s
Συζήτηση περί Καρκίνων & του χαρακτήρα τους. - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast
Results 11 to 20 of 52
    Όνομα:
    Βασίλης

Re: Συζήτηση περί Καρκίνων & του χαρακτήρα τους.

Τι να το κάνεις vassilis13… αδικία μεγάλη να είμαστε τόσο τέλειοι (και τα λάθη και τα κουσούρια μας επίσης τόσο τέλεια), σε ένα κόσμο που μόνιμα παραπατά και αντί να μας μοιάσει …αναλώνεται στο να μας βάλει με την πρώτη ευκαιρία?
    Είναι άχρηστο να …δοξαζόμαστε:toung: κατόπιν εορτής (παρέλευσης της ημερομηνίας διάρκειας ζωής), αφού σαυτήν την άδικη ζωή εισπράττουμε την αγνωμοσύνη:nuts:

Όνομα:
    Μαρια

Quote Originally Posted by Vassilis13 View Post
    Καλή κι αυτή η κουβέντα για τους Καρκίνους.. Αντί όμως να τους περιγράφουμε λεκτικά, γιατί δε διαλέγουμε εικόνες; Προσωπικά, δε μ' αρέσει ο συμβολισμός του κάβουρα και ο αιγυπτιακός συμβολισμός του Καρκίνου ήταν η γάτα. Και η γάτα νομίζω υποδηλώνει τον Καρκίνο τέλεια... Ανέκφραστη, ανεξιχνίαστη, αλλά την άλλη στιγμή χαδιάρα και εκδηλωτική. Αλαφροίσκιωτη, τρομάζει με το παραμικρό αλλά την άλλη στιγμή λυσσασμένη και επιθετική. Πανέξυπνη, διαλέγει πάντα το ευκολότερο μονοπάτι (αυτό είναι στην ουσία το πλάγια του κάβουρα), αλλά, αν βρεθεί στα δύσκολα, είναι επτάψυχη και επιβιώνει...
    Η γάτα είναι το μυστήριο της ψυχής, η δύναμη η εσωτερική, που δεν τη γνωρίζουμε, αλλά θα βγει και θα μας σώσει τη στιγμή που χρειαζόμαστε, η αισθαντικότητα, η αφή, η αργή, νωχελική, θηλυκή κίνηση... η ηρεμία η εσωτερική αλλά και η θύελλα αντιδράσεων σε ώρα φόβου ή πόθου, ο ναρκισσισμός της φροντίδας του εαυτού, αλλά και η μοναξιά του μοναχικού περιπατητή...
    Ο Καρκίνος δεν μπορεί να κατανοηθεί από τον κόσμο μας, γιατί δε χρησιμοποιεί ούτε τα αισθητήρια του όργανα ούτε τη νόηση για να πορευτεί στον κόσμο. Χρησιμοποιεί αισθητήρια συναισθημάτων (ο κόμπος στο στομάχι, το σφίξιμο των μυών, το σμίξιμο στα φρύδια) και μαθαίνει όχι νοητικά, αλλά βιωματικά ( η γνώση καταγράφεται στους μυς και στα κύτταρα του και αντιδρά ενστικτωδώς ). Πιθανόν να γίνει περισσότερο κατανοητός στο μέλλον, αν η εποχή μας γίνει λιγότερο καρτεσιανή και αποδεχτεί περισσότερο την κβαντικότητα (τα πράγματα μπορεί να είναι κι έτσι αλλά μπορεί κι αλλιώς )
    Εντυπωσιασμενη...ακριβεστε η περιγραφη του ωροσκοπου μου δεν εχω ξαναδιαβασει!!:clapping:Perfect:respec t:
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Είναι άχρηστο να …δοξαζόμαστε:toung: κατόπιν εορτής

να προσθέσω..ευγενικά πάντα "better late than NEVER..."

Όνομα:
    Κυριακή

Συμφωνω οτι η περιγραφη του Καρκινου απο τον Βασιλη, ειναι εκπληκτικη!!
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Όνομα:
    Γεωργία

Εγώ εμπειρία από καρκίνο γιατί ο μπαμπάς μου είναι καρκίνος και μάλιστα και με ωροσκόπο καρκίνο..!:sick: Δεν θα έλεγα ότι είναι τσιγγούνης, ίσα ίσα είναι πολύ ανοιχτοχέρης.. Είναι όμως πολύ ανασφαλής και συναισθηματικός.. Δεν θέλει να στεναχωράει κανέναν και πληρώνει πάντα το τίμημα.. Όμως αυτό με το καβούκι είναι αλήθεια και με ενοχλεί πάρα πολύ ώρες ώρες... Πάντως όσους καρκίνους έχω γνωρίσει είναι πολύ διαφορετικοί ο ένας με τον άλλον, δεν ξέρω γιατί.. Μάλιστα ένας δεν φαινόταν καθόλου για καρκίνος, παρόλο που είχε ερμή και άρη στο ίδιο ζώδιο.. Βέβαια ίσως εφταιγαν η σελήνη του και η αφροδίτη στα αέρινα ζώδια του ζυγού και των διδύμων αντίστοιχα! Πάντως έχω την εντύπωση ότι λίγοι καθαρόαιμοι καρκίνοι υπάρχουν:blink:
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by Κασσιόπη View Post
    Αυτό είναι θέμα πάνω στο οποίο μπορούμε να καταθέσουμε διδακτορική διατριβή όσοι έχουμε ταλαιπωρηθεί από Καρκίνους!!!

Και ειδικά όσοι ανήκουμε στο διπολικό τους ζώδιο... Χεχε...
    Αγάπη,στο έχω ξαναπεί,σταμάτα να θεωρείς ότι οι μόνοι που έχουν ...δικαίωμα στους Καρκίνους είστε σεις :toung:

Μητσάκος,τι εννοείς λέγοντας ευκαιρίες;Γιατί κι εμείς που δεν είμαστε καρκίνοι αλλά έχουμε σελήνη εκεί ,κουβαλάμε κάποια αποθέματα...μπουμπουνίασης, παρόλα αυτά δεν μας είναι εύκολο να σας καταλάβουμε και να σας πλησιάσουμε Για πείτε,για πείτε...:toung:

Βασίλη δεν θα συμφωνήσω.Οι γάτες είναι ζώα κακόψυχα και υπερβολικά ανεξάρτητα.Ο καρκίνος πιο πολύ σε σεληνιασμένο κουτάβι μου φέρνει :embarrest

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Όνομα:
    Κυριακή

Βασίλη δεν θα συμφωνήσω.Οι γάτες είναι ζώα κακόψυχα και υπερβολικά ανεξάρτητα.Ο καρκίνος πιο πολύ σε σεληνιασμένο κουτάβι μου φέρνει :embarrest
    Οι γατες δεν ειναι κακοψυχες! Και οταν φερονται ως ανεξαρτητες [γιατι αν τις παρατηρησεις για καποιο χρονικο διαστημα θα διαπιστωσεις ποσο δενονται και με τους ανθρωπους αλλα και μεταξυ τους], μια Υδροχοα θα επρεπε να τις καταλαβαινει και να τις χειροκροτει! :toung::toung:
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Νομίζω ότι το κοινό που έχουν ο καρκίνος και η γάτα είναι πως δεν δένονται με τους άνθρωπους αλλά προτιμούν να πηγαίνουν εκεί όπου τους "ταΐζουν" και τους χαϊδεύουν περισσότερο.

Όνομα:
    Βασίλης

H πολικότητα με τους Αιγόκερους έχει επίσης μεγάλο ενδιαφέρον. Οι Αιγόκεροι σκέφτονται τα πάντα μέσα σε όρια, πλαίσια, ρόλους, κανόνες, αρμοδιότητες. Οι Καρκίνοι είναι το τελείως αντίθετο. Υπερπηδούν όρια, δε δέχονται κανόνες, δε δέχονται ρόλους, δε δέχονται αρμοδιότητες. Κάνουν αυτό που τους αρέσει. Το αποτέλεσμα είναι ότι φέρνουν τους Αιγόκερους σε πλήρη σύγχυση καθώς δεν ξέρουν πώς να φερθούν σε ποιο πετσί ρόλου να μπουν. Οι Καρκίνοι έχουν να διδάξουν τους Αιγόκερους πώς να ζουν πραγματικά κι όχι μέσα από το ρόλο τους. Από την άλλη οι Αιγόκεροι έχουν κι αυτοί να διδάξουν κάτι τους Καρκίνους. Πώς δε χρειάζεται να δέχονται τα πάντα. Πώς υπάρχουν όρια στο πόσο "shit we can take". Πώς ο καθένας πρέπει να έχει το ρόλο και τη θέση του και να μην παρουσιάζεται το σημερινό φαινόμενο που όλα είναι χύμα και κανείς δεν ξέρει τι εστί άντρας και τι γυναίκα και ποιος ο ρόλος του καθενός στη ζωή...
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Όνομα:
    Βασίλης

Quote Originally Posted by elenikol View Post
    Νομίζω ότι το κοινό που έχουν ο καρκίνος και η γάτα είναι πως δεν δένονται με τους άνθρωπους αλλά προτιμούν να πηγαίνουν εκεί όπου τους "ταΐζουν" και τους χαϊδεύουν περισσότερο.
    Μίλησες σαν Σκορπιός. Υποπτεύομαι ότι βλέπεις κάποιο "μυστικό σχέδιο" πίσω από τη συμπεριφορά όλων
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Page 2 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 23 users browsing this thread. (0 members and 23 guests)