- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 101 to 110 of 123
Thread: Αν δεν ήσουν...
-
17-06-2007, 05:08 PM #101
Re: Αν δεν ήσουν...
θα σας 'αρεσε να είσαστε ψαράκι με ωροσκόπο ψάρι!Δεν ξέρω το θα έλεγε κάποιος
ευτυχώς που το περιβάλλον επιδρά.Ποτέ δεν τα πίστευα μόνο όταν τα είδα.Και το
χειρότερο ένας άντρας εραστής ιχθύς.Ευτυχώς που ο άντρας μου είναι παρθένος.
Υπάρχει και έλεος..............
-
17-06-2007, 07:26 PM #102
Συμφωνώ και επαυξάαααααανω............Διδυμ άκια σούπερ και ας μας λενε διπρόσωπους...είμαστε απλά προσαρμοστικοί βρε παιδιά!!!! και ούτε τον ωροσκόπο μου αλλάζω (τοξότης - ουάου) . Αλλά επειδή πρέπει να απαντήσω στην ερώτηση η οποία λέει "αν δεν είσασταν αυτό που είστε τι θα θέλατε να είστε" θα έλεγα λοιπόν...αν δεν ήμουν δίδυμος με ροσκόπο τοξότη θα ήθελα να είμαι τοξότης με ωροσκόπο δίδυμο......
Θέλω να σου κάνω ότι η άνοιξη στις κερασιές.....
-
17-06-2007, 09:11 PM #103
Για να είμαι αυτή που είμαι κάτι θα ξέρω, οποτε ας μείνω αυτή που είμαι και ας ευχηθώ να βγούν περισσότερο τα θετικά στοιχεια του χαρακτήρα μου γιατί τα αρνητικά δεν τα χρειάζομαι πια..................(φύγετε επιτέλους!)
-
17-06-2007, 10:13 PM #104
Αν δεν ήμουν.... θα ήμουν Ζυγός με ολίγη από Ταύρο!!!!
Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: Πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
Ταδε έφη Ζαρατούστρα
-
18-06-2007, 07:11 AM #105
Ναι..ίσως αυτό να κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη....:bigsmile:πάντως αν δεν το παινέσεις δεν πέφτει πάντα να σε πλακώσει...μπορεί να το 'χεις αληθινά και στην πραγματική του διάσταση ακόμα κι αν κάνεις λίγο χιούμορ μαζί του!!:toung: Για να ξέρεις εσύ και να ξέρουν κι οι άλλοι...άλλωστε χωριό που φαίνεται, κολλαούζο δεν θέλει:toung: τσιλ άουτ
Πόσες φορές άνθρωπος είμαι;
-
18-06-2007, 07:13 PM #106
Εγω θα ήθελα να ήμουν Ζυγος ή Λεων.....Θα ηθελα να ημουν πιο δυνατη και αποφασιστικη!!
-
18-06-2007, 07:54 PM #107
Κανένα ζώδιο δεν έχει την μοναδική γλυκύτητα και την φοβερή αντίληψη των Ιχθύων!!!
Εγώ στη θέση σου δεν θα τ' άλλαζα:wink2: Μ' αρέσει πολύ!!:love
-
19-06-2007, 01:34 AM #108
Sorry βρε "nanstenka" μου, σέβομαι την προτίμηση σου. Συμφωνώ απόλυτα για την γλυκύτητα και αντίληψη των Ιχθύων. Ούτε έχω κάτι συγκεκριμένο με το ζώδιο αυτό, αλλα αυτά τα ψέματα, μα αυτά τα ψέματα ίίίί ίίίί ίίίί (που λέει και η Ζουμπουλια) που ρέουν με τόση ευκολία σε αυτό το γλυκό πρόσωπο τους! σε κάνουν να αμφισβητείς τη δικη σου αντίληψη !
Eυτυχώς που δεν είναι όλα έτσι ! Αλλά το διακινδυνεύεις ; Πες μου το διακινδυνεύεις ; ; ;
-
20-06-2007, 01:06 PM #109
Γειά σας!!!
Δίδυμος με ωροσκόπο παρθένο και σελήνη στο ζυγό.....
Αυθορμητισμός, κριτική διάθεση και ανάγκη για συντροφικότητα και αρμονία σε όλα. Κάπως αντιφατικά και για μένα τα πάντα... Θα προτιμούσα περισσότερη Φωτιά, ώστε οι πρωτοποριακές μου ιδέες να πυροδοτούνται και να γίνονται απόφαση και πράξεις.
Φιλιά
-
20-06-2007, 03:41 PM #110
Δεν έχεις κι άδικο σ' αυτό αγαπητή...:bigsmile:Η αλήθεια είναι ότι το έχουν εύκολο το ψεματάκι!!!:embarrest:embarrest Το καλό όμως είναι ότι τα ψέματά τους είναι πολύ αθώα..μωρέ...δεν βλάπτουν συνήθως...Αλλά λένε πολλά και μικρά αυτό να λέγεται...Πάντως πιστεύω ότι το διακινδυνεύεις άνετα!!! Αξίζει ο Ιχθύς έστω και με τα ψέματά του!!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.