s
ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟ...
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 3 of 3

ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟ...

Καλησπέρα..θα ήθελα να σας ρωτήσω ποιά διέλευση μπορεί να ενεργοποιήσει το ενδεχόμενο γάμου. Στον 7 οίκο έχω τον ήλιο , τον Ερμή, το Δία και τον Κλήρο της Τύχης και είναι στους Διδύμους. έχω γεννηθεί 20-06-1978 19:45 στην Αθήνα. ευχαριστώ πολύ!! :blink:
    Θέλω να σου κάνω ότι η άνοιξη στις κερασιές.....

Όνομα:
    Λίλιαν

Re: ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟ...

Αγαπητή MELINE

Θα σας απογοητεύσω, αλλά επειδή προσπαθούμε στο φόρουμ αυτό να προάγουμε την αστρολογία σωστά, θα ήθελα να σας πω πως με μία διέλευση δεν γίνεται τίποτα απολύτως.
    Για οποιοδήποτε γεγονός, χρειάζεται να υπάρχουν ενδείξεις από τουλάχιστον τρία προοδευτικά συστήματα, από την επιστροφή πλανητών και κυρίως του Ηλίου και μετά εξετάζουμε πάνω στο σύνολο των στοιχείων τις διελεύσεις. Η αστρολογική γνώση θέλει υπομονή, πολλά συγκριτικά στοιχεία, για να μας οδηγήσει σε συμπεράσματα.

Ίσως σας πει κάποιος πως με τον Δία στον Τοξότη, απέναντι από τους πλανήτες του 7ου σας, είνα μία ευκαιρία για γάμο. Αλλά, αυτό είναι πολύ απλοϊκό και ένα σημαντικό γεγονός δεν προβάλλεται τόσο εύκολα με ένα παράγοντα.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Re: ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟ...

Α.....:blink:μάλιστα...δεν απογοητεύομαι πάντως!!! αλλά ναι κάτι τέτοιο νόμιζα κι εγώ σχετικά με τον Δία:embarrest. Εφόσον λοιπόν δεν είναι έτσι, θα κοιτάξω να ενημερωθώ περισσότερο και να επανέλθω με νέες απορίες:idea:

ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Καλή εβδομάδα να έχουμε :bigsmile:
    Θέλω να σου κάνω ότι η άνοιξη στις κερασιές.....

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)