- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 3 of 3
Thread: ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟ...
-
17-06-2007, 06:31 AM #1
ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟ...
Καλησπέρα..θα ήθελα να σας ρωτήσω ποιά διέλευση μπορεί να ενεργοποιήσει το ενδεχόμενο γάμου. Στον 7 οίκο έχω τον ήλιο , τον Ερμή, το Δία και τον Κλήρο της Τύχης και είναι στους Διδύμους. έχω γεννηθεί 20-06-1978 19:45 στην Αθήνα. ευχαριστώ πολύ!! :blink:
Θέλω να σου κάνω ότι η άνοιξη στις κερασιές.....
-
17-06-2007, 10:58 PM #2
Re: ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟ...
Αγαπητή MELINE
Θα σας απογοητεύσω, αλλά επειδή προσπαθούμε στο φόρουμ αυτό να προάγουμε την αστρολογία σωστά, θα ήθελα να σας πω πως με μία διέλευση δεν γίνεται τίποτα απολύτως.
Για οποιοδήποτε γεγονός, χρειάζεται να υπάρχουν ενδείξεις από τουλάχιστον τρία προοδευτικά συστήματα, από την επιστροφή πλανητών και κυρίως του Ηλίου και μετά εξετάζουμε πάνω στο σύνολο των στοιχείων τις διελεύσεις. Η αστρολογική γνώση θέλει υπομονή, πολλά συγκριτικά στοιχεία, για να μας οδηγήσει σε συμπεράσματα.
Ίσως σας πει κάποιος πως με τον Δία στον Τοξότη, απέναντι από τους πλανήτες του 7ου σας, είνα μία ευκαιρία για γάμο. Αλλά, αυτό είναι πολύ απλοϊκό και ένα σημαντικό γεγονός δεν προβάλλεται τόσο εύκολα με ένα παράγοντα.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
18-06-2007, 12:47 AM #3
Re: ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟ...
Α.....:blink:μάλιστα...δεν απογοητεύομαι πάντως!!! αλλά ναι κάτι τέτοιο νόμιζα κι εγώ σχετικά με τον Δία:embarrest. Εφόσον λοιπόν δεν είναι έτσι, θα κοιτάξω να ενημερωθώ περισσότερο και να επανέλθω με νέες απορίες:idea:
ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Καλή εβδομάδα να έχουμε :bigsmile:Θέλω να σου κάνω ότι η άνοιξη στις κερασιές.....
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.