μεσα

Πρώτον, σε κάθε χάρτη υπάρχουν πάντα όλα τα μεσοδιαστήματα... άρα, ναι σιγουρα έχεις και στον δικό σου χάρτη το μεσοδιάστημα Mc/Ηλιου ή το μεσοδιάστημα Mc/Hades ή το μεσοδιάστημα Ήλιου/Hades. Δεν είναι δηλαδή κάτι το οποίο έχεις μόνο εσύ. Το πού βρίσκεται το μεσοδιάστημα κάθε ζεύγους πλανητών ή άλλων σημείων διαφέρει από χάρτη σε χάρτη.

Βέβαια, το μεσοδιάστημα που μου λες ότι σου έχουν πει (...) δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει, γιατί ο Ήλιος σου βρίσκεται στις 25 μοίρες και 34 λεπτά του Τοξότη, το Μεσουράνημα στις 2 μοίρες περίπου του Ταύρου και ο ¶δης στις 9 μοίρες και 10 λεπτά των Διδύμων... γενικότερα μη μπερδεύεσαι με όρους που είναι για πολύ προχωρημένους, όπως είναι η Ουράνιαν και η Κοσμοβιολογία.... συμβουλή μου να ξεκινήσεις με πιο απτά θέματα που αφορούν την κλασική αστρολογία.

Εγώ τώρα που κοίταξα τον πρώτο πίνακα που σου επισύναψα βλέπω χαμηλά το μεσοδιάστημα Ήλιου/Mc (μεσουρανήματος) στις 28 μοίρες και 48 λεπτά του Υδροχόου... στους πίνακες που σου έχω δώσει δεν έχω συμπεριλάβει τους υποθετικούς πλανήτες της ουράνιαν... γι' αυτό δε βλέπεις πουθενά τον Hades, συνεπώς και τα όσα μεσοδιαστήματα τον αφορούν....

Ελπίζω να σε διαφώτισα....

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Kαι με το παραπανω!

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Μηπως ξερετε αν υπαρχει καποιο προγραμμα η αρθρο που να λεει τι μοιρα του ζωδιακου καταλαμβανει καθε ενας αστερισμος??π.χ οι Πλειαδες μου ειπε η Κ.Σιμου οτι τοποθετουνται στις 29 μοιρες Ταυρου...οι υπολοιποι?Επισης μηπως εχετε εσεις προγραμμα που να λεει αν το ατομο εχει γεννηθει π.χ σε χαση σεληνης,γεμισμα κ.λ.π?

Quote Originally Posted by DrMaroulita View Post

Αγαπητή omo,
    o Εq βρίσκεται στις 6 μοίρες και 47 λεπτά του Κριού και στον 12ο οίκο.
    ο Ερως βρίσκεται στις 17 μοίρες και 22 λεπτά της Παρθένου και στον 6ο οίκο.
    Αγαπητή Dr Maroulita, τα κανα θάλασσα. Απο κεκτημένη ταχύτητα έγραψα λάθος το έτος γέννησης! Μπορώ, λοιπόν, να μάθω που βρίσκεται ο Eq , με τη σωστή αυτή τη φορά ημ/νία γέννησης; 19/5/1972, Ηράκλειο Κρήτης. Ευχαριστώ:embarrest

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 442 users browsing this thread. (0 members and 442 guests)